- 16 Haziran 2011
- 15.095
- 64.055
- 798
Bu kadar kızgın olduğunuz ve tartışma yaşadığınız bir evlilikte şu an neden çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz o zaman ? Geçmişi unutamıyorsanız ayrılın; ikiniz de kendi yolunuza gidin.İçimde bitmek bilmeyen öfke var. Kime kızgın olduğumu anlamıyorum. Ne ucuz gelinlik umrumda nede kuaför. Böyle bir değersizlik hissi gibi. Böyle hissettirdiği için eşime kızgınım.kirginim . Severek evlendim ama eşim hep burnumdan getirdi . Aslında konu ne olursa olsun hissettiğim şey değersizlik. Ondan kavgam .
Yahu dört sene geçmiş. Eşim taa evlendiğimiz zamanların problemlerini ısıtıp ısıtıp önüme getirse net soğurdum. Hem de fazlasıyla . Ne yapsın yani olan olmuş biten bitmişMerhabalar hanımlar. Bu işin içinden çıkamıyorum. 4 senedir evliyim. Nikah ile evlendik. Kınayı evimizde organize ederek yaptım. Çokda içime sindi. Gelin görün ki zaman ile büyüyen içimde sorunlar var. Nikah kına günü o kadar herşeyi tolere ettim ki şimdi eşim ne zaman konuyu açsa sonu kavgaya ayrılığa gidiyor. Yediremedigim o kadar çok şey var ki. Herşeyi eşim yaptı ailesi maddi olarak hiçbirsey yapmadı. Nikah alışverişi yapmaya onların memleketine annem ile gittiğimizde aldığım gelinlik ile kinaliga daha ucuzunu alsaydın dedi eşim. Fotoğraf çekimi için para kalmadığı için tartıştık eş annesi duymuş bana annamin yanında neler söyledi neler. Yaşım esimden büyük bunu söyledi neden bu kadar acele ettiğimizi madem tartisiyorsunuz biraz zamana yayın filan güya bana kızmış akıl vermiş olurken veriyorda veristiriyor . Annem hiçbirsey demedi ve bu kadın seni istemiyor oğlu hemen evleniyor diye rahatsız kızım bu çocuğun hiçbir suçu yok ona sakın belli etme dedi. Ah şimdiki aklım olsa yüzüğü koyar evlenmezdim.kina da kaynanam bir tuhaftı aileme karşı. Sanki kızınızı alın der gibi muamele ile karsilastik..bizde kına karilirken kaynanadan bahşiş isterler . Yanlarına çağırdılar bir kızdı bu saate kadar niye kına karilmadi diye herkese rezil oldum. Birde hiç unutmadığım bir şey daha var ki kına gününden iki gün önce ceyizimi eşimin memleketine getirdik dizdik arabaya binerken babam eşime kına günü erken gelmemi ve beni kuaförden almamı söyledi. O günde eşim ile imam nikahı ile nikahlanmistik. Yol boyu bana demedigini bırakmadı babamın o söylediği burnumdan geldi. Neymiş ehliyeti yokmuş nasıl gelsinmiş babam emrivaki yapıyormuş. Ve biliyor musunuz eşim kinada kuaförden beni almadı. Herkese yine rezil oldum. Bugün bunlari konuşurken sinir krizleri geciriyorum neden ben neden el üstünde tutulmadim neden neden anlamadığım bir çok şey. Unutamıyorum yapılanları. İçimde kocaman öfke var bunla nasıl başa çıkılır bilmiyorum. Eşim ile tartisiyoruz. Benimle zorla mı evlendin deyip beni anlamıyor. Nasıl baş edilir nasıl bu konulari unutmaliyim kızlar nasıl. Konuşunca olmuyor öyle büyük kı haksızlıklar. Eşimin hali tavrı unutamıyorum. Neden şimdi diyorum ya herşey yoluna giderken neden kavga çıkarıyorum. Neden ?
