4 yıllık evlilik ve düğün nikah günü tartışmaları.

Evliliğinizde mutsuzsunuz sanırım. 4 yıl önce bitmiş gitmiş mevzuları hala kafada tekrar tekrar canlandırıp kavga çıkarmanızın başka açıklamasını bulamadım
Mutsuzluk diye tabir edeceğim bir hayatım yok ama saçma sapan şeyler beni maziye götürüyor. Niye böyle yapıyorum anlamıyorum. Konuşunca eski gelmiyor bağırıp çağırınca haklı da olmuyorum ama olmuyor konu açılınca sus konuşma. Ama yok icimde alev çıkıyor çok saçma.

Evliliğinizde mutsuzsunuz sanırım. 4 yıl önce bitmiş gitmiş mevzuları hala kafada tekrar tekrar canlandırıp kavga çıkarmanızın başka açıklamasını bulamadım
Mutsuzluk diye tabir edeceğim bir hayatım yok ama saçma sapan şeyler beni maziye götürüyor. Niye böyle yapıyorum anlamıyorum. Konuşunca eski gelmiyor bağırıp çağırınca haklı da olmuyorum ama olmuyor konu açılınca sus konuşma. Ama yok icimde alev çıkıyor çok saçma.

Neden 90 yaşında demans olmuş neneler gibi evlilikte ilk zamanları hatırlayıp duruyosunuz?
Ayrıca ehliyetsiz biri nasıl sizi alacaktı? Bir sürü saçma neden yazdıklarınız hiçte dişe dokunur değil.
Ehliyeti yoksa arabalı bir arkadaşı kuzeni falan da mı yok…

4
4 yıl geçmiş bırakın bu işleri.

Ne güzel kardeş başka derdin yokmuş. Koca karılar gibi eskileri ısıtıp ısıtıp kavga dövüş yapınca eline ne geçiyor? Bugün 6 Şubat. Birçok insan ailesini kaybetti, uzvunu kaybetti, evini kaybetti, işini kaybetti.
Senin derdin 4 yıl önce kuaförden alınmadım mı? Bu tür şeyler anında söylenir konuşulur tartışılır biter. O an sustuysan şimdi konuşman sap saçma

İçimde bitmek bilmeyen öfke var. Kime kızgın olduğumu anlamıyorum. Ne ucuz gelinlik umrumda nede kuaför. Böyle bir değersizlik hissi gibi. Böyle hissettirdiği için eşime kızgınım.kirginim . Severek evlendim ama eşim hep burnumdan getirdi . Aslında konu ne olursa olsun hissettiğim şey değersizlik. Ondan kavgam .

İçimde bitmek bilmeyen öfke var. Kime kızgın olduğumu anlamıyorum. Ne ucuz gelinlik umrumda nede kuaför. Böyle bir değersizlik hissi gibi. Böyle hissettirdiği için eşime kızgınım.kirginim . Severek evlendim ama eşim hep burnumdan getirdi . Aslında konu ne olursa olsun hissettiğim şey değersizlik. Ondan kavgam .

Kuaförden alma meselesine takılan arkadaşlar olmuş ama orada haklı sayılır. Kuaförden gelini almak geleneksel olarak damadın işidir. Kendi aracı yoksa ya da ehliyeti yoksa yakınlardan biri bu işte damada aracıyla eşlik eder. Olmuyorsa uygun bir dille anlatılır bu kız ailesine, çemkirilmez. Tabi bunları konuşmak için artık çok geç

nişan-düğün süreçleri çoğu kadın için çok önemli, insan el üstünde tutulmak istiyor haklısınız ama kaç insan bunu gerçekten yaşayabiliyor ki?
ne kadar öfkelenirseniz öfkeleyin o günler artık geçmişte kaldı ve geri getiremezsiniz. ancak bundan sonrası için eşinizden talepleriniz olabilir. aynı konuları, özellikle geçmişte kalanları tekrar tekrar konuşmak ilişkinize iyi gelmez.

4 sene önce bu olaylar olurken kocadan vazgeçemeyip evlendiysen artık susucan, bunları dile getirmeyeceksin

Terapi alın böyle yaşanmaz. Eşiniz şimdi de mi değer vermiyor size

Bende sevmiyorum. Rahatsızım hatta pişmanım. Söylediğim veya söylemediklerim değil. Ben kimseyi memnun etsinler o olsun bu olsun istemedim ki . Sadece eşim bana destek olsun bir olalım istedim. Hangi olumsuzluk olursa eşim bana patladı.buda bende tramvatik bir hal oldu . Patliyorum. Herşeyin gereksiz olduğunu biliyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilemediğimden yazdım. Kendimi koca karı gibi hissediyorum zaten . Söyleyince değişmiyor ama psikolojik bunaldayim.

Haklısınız. Bı terapiye ihtiyacı olduğumun bende farkındayım.
Böyle giderse adamı gerçekten bıktırırsınız ve sonu boşanmaya gider. Sürekli geçmişi eşen insanlar bir süre sonra bıkkınlık yaratır insanda. Boş işlerle uğraşıyorsunuz.

Son düzenleme:
Haklısınız.

Kaynananizla araniz nasil simdi? Gorusuyor musunuz?
Degersizlik hissi demissiniz, simdi esinizle durumunuz nasil, size deger vermiyor mu?

Yahu neden susayım. İnsan rahatsız olamaz mı. Olduğu seylerden bahsedemez mi .
Durup durup bahsetmez. Çünkü değişmiyor. Sadece beyin oyuyorsunuz. Kabullenemiyorsanız boşanacaksınız. Bu dünyada cehennem azabı yaşamaya da yaşatmaya da hakkınız yok.

Ehliyeti yoksa arabalı bir arkadaşı kuzeni falan da mı yok…
O zaman alan kişi arkadaş yada kuzen olur, arabayıda insanıda ayarlaması gerekir belki yardımcı olacak rica edecek insanı yoktu. Ben aktif araba kullanmayan ehliyetsiz birine şu saatte gel beni al demem alakasız bulurum.
Hiçte böyle adet gelenek görenek adı altında çeyizi serdin şunu almadınlara takılmadım, takılacak inceleyecek olsam bin tane kavga sebebi çıkarırdım.
Az değil koskoca 4 sene geçmiş sürekli didikleyip huzursuzluk çıkarmanın anlamı ne, bazı insanlar gerçekten ömür törpüsü gibi

Kaynananizla araniz nasil simdi? Gorusuyor musunuz?
Degersizlik hissi demissiniz, simdi esinizle durumunuz nasil, size deger vermiyor mu?
Kayınvalidem ile aramda sorun yok. Görüşüyorum. Eşim ile de aynı şekilde. Düğün kına konusu açılınca sanki dün yaşamış gibi hissediyorum. Ankisiyet mi oldu psikoljim mi bozuldu. Gurbette ikimiziz ondan mı oldu inanın ben sizden fikir almak için açtım. Yaptığım şeyin farkındayım. Geçmiş de beni rahatsız ediyor konuşunca da rahatsız oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…