• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

funda sürüyorum gülüm net sonuç görmeden bişey demeyim dedim sanki işe yarıyo gibi tatlım ölçülerde değişim yok
bi arkadaşta kullanıyo onada sorayım ben pisikolojikmi öle görüom o ne diyo b, hafta daha geçsinde dicem bişi gülüm aklımda ama
kesin emin olmadan ne deyim sizide yanlış yönlendirmeyim...

merhaba kıslar ya ben ne yapacam kaç zamandır ne uzuyom nede kısalıyom
benim kıslar anne daha verme sende yağ yokki gitsin boşa uğraşıyon diyolar delikafadulden benim biraz midede var onlarda gitse iyi olacak ama bitürlü gönderemiyom kötükedihüso

funda çabuk çorbalar evet güzelmiş tatlım arada öğlen yemeklerini onla yapabilirsin koy sıcak suyu tamam,

toprak apla fıstık apla senin boy kaç,
bide benimde o miğde dediğin yerde sorunum apla şükür eriyecek yer kalmayınca oradan kçülmeye başladım bende kaln kiloların en az 6-7 sini oradan verebilsem Allahın izniyle süper olcam da oy abla oy...

sabah bir yumurta bir dilim ekmek yedim ...
öğlen çiğköfte ,biraz önce de bir ince dilim kek yedim ... akşma pırasa var yoğurtla birlikte yerim artık ....

selam kizlar ben geldim anca gelebildim nasilsiniz bakalim iyi dilekleriniz icin cok saolun kizlar hepinizi kocamanindan öpüyorum canlarim benim

evet kayinpederi getirdik artik evde umarim bizim yüzümüzden yine hastalanip gitmez bende hastayimya yine mikrop kapacak diye de korkuyoz yani artik iyice hassaslasti cigerleri hemen hastaligi kapiyo ufacik biseyde umarim bu sefer bisey olmaz

bende iyi gidiyorum bu hafta hastaligin sayesinde az yiyorum hatta yemiyorum diyebilirim iki sabahtir bisey yemiyorudum bu sabah ekmeksiz peynr zeytin yedim sadece baskada yemedim bisey aksam yemeginede balik var corbayla azda onlardan yiyecem yeterli bu hafta sonu bende almadim hic tartildim ayni ciktim bu hafta kilo verip su uyarimi yesile cevirmek istiyorumartikim kilolarimida vermek istiyorum gidecek bu kilolar

hmm 58 ii olur apla sana o zaman az daha sabret ha gayret abla hadi:)
sağlık surumun elverdikçe mekik çek ablam zorlamadan bugün ebnde başlicam belim düzeldi daha ii çok şükür,,,,

juju lostmu izliyoooooooooooooooooon:)...

ahleyarim çok geçmiş olsun inş çabuk iyi ol ama hadi madem az yiyon diyete yarasın sen genede tez kavuş sağlığına gülüm...

Ya Şu Çabuk Çorbalar nasıl hangİsİnİ Önerİrsİnİz??
canım ben knor kullanıyom her türünü seviyom ben
Fundacım ben Knorunkileri kullanıyorum. gayet lezzetli, kıtırlı domatesi var, mantar var(denemedim) bir makarnalısı var..

canım ben mercimek çorbalısı acılı domates brokoli kıtır peynirli valla hepsini kullanıyom öğlen mesela şehriyeli tavuk çorba içtim
kızlar eşimin işi meselesi için bugün genel müdür yardımcısı falan görüştüm torpil arıyom o yüzden kusura bakmayın fazla yazamıyom

bende öyle diyom zaten hayalim 58 iyidir benim için genç olmadığım için fazlası hoş görünmüyo bende yıllardır spor yapa yapa artık heryerim kaslaşmış midem dışında ondan zor veriyom ben saol hayalim herşey için kendinize iyi bakın ben çıkıyorum artık hepinize iyi akşamlar bol kalori yakmalar :))

sende fundacım,
herkese ii ve hayırlı akşamlar fıstıklar,
bende kaçar bugğnde yeni upraş buldum çete savaşları :)))
dövüş kavga gidiyo bakalım hahah:)
çıkıyom birazdan bugün daha hızlı yürümeye çalışcam ...

saolasin hayalcim uamrim yarar diyetime insallah da gider su kilolar hayirlisi bakalim biraz spor yapabilsem cok güzel olacakta iste bakalim

Back