• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öğle yemeğim:

2 kaşık çorba
8 tane makarna
2 tane sosis
yarım dilim kepekli ekmek(ekmeğin en ucu)
şimdi form yaptım bu ka...

hayal pees diyorum sanaaaaakaydirigubbakcemile3
güzelim yaa 8tane için su kaynatmaya değmez yemeyiver gitsin.. 8taneyi ha yemişin ha yememişin zaten.. ascık yedikelrine dikkat et yaa ascık ascık o ne ölekaydirigubbakcemile

kız yemeyiver olarmı cadı yemek lazım ki bünye aç kalmasın tatlım sosiste yedim ya ondan az yedim sosisi haşlarken attım suyuna be gülüm onlar şişene kadar makarmalarda pişti :roflol:
akşam annem bakla yapmış yanına ne yapam dedi dedim bol dereotlu yoğurt yap gerisi beni bağlamaz gülüo...

buarada benim öğlen menümde koca bir çömlek ezogelin çorbası vardı..
koca çömlek derken böle tek kişilk çömlekler yanlış anlaşılma olmasınkaydirigubbakcemile3
izmir alsancağın en ünlü çorbasında içtim çobayı...
hayatımda böyle lezzetli ezogelin içtiğimi hatırlamıyorum..
çok zengin olsam hergün giderdim oraya çorba içmeye...
ama fakirlik işte senede biiiiiiir güüüüüüüüüüüüüüün.. senede bir güüüüüüüüüün.. gidebiliyorumkaydirigubbakcemile3

deli izmir
sende tülin şahin gibi yap sabah kral kahvaltısı,
öğlen memır yemeği akşam fakır o öle yiyomuş :roflol:
biz hep krallar gibi yiyerek geldik kısım bu hale hahaha...

deli izmir
sende tülin şahin gibi yap sabah kral kahvaltısı,
öğlen memır yemeği akşam fakır o öle yiyomuş :roflol:
biz hep krallar gibi yiyerek geldik kısım bu hale hahaha...

sırnaşık şey haklısın valla.. ama he rkrallıın elbelt bir sonu varmış dimi.. buraya kadarmış slatanatımız..
ay keşke hiç kral gibi beslenmeyeydiiikkk...

şahnur meto çalışsın diye sarımsak yutuyorum aslında cevizli olanını yapmak istiyorum ama istediim gibi ceviz bulamadım evde biraz var biraz daha aliim yarım kalsın istemiyorum çünkü
benim meto da çalışsa iyi olur yaa ben de başlayayım ama ceviz ne işe yarıyor
şahnur sana şiddetle doğadan formun kayısılı olanı tavsiye edrim gülüm sade olandan kat kat daha etkili aha gene beni sıkıştırıyo ayırptır sölemesi ii oluyo bende dğüzene girdi bi kaç günde,
tatlım sarımsağı sabah aç karnına 1 diş tüm yutuyon meto manyağı hızlansın diye...
tatlım hemen sarımsağa başlıyom bi de kayısılı form a başlıyorum

Linet, Nasıl 35 Kilo Verdi?

Sanatçı Linet 33 yaşında ancak kendisini bildiğinden beri kilolu biri olmuş. Annesiyle ara ara rejim yapsa da verdiği kilolaları sonrasında hemen geri almış, ta ki 90 kilo oluncaya ladar.. Bu kilosu kırılma noktası olmuş ve zayıflamaya karar vermiş. ışte Linet'in Women's Health Dergisi'ne anlattığı zayıflama sırrı..

Oluşumu: Çocukluğumdan beri toplu biriydim. Hatta 13-14 yaslarında annemle rejim yapar, beş kilo veriyorsam 10 kilo geri alırdım. Sabah okula gitmek zorunda olduğum için çok uzun yıllar kahvaltı alışkanlığım olmadı. Bu düzensiz beslenme alışkanlığım asın kilo almama neden olmuştu.

Kırılma Noktası: Tam olarak 90 kiloya çıkmıştım. Boyum 1,65'ti ve kemiklerimin ince olmasına rağmen bu kiloya ulaşmıştım. Artık medyatik biriydim ve sesimle olduğu kadar görselliğimle de insanlara hitap etmek istiyordum. Bu durumu hali yoluna koymak için yurtdışında beslenme uzmanı ve psikologa aynı anda başvurdum.

Değişiklikler: Artık hedefimi belirlemiştim. ılk bir ay detoks için yalnızca günde birer bardak taze greyfurt, elma suyu ve çorba içiyordum. Vitamin ve tokluk verici takviyeler yapıyordum. Öğünlerimi olabildiğince küçültüp, yemekleri karıştırmadan yiyordum. Pilav varsa kocaman bir tabak yiyeceğime üçte biri kadarını yiyorum artık ya da et yemeği varsa sadece et yemeği yiyorum. Beslenme alışkanlığım yavaş yavaş düzene oturdu. Örneğin sabah kahvaltılarımı bir dilim kepekli ekmeğin üzerine ince bir kat krem peynir ve zeytin ezmesi sürüp, küçük bir salatalık, cherry domates ve sekersiz çay ile tamamlıyorum. Belimdeki rahatsızlıktan dolayı yoğun spor yapamasam da yürüyüşlerimi hiç aksatmadım.

