Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

uellow hoşgeldin bacı bizde seni özleidk nan bitir işlerini gel gali:)

nurcancım bugün 2 ünite çalıştım dneme teslerinde birinde 22 1 yanlış
2,de 22 de 2 yanlışım çıktı bıraktım facede çete savaşı var ordayım para kasanıyom $40,000,000 param oluca kumarhane alcam :roflol:

tatlım iyiyim şükür diyet ders vs koşturup duruyorum...

Allah seni ne etmesin bi ara bende bu strateji oyunlarına takmıştım ogame oynuyodum:roflol: çok heyecanlı ama dimi:)

aferin canım çok değil yanlış sayın . sınavdada böyle olur inşallah

amin nurcanım inş gülüm inş,
kıs dünden beri fena srdı kavga et araba al kumarhene al haneye tecavü et :roflol:
korsan cd sat maynak bişi bırakımıyorum yav zincirler savaş bıcakları kaşaturalar ooo aldım da aldım işte para biriktirip kumarhaneyi alcam saatlık 80000dalırs kazaniii :roflol:

yellow e gel tabe be artık yeter of:)...

nurcanım napam gözümün yaşına bakmadan sallama bıcak saldırıyolar kendimi koruyup paralarına el koyuyorum gülüm :roflol:...

bak yakalandım adamları ağır yaralamaktan kodese girdim gardiyana 200.000 dalırs rüşvet verdim nurcan napam :)))...

Son düzenleme:
nurcan canım hoşbuldum hayatım:1hug:
nurcancım geçen haftaki gibi güzel kilo veredin mi canım...sirkeye devam mı..ben bu hafta veremicem sanırım

yok sirkeyi bıraktım şimdide sarımsak yutuyoorum .:roflol: ama tartıya hiç çıkmadım canım o yzden bilmiyorum . ya kızlar bende doğru düzgün incelme yok spor yapmadığımdanmı acep

yellow hiç belli olmaz kuzum o daha kaç gün ver hafta sonuna sen şimdiye kadar saldıysan şimdi sık en kötü 100 gr oynar oda kar tatlım...

heh nurcan bende sıkılaşma var gibi karnım artık sanki daha sert ve toplu gibi anam sabah süper hissediyorum inş daha ii olcak,
bende sirkeye başalayacam ama yemşnle adını anınca içim ürperiyo bakalım...

ya her tarafım bıngıl bıngıl zaten göbeğimden söz bile etmiyorum doğumdan onra çok fena oldu .. nasıl olcak bilmem ama sıkılaşmam lazım hayal darısı bana

amin nurcanım inş tatlım,
valla pisikilojik değilse görüdğüm harbi sanki daha toplu karnım falan dahada ii olcak inş...

selam kızlarr
sabahtan beri bi türlü yazamadım kaç defa açtım yazmaya çalıştım olmadı
işler biraz yoğun bizim şu aralar
kızlar yaa sinir oldum sabah tartıldım istanbul bana 1-1,5 kg civaroında yansımış kafayı yedim yaa tabii 4 gün wc ye çıkmazsan olacağı da oydu deli oldum geldiğimden beri dikkat etmeye çalışsam da bakalım hafta sonuna kadar gecen haftaki kiloma düşebilecekmiyim bol bol yürümeye çalışıyom
kızlar sarımsak zayıflatıyormuydu?
sirke bende işe yaramamıştı bakalım sarımsak yarayacak mı?

şahnur sana şiddetle doğadan formun kayısılı olanı tavsiye edrim gülüm sade olandan kat kat daha etkili aha gene beni sıkıştırıyo ayırptır sölemesi ii oluyo bende dğüzene girdi bi kaç günde,
tatlım sarımsağı sabah aç karnına 1 diş tüm yutuyon meto manyağı hızlansın diye...

jujum izin aldı gitti eve yürüyecek üstünde ağırlık varmış,
havalardan sanırım yürüyecek eve hem iide olur oh ne güzel valla...

y akıslar sabahtan beri okuyom ama yazamıyom kusura bakmayın işler yoğun...
ben çıkıyorum öpüldünüz....

şahnur meto çalışsın diye sarımsak yutuyorum aslında cevizli olanını yapmak istiyorum ama istediim gibi ceviz bulamadım evde biraz var biraz daha aliim yarım kalsın istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…