O fikirdesinizdir de, belki bu kadar ortaya dökmenize sebep olacak bir şeyler yaşamamışsınızdır.Evlendiğim günden beri bu konularda bu fikirde değildim. 4. Seneye yaklaşınca oldu . Bu sorun bir kaç haftadir var . 4 senedir virvir konuşan birisi değilim. 2 haftadır bende sorun hâline dönüştü.
e madem her konu acildiginda kavga ediyorsun esin mal mi neden tetiklenecegini bile bile hala konuyu aciyor?Her gün konu açmıyorum.Bir konu açtım.diye de mahalle karısı gibi eşim eve girer girmez kına düğün demiyorum komik olmayın lütfen. Konu açılınca normalde bu kadar rahatsız olmayan ben rahatsız olmaya . Ben rahatsız olunca da eşim ile tarstistigimdan bahsettim. Yoksa 7/24 saat böyle yaşamıyoruz herhalde
adettir deSonuçta babası söylemiş mi söylemiş. Yapmayacaksan da alamam çünkü… diyerek gerekli iletişim kurulmalı bana göre. Ben adettir demedim zaten.
alisveris yapmak icin yan sehre gidilen kucuk bir sehirde avukat kiz hakim koca bulmus. Bu büyük bir olay. cogu kisi size imrenerek bakiyordur eminim (küçük sehirlerde duz memur ya da asker koca bile büyük ovguyle karsilanir) . ona rağmen "kinamda bahsis vermedi rezil oldum / kuaforden almadi rezil oldum" falan diyorsunuz. gercekten ilginc.Herşeyi eşim yaptı ailesi maddi olarak hiçbirsey yapmadı. Nikah alışverişi yapmaya onların memleketine annem ile gittiğimizde aldığım gelinlik ile kinaliga daha ucuzunu alsaydın dedi eşim. Fotoğraf çekimi için para kalmadığı için tartıştık eş annesi duymuş bana annamin yanında neler söyledi neler...bizde kına karilirken kaynanadan bahşiş isterler . Yanlarına çağırdılar bir kızdı bu saate kadar niye kına karilmadi diye herkese rezil oldum.
Tek bir soru soracağım başka derdiniz mi yok? Olmuş bitmiş gitmiş üzerinden 4 yıl geçmiş. Ne önemi var artık? Geçinmeye gönlünüz yok bence karı kocaMerhabalar hanımlar. Bu işin içinden çıkamıyorum. 4 senedir evliyim. Nikah ile evlendik. Kınayı evimizde organize ederek yaptım. Çokda içime sindi. Gelin görün ki zaman ile büyüyen içimde sorunlar var. Nikah kına günü o kadar herşeyi tolere ettim ki şimdi eşim ne zaman konuyu açsa sonu kavgaya ayrılığa gidiyor. Yediremedigim o kadar çok şey var ki. Herşeyi eşim yaptı ailesi maddi olarak hiçbirsey yapmadı. Nikah alışverişi yapmaya onların memleketine annem ile gittiğimizde aldığım gelinlik ile kinaliga daha ucuzunu alsaydın dedi eşim. Fotoğraf çekimi için para kalmadığı için tartıştık eş annesi duymuş bana annamin yanında neler söyledi neler. Yaşım esimden büyük bunu söyledi neden bu kadar acele ettiğimizi madem tartisiyorsunuz biraz zamana yayın filan güya bana kızmış akıl vermiş olurken veriyorda veristiriyor . Annem hiçbirsey demedi ve bu kadın seni istemiyor oğlu hemen evleniyor diye rahatsız kızım bu çocuğun hiçbir suçu yok ona sakın belli etme dedi. Ah şimdiki aklım olsa yüzüğü koyar evlenmezdim.kina da kaynanam bir tuhaftı aileme karşı. Sanki kızınızı alın der gibi muamele ile karsilastik..bizde kına karilirken kaynanadan bahşiş isterler . Yanlarına çağırdılar bir kızdı bu saate kadar niye kına karilmadi diye herkese rezil oldum. Birde hiç unutmadığım bir şey daha var ki kına gününden iki gün önce ceyizimi eşimin memleketine getirdik dizdik arabaya binerken babam eşime kına günü erken gelmemi ve beni kuaförden almamı söyledi. O günde eşim ile imam nikahı ile nikahlanmistik. Yol boyu bana demedigini bırakmadı babamın o söylediği burnumdan geldi. Neymiş ehliyeti yokmuş nasıl gelsinmiş babam emrivaki yapıyormuş. Ve biliyor musunuz eşim kinada kuaförden beni almadı. Herkese yine rezil oldum. Bugün bunlari konuşurken sinir krizleri geciriyorum neden ben neden el üstünde tutulmadim neden neden anlamadığım bir çok şey. Unutamıyorum yapılanları. İçimde kocaman öfke var bunla nasıl başa çıkılır bilmiyorum. Eşim ile tartisiyoruz. Benimle zorla mı evlendin deyip beni anlamıyor. Nasıl baş edilir nasıl bu konulari unutmaliyim kızlar nasıl. Konuşunca olmuyor öyle büyük kı haksızlıklar. Eşimin hali tavrı unutamıyorum. Neden şimdi diyorum ya herşey yoluna giderken neden kavga çıkarıyorum. Neden ?