Ödül: Yaklaşık 35 kilo kadar kaybettim. Hatta bir ara 52 kiloya kadar düştüm. Bu yoğun kilo kaybının ardından aldığım her kilo beni son derece rahatsız ediyor ve sanki 90 kilo olduğum o günlere geri döneceğim konusunda endişelendiriyordu. Fakat doktorumun da tavsiyesiyle kendime ödüller vermeye başladım. Örneğin; içe coffee'yi çok sevdiğim için haftada bir bu tatlı kaçamağı yapıyorum. Yediklerime dikkat etmediğimde kolaylıkla kilo alacağımı biliyor olmak, her zaman tetikte olmamı sağlıyor.

alıntıdır

günaydın hepinize

Son düzenleme:
günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeee....

akşam yemeğim: 4kaşık kabak kavurması 3kaşık yoğurt ve 1dilim ekmek yidim
sabahta: 1tane poğaça yeidm.. yeni geldim işe çok geç kaldım bgnkaydirigubbakcemile3
işe patron gibi geç gelmek çok zevkli oluyormuş ama:))

herkese günaydın fıstıklar...

sırnaşık şey haklısın valla.. ama he rkrallıın elbelt bir sonu varmış dimi.. buraya kadarmış slatanatımız..
ay keşke hiç kral gibi beslenmeyeydiiikkk...

benceder sence ismir gı:roflol::roflol:...

uuf yaa ben geliyorum herkes gidiyooooooooor...:delphin:

oy amanda yanlısmı kalıyomuş bu kuşum ben beklerim seni:teselli::teselli:...

benim meto da çalışsa iyi olur yaa ben de başlayayım ama ceviz ne işe yarıyor

tatlım hemen sarımsağa başlıyom bi de kayısılı form a başlıyorum

cevizde suya sarımsakla koyup yeyon bi kızın tanıdığı 16 kilo vermiş ayda ama berbat bişeymiş tadı sanırım o şahnur ama nurcan gelince soralım bi,

tatlım kayısılı form süper oluyo valla benden demesi dene bak sende bi kaç günde fark edeceksin eminim,

dün akşam:

1 tabak (1,5kepçe)bakla yedim
1 kepçe çorba
salata

sabah:

2 dilim buğday ekmeği
1 yımırta,
2 zeytin

1 saat sona bi avuç fıstık bu olmasa süperdide of:mymeka::mymeka::mymeka:...
şimdi doğadan...

aaaay linet 90 kilomuymuuuuuuş eskiden..
eneeee.. ilk kez duydum ben.. şaşırdım.. ne kadar sürede vermiş acaba bi kiloyu???
valla tebrik ettim kendisini şahsen.. güzel başarı...

günaydınnnnnn .
şahnurum adamın biri yediklerinede dikkat ederek ceviz ve sarımsağı bi gün önceden suda bırakıp sabah suyunu içip 16 kilo vermiş.
cevizni yemiş sarımsağı yutmuş . bende deniim bakalım 6 sını versem 1 ayda bana yeter:)
hayalim yok canım ya tadı çok kötü değil ceviz taze ceviz gibi oluyo yerken sanki yeni oluşmuş gibi

günaydın fıstıklar nasılsınız bakimmm juju bugün nasıl acaba
yaww tecrübli anneler enes 10 aylık oldu hala geceleri beni uyutmuyo ben netcem ya gece 1 de kalktı 3,5 ta yattı resmen boğuştuk bu ne enerji yawww ben ruh gibiyim yine... kızlar bu çocuk hep bölemi olcak yaaa..... nurcan sen çocuk gelişimini okumuşun bana bir akıl ver ay böyle giderse ben işi bırakmak zorunda kalırım. :(

akşam 1 kaseden az pıtates yemeği, 1 adet fırında tavuk but bol salata ve yarım dilim kepekli ekmek

sonra 1 portakal ve çeyrek elma

yatarken bir bardak light süt

izmir tek bildiğim o kadın etine dolgundu piyasaya yeni göğüs dekolteli olarak döndüğü kıs:roflol:...

yaa ben lineti tanımıyomuşum biliyomusunuzkaydirigubbakcemile3
ziynet varya onla karıştırmışım.. şimdi merak edip google dan arattırdım ben tanımıyorum lineti... ilk kez gördüm böyle birini ben... çirkinmiş bee. ziynet daha havalıııkaydirigubbakcemile3

Back