• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canlarim benim bende hepinzii öpyürum kahvaltida bir dilim kepekli ekmek yedim bir iki parca kirmizi turp biraz maydonoz yedim bir kactanede zeytin okadar artik dahaa az yiyecegim bakalim bu hafta nasil gececek ona göre dengeliyecegim bu hafta güzel kilo verirsem böyle devam etcem

zuzu bende seni öptüm kuşum,
refem tatlım ders çalıştım ecek ondan sesim çıkmadı gelirim birazdan aaa unuturmuyum sizi...

funda nerde bugün...

:hooray: YİRMİBİRİNCİ HAFTA GÖBEK ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

vuslat2008 + kadis + minenil

İKİNCİ a.s.

fguler​

ÜÇÜNCÜ

kaydirigubbakcemile2​

:hooray: YİRMİBİRİNCİ HAFTA BASEN ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

Alleysen + vuslat2008​

İKİNCİ a.s.

fguler

ÜÇÜNCÜ

:smiley-cool:​

fundamcım tebrikler şekerim süper gidiyosun kıs maşallah...

şükür rahatladım biraz bayan eleman geldii ama şimdide ona gösteriyorum alışma aşamasında ondan birazda gelemedimmm...

pınarımm bende özledimm walla ne yaptınız ne ettiniz hep aklımdaydınızz ...az önce yeşilimi içtimm midem tuhafff

hayalim teşekkürler akşam 50 dk spor oryantal stepper karışık yaptım sabah tartıda eksiydim acaba tartı mı kafayı yedi bilmiyomki
hanife hoşgeldin kız kolay gelsin canım
esra öptüm seni canım
pınar şahnur kamer juju nur nurcan simiryna şebnem hepinizi öptüm şekerlerim

funda belki su tutmuşsundur tatlım benimde oluo bazen çıkıyorum tartıya normalden 1,5 fazla çıktığım oluyo ertesi gün belki bi sonraki gün düzeliyo fıstık sen devam et aynı düzen süper gidiyosun,
göbeşte her hafta dercen var daha ne olsun fıstık,
tartıyı sına akşam sabit kilolu birşeyle yada sabah akşam fazla çıkma ihitimeli var

bende demim yarım kupa nescafe içtiebildim içebildim diorum çünkü içemedim gerisinş:)))
biradan öğe yemeği yicem ama o ne bilmiom...

öğle yemeğim:

2 kaşık çorba
8 tane makarna
2 tane sosis
yarım dilim kepekli ekmek(ekmeğin en ucu)
şimdi form yaptım bu ka...

afiyet olsun kız makarnayı nasıl sayıyosun şekerim sen bravo sana
ben bi tabak yedim kız naapcaz:(((

fundam ben bi paket makarnayı kavaonuza boşaltıyorum azcık azcık ordan yapıyorum:)))
sebzeli makarnam vardı biraz ondan azcık attım sosisi haşladığım suya öel yedim :)
bişey olmaz senin yediğinden de be ekmek yok sonuçta...

hayal sosis yeme kız hem nişasta hem de hiç sevmem en onu yaaa ııı nişastayla baharat karışımı bişey işte

akrebim biliyorumda anam büro tamtakır kuru bakır cinsi oldu çıkıp alamıyorumda bişey gelen olur buradaki mal idare edmez diye,
evden yemek getirem dedim unuttum sabah alışık olmayınca bu malada yemek yapmam zaten artık dündü çorbadan ısıtıp ecik içtim iştei
bu çok kaşındı yemekte yapmam gali:)...

allahım ya çatlak kiremit 8 tane makarna birde tek tek saymış sen kafayı yedin valla ....ben çok acıktım ama ne yesem bilmiom ....

open beni ye beni ye la noluy beni ye:roflol:

kısım bu neki geçen ben karbonhidrad hesabı yaparken sen babamın bana bakışını görecedin :roflol:

aman be tatlış geldiavcuma o kadar baktım pek az sosiste var diye biraz daha almadım sayım dedim 8 çıktı :roflol:

juju nerde kızlar...

selm arkadaşlarkaydirigubbakcemile5nasılsınız canlarım...dün evdeydim hala yerleşmeye çalışıyorum..bugün eşimin işyerindeyim ve ancak yazabiliyorum ..işler yogundu sabahtan..bu hafta pek diyetime dikkat edemedim..ama kilo almış gözükmüyorum..geçmişi okuyım..özledim siziŞeniz

Back