- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #18.561
Patlıcan eğer yağda kızarmamışsa menün gayet güzel canım afiyet olsun..lülülülülülü Bu arada su miktarını ve içtiğin bitki çaylarınıda yaz olur mu görelim gün içinde ne kadar bir tüketimin var sositosositosositososito
Tebrik ederim şekerler süper bir hafta geçirdiniz...
anladım tatlım az once bı tatlı fırmasından geldıler yanıma etıket logo calısmaları yapılacakmıs en uygun cızım ıcın ornek ıstedıler bıde yanıma 2 tane kazandıbı 1 tane puding 1 tanede sütlaç bıraktılar numune dıye adamdan etıket ıstedım numune dıye adam tatlıları verdı ya sabır yarabbım bu bana yapılırmıı:1no2:
kaydirigubbakcemile3 senin işin cilveleri tatlım yaa..hemen ordaki kızlara ver sen bunları görmezden gel en iyisi akannehir
Bizden de ayrılan bir arkadaş var onun için veda düzenlendi. 3 çeşit pasta vardı ve hiçbirinden yemedim yemedim yemedimmmmmmmm.
Bizden de ayrılan bir arkadaş var onun için veda düzenlendi. 3 çeşit pasta vardı ve hiçbirinden yemedim yemedim yemedimmmmmmmm.
ohh o da ıyıymıs ben mudurumle konustum veda partılerını yasaklattım cok fenayım bılıyorum ama ne yapayım pasta gorunce dayanamıyorumm onun yerıne kucuk bır hedıye alıyoruz :kedi:
Bizim şirket pek seviyor böyle şeyleri. Ben daha önceki işyerimde hiç görmedim.
Bizim şirket pek seviyor böyle şeyleri. Ben daha önceki işyerimde hiç görmedim.
Yok cnm değiller. :)
Evet Cerencim aynen öyle. :) Gülümsemeyi ve gülümsetmeyi seviyorlar.
Yasemin türkiyeye geldimi kızlar haberiniz varmı seste çıkmadı 2 gündür
herhalde gelmıstır turkıyeye gelınce ınternete gırecekmıyıdı ki
tebrikler fıstıklar süpersiniz .
bireyselde derceyi siz kapmışsını bu hafta helal size ....
tebrikler fıstıklar süpersiniz .
bireyselde derceyi siz kapmışsınız bu hafta helal size ....
çiçekim her hafta 2 kiloda verilmezki cadıııı:dilcikar::jeyyar:Yasemin türkiyeye geldimi kızlar haberiniz varmı seste çıkmadı 2 gündür
evet bu haftada 1. lik bizde ama kızlar çok hırslandı ve üzüldü paylaşın alanındaki yazılardan o durum bizi dahabi şevke getirdi .a.s. hadi bakalım haftaya favorim 4. takım yüzümü kara çıkarmayın bak .:lepi:bugün 28 mayıs dün için mi gelecekti,gelse bile giremez heralde düğün var çünkü diyordu...
ablacım hoşgeldin topiğimize... saol ama bu hafta gene 1.sizde tebrikler kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?