hakketen ben de az maaşlı eş var sandım orası ayrı daalisveris yapmak icin yan sehre gidilen kucuk bir sehirde avukat kiz hakim koca bulmus. Bu büyük bir olay. cogu kisi size imrenerek bakiyordur eminim (küçük sehirlerde duz memur ya da asker koca bile büyük ovguyle karsilanir) . ona rağmen "kinamda bahsis vermedi rezil oldum / kuaforden almadi rezil oldum" falan diyorsunuz. gercekten ilginc.
merak etmeyin, rezil falan olmamissinizdir. Hakim kocayı sulaleye soktunuz ya, kocanizi berberden almaya babaniz gitse yine rezil olmazdıniz
Herseyi eşimle ortak yaptık kuaföre dahi gitmedim özellikle aileler hicbirseye karışmasın dedik daha soz olmadan esyalarimizi ortak aldik düğünü de olabildigince minumum masrafla yaptık kimseye de eywallah etmedik iki senelik evliyim yeni küçük bebegim var ben bile hatırlamıyorum düğünümü kinami makyajimi vs elalem ne yapsin o günleri uff hem elalem kim kendi bi taraflarini açıp baksınlar onlar çok mu dört dörtlük sacma sapan sebeplerden kavga çıkarıyorsunuz acin bi bakara suresi sirkeli suyla heryeri silin eve girerken selam vermeden girmeyin inancli biriyseniz bunlari yapin maneviyata da yönelin çiçek gibi huzurlu olunMerhabalar hanımlar. Bu işin içinden çıkamıyorum. 4 senedir evliyim. Nikah ile evlendik. Kınayı evimizde organize ederek yaptım. Çokda içime sindi. Gelin görün ki zaman ile büyüyen içimde sorunlar var. Nikah kına günü o kadar herşeyi tolere ettim ki şimdi eşim ne zaman konuyu açsa sonu kavgaya ayrılığa gidiyor. Yediremedigim o kadar çok şey var ki. Herşeyi eşim yaptı ailesi maddi olarak hiçbirsey yapmadı. Nikah alışverişi yapmaya onların memleketine annem ile gittiğimizde aldığım gelinlik ile kinaliga daha ucuzunu alsaydın dedi eşim. Fotoğraf çekimi için para kalmadığı için tartıştık eş annesi duymuş bana annamin yanında neler söyledi neler. Yaşım esimden büyük bunu söyledi neden bu kadar acele ettiğimizi madem tartisiyorsunuz biraz zamana yayın filan güya bana kızmış akıl vermiş olurken veriyorda veristiriyor . Annem hiçbirsey demedi ve bu kadın seni istemiyor oğlu hemen evleniyor diye rahatsız kızım bu çocuğun hiçbir suçu yok ona sakın belli etme dedi. Ah şimdiki aklım olsa yüzüğü koyar evlenmezdim.kina da kaynanam bir tuhaftı aileme karşı. Sanki kızınızı alın der gibi muamele ile karsilastik..bizde kına karilirken kaynanadan bahşiş isterler . Yanlarına çağırdılar bir kızdı bu saate kadar niye kına karilmadi diye herkese rezil oldum. Birde hiç unutmadığım bir şey daha var ki kına gününden iki gün önce ceyizimi eşimin memleketine getirdik dizdik arabaya binerken babam eşime kına günü erken gelmemi ve beni kuaförden almamı söyledi. O günde eşim ile imam nikahı ile nikahlanmistik. Yol boyu bana demedigini bırakmadı babamın o söylediği burnumdan geldi. Neymiş ehliyeti yokmuş nasıl gelsinmiş babam emrivaki yapıyormuş. Ve biliyor musunuz eşim kinada kuaförden beni almadı. Herkese yine rezil oldum. Bugün bunlari konuşurken sinir krizleri geciriyorum neden ben neden el üstünde tutulmadim neden neden anlamadığım bir çok şey. Unutamıyorum yapılanları. İçimde kocaman öfke var bunla nasıl başa çıkılır bilmiyorum. Eşim ile tartisiyoruz. Benimle zorla mı evlendin deyip beni anlamıyor. Nasıl baş edilir nasıl bu konulari unutmaliyim kızlar nasıl. Konuşunca olmuyor öyle büyük kı haksızlıklar. Eşimin hali tavrı unutamıyorum. Neden şimdi diyorum ya herşey yoluna giderken neden kavga çıkarıyorum. Neden ?
