Günaydın şekerler...
Dün erken oldu ama oğluşumun d. gününü kutladık, sabahtan erken ve az yedim, köyde evimiz var orda kutladık mangal yaktık 1 dürümle abartymadan et ve sebze yedim. Akşama pasta faslında 2-3 çatak kremalı yerinden yedim, dün için mutluyum, ama cumadan beri kabızım onu halletsem iyi olacak.
Çağlayancım kasık ağrısı çok normal, dr.da dediği gibi yer edinmeye çalışıyor, minik su damlası o büyüyüp gelişeceği evini oluşturuyor orada, uyma isteği ve yorgunlukda çok normal ben akşamları 8 de sızarım, 2. de kızım bana hasret kalmıştı, bu durumda 3 aydan sonra geçer. Şu an için en önemli şey iyi beslenmen, badem, balık, ceviz vs. ye,, ayaklarını yükseğe koyrak dinlen. İlk 14 hafta önemli, kendini yorma canım.
Cerencim, dışlanmış gibi hissetmek ne demek, listelerde olmasanızda kalbimizdesiniz
Takım sloganı gibi oldu:) Baksana takımdaymış gini hala arkadaşlara üşenmeden yorum yapıyorsun, hep bizimle kalın. Bizde sizi seviyoruz... Birde cerencim çok kasma ayın şekilde yemeye devam edersen kg. vermeye de devam edersin bence biraz biraz ye artık sen. Alırsan o zaman düşünürsün kasma kendini bu kadar.
Yasemin geçmiş olsun, bende hiç anlamam sadece kullanırım. Allahtan basit bir sorun,
Dün düğünde ne yaptın haffi atlattın sanırım, ekside olduğuna göre.
Zevcancım, nasıl olduni, dr. a gideceksin değil mi orada; kardeşine de geçmiş olsun, kolayca atlatır inşallah.