- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #17.861
sonun dal gibi olup rüzgarda ucup gidicen :teytey:
ben kemıklı bı yapıya sahıbım canım ıstesemde dal olamıyorum kı tatlımmm :1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonun dal gibi olup rüzgarda ucup gidicen :teytey:
ben sende gızlı bısey yaparmıyım canım benım bırazda gun ıcındekı hareketlılıgımden verıyorum sanırım tatlım kıloyu opuyorumnanaktan vermesı kolayda onemlı olan yakın zamanda gerı donmesın canım benım
evet canım senin şimdi 65'te bitiyor dimi az kaldı o zaman mezuniyetine cerenim :hooray:
ben kemıklı bı yapıya sahıbım canım ıstesemde dal olamıyorum kı tatlımmm :1shok:
sende bendensin desene :umursamaz:
evet bende sendenım tatlım:roflol: bu kemıkler ınsanı ırı gosterıyo zaten ne olursa olsun ırı yarı gozukuyosunguclubacismile
evet canim malesef aman olsun be güzelim saglik olsun bunada sükür kodukmu oturtuturz iste :roflol::roflol:
Kızlar bende çok ince kemikliyim biliyormusunuz maşallahım var,
ilk okula giderken sınıfın en büyüklerinden biri bendim hep arkasırada oturtulurdum..:))
taş gıbı hatunlarız demı canım :roflol::roflol:
Kızlar bende çok ince kemikliyim biliyormusunuz maşallahım var,
ilk okula giderken sınıfın en büyüklerinden biri bendim hep arkasırada oturtulurdum..:))
cerencim hoşgeldin
tebrikler iyi gidiyorsun.
masallah canım aynı bende hep en arkadydım bu yuzden gozumun bozuk oldugunu bıle anlayamamıstım en arkada oturdugum ıcın tahtayı goremıyorum ben derdım lıse sonda goz doktoruna gıttım mıyop oldugumu ogrendım ne safmısım bende bu saflık zaten kucuklukten berı var bende cocuguma gecmese barı:roflol::roflol:
masallah canım aynı bende hep en arkadydım bu yuzden gozumun bozuk oldugunu bıle anlayamamıstım en arkada oturdugum ıcın tahtayı goremıyorum ben derdım lıse sonda goz doktoruna gıttım mıyop oldugumu ogrendım ne safmısım bende bu saflık zaten kucuklukten berı var bende cocuguma gecmese barı:roflol::roflol:
Ayyy sabah sabah çeneniz düştü cadılar. klava:
Evet ablanızım ben bundan sonra bana abla deyin :mymeka:
Çiçekim senin adında mı yasemin.
Yaso sen varsan yarışta bende varım. Pilavdan dönenin kaçığı kırılsın leynnnn sempatiksalakcinni
Benimde gözümde sorun var canım ama benimki kayma 3yaşından beri gözlük takıyorum bende..Allahtan lisede sorun olmadı arkada oturmak zaten benden irileri gelince rahatça ortalarda oturabildim:roflol:
Saflık bazen iyidirde canım o kadar da saf olma bak kandırırlar seni ona göre kaydirigubbakcemile3
Ayyy sabah sabah çeneniz düştü cadılar. klava:
Evet ablanızım ben bundan sonra bana abla deyin :mymeka:
Çiçekim senin adında mı yasemin.
Yaso sen varsan yarışta bende varım. Pilavdan dönenin kaçığı kırılsın leynnnn sempatiksalakcinni
cın gıbı oldugum noktalarda var canım benım laelaelaelaelae ben kendımı kolay kolay yedırmem :kedi: