- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #19.781
Yaso bak güzelim Cumadan sonra yarıştayız. Ayağını denk al ona göre. Çünkü ben söz verdim kendime seni geçmek için ona göre.
Bende aynen senin gibi zor toparlanıorum, moralim bozuluyor yiyorum ama bu haftasonu kaçamağından sonra yemedim. Sırf Ceren sen birinci olacaksın Özge dediği için.
Sırf sen 1. olma diye Çok üzgünüm çoook
Yasom sen kendin için neyin iyi olduğunu herkesden iyi bilirsin.
Ama dersen senle yarışmaktan korktum kaçıyorum sorun deel yani
slm kızlar anca gelebildim bugün ben işler çok birikmiş bir haftada yaa yap yap bitiremedim bir türlü nasılsınız bakalım
ben iyiyim uykusuzluk dışında :))
hoşgeldin canım kolay gelsin :1hug:
yorma kendini yavaş yavaş toparlanır nasılsa dön bize sırnaşık şey
Çiçek merak ettik kuzum seni. İşler yoğun olsa da bi gir yaz sonra çıkarsın.
Zevcan tam sopalıksın kızım sen. Bundan sonra alma bari.
Çiçek merak ettik kuzum seni. İşler yoğun olsa da bi gir yaz sonra çıkarsın.
Zevcan tam sopalıksın kızım sen. Bundan sonra alma bari.
ahh canım yaa keşke toparlansa burası daha haziran'a tek fatura kesilmemiş düşün nasıl yetişecek bilmiyorum artık :))
Sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor monti
anlamam sizin işleri canım ama yaparsın sen yerimseniben
benm montiyi hiç sorma canım yaa annemlerdeyim bu hafta hep sevdiğim yemekler pişio dayanamadım hareketsiz kalıncaya kadar yedim düşün durumumuklava: yarın yemicem ama söz verdim kendime annemlerede dedim yemicem yapmayın yemek die bakalım basarabilicekmiyim canım hala yemek istiyo nasıl pasta kurabiye yiyesim var bi bilsen ama suyumu içiyorum basküldeki sonucu görünce cıldırıcaktım delikafadulden
haftalardır uğrastıklarım bu uğurda hastalanmam inanmıyorum kendime yaa :çok üzgünüm:
Çiçek bulantılar hafiften başlar cnm bu haftalarda. Sabah kalkmadan tuzlu kraker yemek işe yarar.
Zevcan toparlan şeker biran önce. Eğer kendine güvenmiyorsan dönene kdr yapma diyet canım. Diyet yapıp bozmak daha moral bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?