Geçinmeye gönlü olmayanın hep bir bahanesi inanın vardır bazen kabul edip yola devam etmek gerekir bende evliyim buradaki insanların da illa ki olmuştur. Eksiklerimiz eksikler illa ki vardır ama bunlara takılı kalmak hem eşinizi mutsuz eder hem sizi sürekli eskiyi açan bir kadını hangi erkek sürekli gel karımmmm haklısın diyip teselli eder ki yapmayın eksiklerle yolunuza bakın sizinde nasibiniz böyleymiş diyip hayatına bakınMerhabalar hanımlar. Bu işin içinden çıkamıyorum. 4 senedir evliyim. Nikah ile evlendik. Kınayı evimizde organize ederek yaptım. Çokda içime sindi. Gelin görün ki zaman ile büyüyen içimde sorunlar var. Nikah kına günü o kadar herşeyi tolere ettim ki şimdi eşim ne zaman konuyu açsa sonu kavgaya ayrılığa gidiyor. Yediremedigim o kadar çok şey var ki. Herşeyi eşim yaptı ailesi maddi olarak hiçbirsey yapmadı. Nikah alışverişi yapmaya onların memleketine annem ile gittiğimizde aldığım gelinlik ile kinaliga daha ucuzunu alsaydın dedi eşim. Fotoğraf çekimi için para kalmadığı için tartıştık eş annesi duymuş bana annamin yanında neler söyledi neler. Yaşım esimden büyük bunu söyledi neden bu kadar acele ettiğimizi madem tartisiyorsunuz biraz zamana yayın filan güya bana kızmış akıl vermiş olurken veriyorda veristiriyor . Annem hiçbirsey demedi ve bu kadın seni istemiyor oğlu hemen evleniyor diye rahatsız kızım bu çocuğun hiçbir suçu yok ona sakın belli etme dedi. Ah şimdiki aklım olsa yüzüğü koyar evlenmezdim.kina da kaynanam bir tuhaftı aileme karşı. Sanki kızınızı alın der gibi muamele ile karsilastik..bizde kına karilirken kaynanadan bahşiş isterler . Yanlarına çağırdılar bir kızdı bu saate kadar niye kına karilmadi diye herkese rezil oldum. Birde hiç unutmadığım bir şey daha var ki kına gününden iki gün önce ceyizimi eşimin memleketine getirdik dizdik arabaya binerken babam eşime kına günü erken gelmemi ve beni kuaförden almamı söyledi. O günde eşim ile imam nikahı ile nikahlanmistik. Yol boyu bana demedigini bırakmadı babamın o söylediği burnumdan geldi. Neymiş ehliyeti yokmuş nasıl gelsinmiş babam emrivaki yapıyormuş. Ve biliyor musunuz eşim kinada kuaförden beni almadı. Herkese yine rezil oldum. Bugün bunlari konuşurken sinir krizleri geciriyorum neden ben neden el üstünde tutulmadim neden neden anlamadığım bir çok şey. Unutamıyorum yapılanları. İçimde kocaman öfke var bunla nasıl başa çıkılır bilmiyorum. Eşim ile tartisiyoruz. Benimle zorla mı evlendin deyip beni anlamıyor. Nasıl baş edilir nasıl bu konulari unutmaliyim kızlar nasıl. Konuşunca olmuyor öyle büyük kı haksızlıklar. Eşimin hali tavrı unutamıyorum. Neden şimdi diyorum ya herşey yoluna giderken neden kavga çıkarıyorum. Neden ?
İnanın herkesin illaki vardır küçükte olsaBenim de içime sinmeyen bin türlü şey oldu ama napalım iyi giden evliliği zehir mi edelim? Allah başka dert vermesin, demek ki gerçekten derdiniz sıkıntınız yok ki bunca zaman sonra bunları dert edinmişsiniz
4 sene sonra değil hayır, rahatsızsan rahatsız olduğunda konuşacaksın.Yahu neden susayım. İnsan rahatsız olamaz mı. Olduğu seylerden bahsedemez mi .
