- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #17.121
Aeben abla alemsin. Abla yüreği dayanmıyor işte :roflol:
Şeniziremcim eger bireyselde 1. olmak istiyorsan azdaha bekle ..öyle gir takıma ..yerimsenibenablam seni buralarda görmek ne kadar güzel,çok sevindim mutlu oldum seni gördüğüme ilgin içinde sana çok teşekkkür ederim ablacım...
kardeş takımız birşey olmaz,1kerecikte 1.biz olalım dimi ama opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
ben hep böyleyim yaf beni yenimi tanıyorsunuz :kedi:Aeben abla alemsin. Abla yüreği dayanmıyor işte :roflol:
aman aman ben ablanız olurum ama 5. kilo fazlanız olmasın çıtır olun çıtır .:lepi:ne kadar güzel bir davranış ama bak birşey sordum nasılda ilgilendi bizimle böyle bir ablan olsun -5'te kilonda azalma olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:ay deme okadar çokmu zorladık tüm takımları . 6. takım olarak ....lülülülülülühihoyyyt:roflol:heeytt laf kondurmam takımıma ..:roflol:Aeben abla birinci olmasamda olur takımcak olalım yeter. Özellikle şu 6. takım varya onları geçelim yeter. Benden duymuş olma hiç sevmem kendilerini, ay ne uyuz ne gıcıklar bilemezsin :roflol:
Çiçekim bir dahakine bende ondan alayım bari. Sadesi resmen plastik gibi.
evet süper takımızdır . buda biraz benim sopam sayesinde ...:roflol:ayyy hedi yarış yapalım ne güzel olur ,valla bende sevmiyim sizi çok güzel paylaşımınız var ve acayip birbirinize bağlısınız ben arada gelip sizin sayfaları okuyorum zaten itiraf ediyim bari,ama kapışma güzel olur kaydirigubbakcemile3
evet süper takımızdır . buda biraz benim sopam sayesinde ...:roflol:
tamam şekerler bu hafta cumaya görüşürüz şimdi ben kıslara söyleyim sıksınlar biraz popolarını ...:roflol::jeyyar:
Çiçekim sen onların öyle bağlı göründüğüne bakma. Birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar haberin yok bebem. İçten pazarlıklı onlar içtennnnnnnnnnnnnnnnnlmaz::teytey:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?