4 Yaşında Çocuk Bunları Kendi Düşünerek Yapar Mı? Nasıl Davranmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa öyle mi dersiniz

Evet sanırım çocuk benden hoşlandı ama anneden çekiniyor

Ayni ortamda bulunma, eşine de soyle, hamileyim ben ama ablan beni zorla ve bilerek gicik ediyo, aaaaa bayilivericem simdi, gelmeyin hamile insanin üstüne falan de
Eşim de oldukça farkında aslında o da mesafeli. O evlenmeden önce de ablasıyla mesafeliydi. Bu yüzden söylememe gerek olmadığını düşünüyorum. Bazen yüz yüze gelebiliyoruz zorunluluktan, büyükleri kıramamaktan

İnanın tatlısı falan umrumda değil. Ama çok cahilce çok avam geliyor. Hayırdır çocuk mu kıskandırıyorsun o gelmesin sen gel? Sinek küçük ama mide bulandırıyor.

Cok sik bi araya gelmiyosan bosver, takilma bence, her ailede bi ariza vardir, bunlarin ki görümce demek, degistiremeyecegin seyleri takip sinir sahibi olma, ama cevabini da ver yani,bu tipler.ezdikce daha cok üstüne gelir susuyosun diye

İnanın tatlısı falan umrumda değil. Ama çok cahilce çok avam geliyor. Hayırdır çocuk mu kıskandırıyorsun o gelmesin sen gel? Sinek küçük ama mide bulandırıyor.
Tabiki orada mevzu tatlı değil zaten canınız çekmez ama hoş değil ,saygısızlık .Bunları takmamaya çalışın en kotu gorusmezsiniz .Zaten zor zamanlar geçirdiniz konunuzu okumuştum .

Tabiki orada mevzu tatlı değil zaten canınız çekmez ama hoş değil ,saygısızlık .Bunları takmamaya çalışın en kotu gorusmezsiniz .Zaten zor zamanlar geçirdiniz konunuzu okumuştum .
Evet anladım demek istediğinizi. Doğru saygısızlık. Yani beni aşırı gergin bir hâle getirirse ve bunun beni gergin yapmasını engelleyemezsem belki uzunca bir süre nolursa olsun onun olacağı ortamlarda bulunmayı reddederim. O dönemden sonra zaten sırf dengesiz bir kadın için Güneş'in zarar görmesini göze alamam.

Adı Güneş mi olucak Çok sevdim
Diğer konuyu düşünmemeye çalışın . Ben zaten kendi kendime sinirlenmistim Böyle kötü enerjiye sahip insanları sevemiyorum .Ama ben inanıyorum dediğiniz gibi halledersiniz zaten .

annesi gelince vurmaya kalkması evet annesinden etkilendiği için bence de. ama babası sen misin diye sormasını tamamen 4 yaşından kaynaklanan bir soru cümlesi olarak görüyorum. zaten görümcenizle de cok görüsmüyormuşsunuz ve eşiniz de mesafeliymiş. siz de mesafenizi koruyun, hiç kafaya bile takmayın derim. sağlıkla gelsin Güneş bebek

Oyuncakla ilgili şunu diyebilirim.. benim oğlumun da bazı bebeklikten gelen oyuncakları var çok çok sevdiği ileride hatıra olarak saklayacağım için o versede ben vermem yani :) onun dışında tipik çocuk gibi geldi. Olayların öncesini bilemem...

Evet Güneş Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Bence yokmuş gibi davranmaya devam edin.
Bu şekilde size diş geçiremediği ve eşiniz sizi savunduğu için daha çok deliriyordur.
Cevap veripte ona rahatlama fırsatı sunmayon bence.

Yaa öyle mi dersiniz
Öyle öyle malesef. Benide sevmez gorumcem kızına hediyeler alırım fln çok yakın davranırım arkadaşı gibi görür beni ama annesinin yanında sanki dusmaniyim 13, yaşında ama laflarını duysan 13 yasnda demezsin annesi neyse oda öyle davranıyor kelimeleri bile ayni

Biraz daha büyüyünce düzelir umarım

Sizin evlenmeden hanıle kaldınızı aıle halkı bılıo mu ?Şaka gıbı gercekten tatlım.Ama çocuk o .Eşinizde sizin tarafınızdaysa bence umursamayın.Daha da çatlar .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…