Bildiğim tek şey var böyle ömür geçmezMerhabalar hanımlar. Bu işin içinden çıkamıyorum. 4 senedir evliyim. Nikah ile evlendik. Kınayı evimizde organize ederek yaptım. Çokda içime sindi. Gelin görün ki zaman ile büyüyen içimde sorunlar var. Nikah kına günü o kadar herşeyi tolere ettim ki şimdi eşim ne zaman konuyu açsa sonu kavgaya ayrılığa gidiyor. Yediremedigim o kadar çok şey var ki. Herşeyi eşim yaptı ailesi maddi olarak hiçbirsey yapmadı. Nikah alışverişi yapmaya onların memleketine annem ile gittiğimizde aldığım gelinlik ile kinaliga daha ucuzunu alsaydın dedi eşim. Fotoğraf çekimi için para kalmadığı için tartıştık eş annesi duymuş bana annamin yanında neler söyledi neler. Yaşım esimden büyük bunu söyledi neden bu kadar acele ettiğimizi madem tartisiyorsunuz biraz zamana yayın filan güya bana kızmış akıl vermiş olurken veriyorda veristiriyor . Annem hiçbirsey demedi ve bu kadın seni istemiyor oğlu hemen evleniyor diye rahatsız kızım bu çocuğun hiçbir suçu yok ona sakın belli etme dedi. Ah şimdiki aklım olsa yüzüğü koyar evlenmezdim.kina da kaynanam bir tuhaftı aileme karşı. Sanki kızınızı alın der gibi muamele ile karsilastik..bizde kına karilirken kaynanadan bahşiş isterler . Yanlarına çağırdılar bir kızdı bu saate kadar niye kına karilmadi diye herkese rezil oldum. Birde hiç unutmadığım bir şey daha var ki kına gününden iki gün önce ceyizimi eşimin memleketine getirdik dizdik arabaya binerken babam eşime kına günü erken gelmemi ve beni kuaförden almamı söyledi. O günde eşim ile imam nikahı ile nikahlanmistik. Yol boyu bana demedigini bırakmadı babamın o söylediği burnumdan geldi. Neymiş ehliyeti yokmuş nasıl gelsinmiş babam emrivaki yapıyormuş. Ve biliyor musunuz eşim kinada kuaförden beni almadı. Herkese yine rezil oldum. Bugün bunlari konuşurken sinir krizleri geciriyorum neden ben neden el üstünde tutulmadim neden neden anlamadığım bir çok şey. Unutamıyorum yapılanları. İçimde kocaman öfke var bunla nasıl başa çıkılır bilmiyorum. Eşim ile tartisiyoruz. Benimle zorla mı evlendin deyip beni anlamıyor. Nasıl baş edilir nasıl bu konulari unutmaliyim kızlar nasıl. Konuşunca olmuyor öyle büyük kı haksızlıklar. Eşimin hali tavrı unutamıyorum. Neden şimdi diyorum ya herşey yoluna giderken neden kavga çıkarıyorum. Neden ?
Merhabalar hanımlar. Bu işin içinden çıkamıyorum. 4 senedir evliyim. Nikah ile evlendik. Kınayı evimizde organize ederek yaptım. Çokda içime sindi. Gelin görün ki zaman ile büyüyen içimde sorunlar var. Nikah kına günü o kadar herşeyi tolere ettim ki şimdi eşim ne zaman konuyu açsa sonu kavgaya ayrılığa gidiyor. Yediremedigim o kadar çok şey var ki. Herşeyi eşim yaptı ailesi maddi olarak hiçbirsey yapmadı. Nikah alışverişi yapmaya onların memleketine annem ile gittiğimizde aldığım gelinlik ile kinaliga daha ucuzunu alsaydın dedi eşim. Fotoğraf çekimi için para kalmadığı için tartıştık eş annesi duymuş bana annamin yanında neler söyledi neler. Yaşım esimden büyük bunu söyledi neden bu kadar acele ettiğimizi madem tartisiyorsunuz biraz zamana yayın filan güya bana kızmış akıl vermiş olurken veriyorda veristiriyor . Annem hiçbirsey demedi ve bu kadın seni istemiyor oğlu hemen evleniyor diye rahatsız kızım bu çocuğun hiçbir suçu yok ona sakın belli etme dedi. Ah şimdiki aklım olsa yüzüğü koyar evlenmezdim.kina da kaynanam bir tuhaftı aileme karşı. Sanki kızınızı alın der gibi muamele ile karsilastik..bizde kına karilirken kaynanadan bahşiş isterler . Yanlarına çağırdılar bir kızdı bu saate kadar niye kına karilmadi diye herkese rezil oldum. Birde hiç unutmadığım bir şey daha var ki kına gününden iki gün önce ceyizimi eşimin memleketine getirdik dizdik arabaya binerken babam eşime kına günü erken gelmemi ve beni kuaförden almamı söyledi. O günde eşim ile imam nikahı ile nikahlanmistik. Yol boyu bana demedigini bırakmadı babamın o söylediği burnumdan geldi. Neymiş ehliyeti yokmuş nasıl gelsinmiş babam emrivaki yapıyormuş. Ve biliyor musunuz eşim kinada kuaförden beni almadı. Herkese yine rezil oldum. Bugün bunlari konuşurken sinir krizleri geciriyorum neden ben neden el üstünde tutulmadim neden neden anlamadığım bir çok şey. Unutamıyorum yapılanları. İçimde kocaman öfke var bunla nasıl başa çıkılır bilmiyorum. Eşim ile tartisiyoruz. Benimle zorla mı evlendin deyip beni anlamıyor. Nasıl baş edilir nasıl bu konulari unutmaliyim kızlar nasıl. Konuşunca olmuyor öyle büyük kı haksızlıklar. Eşimin hali tavrı unutamıyorum. Neden şimdi diyorum ya herşey yol
Yok artık,denilecek bir konu.İnsan geçmişin üzüntüleri ile nasıl bugününü ve geleceğini karartır diye madalya olsa size verirler.una giderken neden kavga çıkarıyorum. Neden ?
