günaydınlaaaaaaaaaaaar...
dün öğlen : 1kase mercümek çorbası, sebzeli tavıuklu krep, 1kase cacık
dün akşam : 2kaşık makarna, 4kaşık kabak yemeği ve salata
vee sabah kahvaltımı dahaaa yapamdımkaydirigubbakcemile3
yicek birşey bulaamdım bu sabah.. hep aynı kahvaltı hep aynı kahvaltı bıktım yaa.. değişik bişiler arıyorum... hem değişik hem az kalorili.. bakalım bulabilcekmiyimCADIARZU
buarada kaç sayfa geçmiş yapmışınız yineee...
ah hayal aaah.. hep sne yapıyon bunları:jeyyar:
ben hemen sabahtan onlara bir göz atayım sonra okuyamıyorum...
herkeslere günaydın ben dedim tamam be ne kısıyonus az konuşurum bida :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:...
izmirin güzeli yediklerin çok ii güzel gidiyorsun ...
sabahları kahvaltını evde yapma şansın varmı hep daha çeşitli yiyebilirsin hemde daha sağlıklı olur ...yumurta falan yersin ...
1.yürüyüş / akşam 45 dk - sabah 20 dk
2. bacak esnetme / 20 kez
3. yere yat bacak kaldir / 30 ar kez
4. yerimde adım / 50
5. ters mekik / 10
6.merdiven çıkma 200 basamak (sabah)
7. pilates mekik benzeri hareket -
8. mekik / 10
9. çapraz mekik / -
10. derin nefes / aklıma geldikçe uyuyana kadar devam
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 20
13. görünmez sandalye / -
14. ayaklari kaldir-indir / 25
15. geri tekme / 50 şer kez
16. -...
bunlar hareketlerim :dilcikar:,
dün akşam:
el kadar kabak mücver yedim
fırında yapmış aney sağolsun benimkini,
2 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurtla
1 kupada mate içtim
sabah::dilcikar:
1 yumurta haşlama
2 tane eti form diyet çubuk
2 çatal ucu pinir
2 zeytin
1 bardak siyah çay
şimdi 1 kupa form kayısılı,
bu ka:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:...
kıyamam seni gözyaşınaa ... ben döverim onları sen merak etme ...klava:
hişşttttt uğraşmayın cadıyla kötükedihüso ( idare edin arkadaşlar küçük daha bilmiyo napcağını :ecrin_bebek: )
hanifen nbr yaaa özlettin kendini mahsus mu yapıon kısımm .... ne oldu da senin işler çoğaldı böyle çekicem o patronun kulağını sinirlemdirmesin beni ....