- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #19.621
rica ederım tatlım bu sekılde duzene sokabılırsen kendını gayet guzel kılo verırsın tatlım pekı gunde kac lıtre su tuketıyosun canım bu da onemlı menulerını verırken su mıktarınıda eklersen ıyı olur canım ayrıca spor yapıyosan onuda eklersen sevınırım
mekik çekiyorum aklıma geldikçe günde 100 tane çekiyorum tahmini akşamları da 1 er saat yürüyüşe çıkıyorum dünden beri yemekten sonra çıkıcam yürüyüşe su fazla tüketmiyorum o biraz sorun ama dikkat edicemm bi 8 bardak içmem gerekli :)
hoşgeldiiiiinnnnnn ,öğrenci iken en çok abur cuburla öğün geçiştirmek kilo aldırıyordu bana galiba senin de öyle, ama merak etme burda mutlaka motive olursunhoşbuldukk:) adım büşra 19 yaşındayım.kütahyada öğrenciyim.istanbulluyum kilolalara gelincee bi kaç yıldır bu kiloda giidp geliyorum. çok hızlı kilo verebiliyorum ama bozunca da aynen geri alınıyo tabi ama bu sefer bozmucam burası baya motive edici geldi bana. Tam anlamıyla bugün başladım diyete sabahları ben çok bişey yiemiyorum sorunum gece yemek ve abur cubur onları da artık tamamen kesiyorum yeşilçay içmeye başladım günde 3 öğün ve de dereotu annemin tavsiyesiyle :) akşamları da 1 saat yürüyüşe cıkıcam bu akşamdan itibaren bakalım inş olucak bu sefer hedefe ulaşıcamm alkisalkisalkis
canımm avatardaki bebişin galibaa, hoşgeldin, sakın üzülme bebişin daha küçük merak etme gidiyor kilolarmerhaba benı aranıza kabul ettıgınız ıcın cok cokk cokkk tesekkur ederımm
benım dıyetım baslayalı 2 hafta oldu
31 mayıs pazartesı gunu 92.2 kg
07 hazıran pazartesı gunu 89 kg
11 hazıran yaniiiiiii bugunnnnn sadecee 5 gun olmasına ragmen 87.6
dıyetım cok cok guzel gıdıyor allahım bozmasın
benım durumum artık kararlılık vs ötesine geçti sumo gureççilerine benzedim
ve cokkk cokk yakın olmasa da öyle öldüm bittim demeden verip kurtulucam bu pis yağlardan
selam hanımlar ben geldim...
Davet için çok teşekkür ederim...
Ben 1.65 boyundayım ve bu sabah itibariyle kilom 67,400 gr çıktı.
Dün itibariyle kendime dur demeye karar verdim ve buğün sıkı bir giriş yaptım gibi geliyorum.
Hemen şu ana kadar olan menümü paylaşayım.daha deneyimli olan arkadaşlar vardır hatam var mı bir bakarsanız çok sevinirim...
yenı arkadaslar hosgeldınız sakın bızım yerımızı aratmayın gozum ustunuzde kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
su sondakı tabloda kendımı goremeyınce nasıl garıp oldum valla ben mezun olduguma cok uzuldum yaa:gitme:
bende yazimm artık bugünki menümü; sabah yeşilçay,2 ince dilim peynir bi yumurta yarım kepek ekmeği
ara..elma..dereotu
öğle..20 adet kiraz
bi de az sonra kiraz sapını kaynattım suyunu içicem:) 1 2 saate kadarda akşam yemeği için taze fasulyeyle bi kase yourt yicem.. ilk menümm fikirlerinizi yazarsanız sevinicem kaydirigubbakcemile2
mekik çekiyorum aklıma geldikçe günde 100 tane çekiyorum tahmini akşamları da 1 er saat yürüyüşe çıkıyorum dünden beri yemekten sonra çıkıcam yürüyüşe su fazla tüketmiyorum o biraz sorun ama dikkat edicemm bi 8 bardak içmem gerekli :)
Günaydın kızlar beni mezun mu ediyorsunuz ya :)))
neler oldu ben yokken şimdi geldim ancak geçen hafta raporluydum dr.1 hafta raporu uzattı evde dinlendim hep gerçi uyudum hep,hiç gezinemedim sürekli uyku yapıyor bu bebiş bana :))
Biri bana kısaca neler oldu anlattın olur mu hepinizi çok özledim
Çiçekim elbette normal. İlk zamanlar çok uyku yapar. Salak gibi gezersin etrafta. Kolay değil tüm hormonların altüst oluyor. Vücud da yeni duruma kolay uyum sağlamak için uyumanı istiyor.
Ne kdr çok dinlenirsen o kdr iyi şu anda canım. Kasıkta ağrı da normal zaten hamilelik belirtisi ama sen yine de doktoruna sor gittiğinde.
Sakın diyette olma Çiçek. Sen iyi beslenirsen bebeğinde iyi beslenecek. Elbette abur cubur vs yeme ama iyi beslen.
Zevcan hoşgeldin cnm.
Kardeşine acil şifalar dilerim güzelim.
Ben sabah bir anda daldım gittim ama takıma yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz ben hamiş olduğum için mezun olmuşum ama
:))) hep buralardayım gene
Dr.benimle başı belada olacak galiba böyle giderse çok merak ediyoruz herşeyi inş.sağlıklı atlatırız 9'da bir anca kavuşuruz bebişimize
Zevcan küçük o zaman yaşı. Ne kdr var aranızda canım.
Allah okuyup büyük adam olacağı zamanları da göstersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?