büyük ihtimalle etrafınızda yeni evlenen birileri var ve onlara yapılanı görünce kendi kendinize kuruyorsunuz. bu anlattıklarınızın hiçbirinin geri dönüşü yok . ne bekliyorsunuz 4 senenin sonunda zaman geriye mi aksın ?Merhabalar hanımlar. Bu işin içinden çıkamıyorum. 4 senedir evliyim. Nikah ile evlendik. Kınayı evimizde organize ederek yaptım. Çokda içime sindi. Gelin görün ki zaman ile büyüyen içimde sorunlar var. Nikah kına günü o kadar herşeyi tolere ettim ki şimdi eşim ne zaman konuyu açsa sonu kavgaya ayrılığa gidiyor. Yediremedigim o kadar çok şey var ki. Herşeyi eşim yaptı ailesi maddi olarak hiçbirsey yapmadı. Nikah alışverişi yapmaya onların memleketine annem ile gittiğimizde aldığım gelinlik ile kinaliga daha ucuzunu alsaydın dedi eşim. Fotoğraf çekimi için para kalmadığı için tartıştık eş annesi duymuş bana annamin yanında neler söyledi neler. Yaşım esimden büyük bunu söyledi neden bu kadar acele ettiğimizi madem tartisiyorsunuz biraz zamana yayın filan güya bana kızmış akıl vermiş olurken veriyorda veristiriyor . Annem hiçbirsey demedi ve bu kadın seni istemiyor oğlu hemen evleniyor diye rahatsız kızım bu çocuğun hiçbir suçu yok ona sakın belli etme dedi. Ah şimdiki aklım olsa yüzüğü koyar evlenmezdim.kina da kaynanam bir tuhaftı aileme karşı. Sanki kızınızı alın der gibi muamele ile karsilastik..bizde kına karilirken kaynanadan bahşiş isterler . Yanlarına çağırdılar bir kızdı bu saate kadar niye kına karilmadi diye herkese rezil oldum. Birde hiç unutmadığım bir şey daha var ki kına gününden iki gün önce ceyizimi eşimin memleketine getirdik dizdik arabaya binerken babam eşime kına günü erken gelmemi ve beni kuaförden almamı söyledi. O günde eşim ile imam nikahı ile nikahlanmistik. Yol boyu bana demedigini bırakmadı babamın o söylediği burnumdan geldi. Neymiş ehliyeti yokmuş nasıl gelsinmiş babam emrivaki yapıyormuş. Ve biliyor musunuz eşim kinada kuaförden beni almadı. Herkese yine rezil oldum. Bugün bunlari konuşurken sinir krizleri geciriyorum neden ben neden el üstünde tutulmadim neden neden anlamadığım bir çok şey. Unutamıyorum yapılanları. İçimde kocaman öfke var bunla nasıl başa çıkılır bilmiyorum. Eşim ile tartisiyoruz. Benimle zorla mı evlendin deyip beni anlamıyor. Nasıl baş edilir nasıl bu konulari unutmaliyim kızlar nasıl. Konuşunca olmuyor öyle büyük kı haksızlıklar. Eşimin hali tavrı unutamıyorum. Neden şimdi diyorum ya herşey yoluna giderken neden kavga çıkarıyorum. Neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?