• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben sabah yarım simit yemiştim şimdi de kalan yarımı yedim ayranla
sabah ben de artı gördüm kendimi tartıda canım sıkıldı yok böyle olmayacak daha sıkmam lazım sporu artırmam lazım totoyu kaldırmam lazım üşenmekle olmuyor
yaza eltim gelecek yurtdışından onun kilo takıntısı vardır sürekli diyet yapar haliyle benim kilomu da çok sorar o gelinceye kadar iyice zayıflamam lazım onu bi şoka sokmam lazım

jujum %1,5 yakalamak için bol bol spor yapmak lazım bunun içinde fundanın dediği gibi totoyu kaldırmak lazım değilmi...

ben cezalıyım bir hafta kepekli dahi olsa ekmek yasak bana......

bu hafta meyve, yoğurt, süt,yumurta sebze ve haşlanmış tavuk çemberinden oluşan bir diyet yapıcam kendime....

Valla bende sabah akşam yürücem az yada çok en az 20 şer dk olcak .. Hava güzelse öğlende yürücem bu üçlemeye kilo vermezsem artık yuh bana

evet juju bir aksilik olmazsa ki belim hala ağrıyor bende akşamları birer saat yrüyeceğimm...

sıkalım sıkalım olmayacak böyle
bi hafta verdimmi hemen salıyorum en büyük hatam bu
ağustos başına kadar hedefime ulaşmam lazım halbuki

Bende yemekte 1 kase ezo çorba içtim 3-4 kaşık bezelye yedim 1 kaşık pilav ve 2-3 kaşık cacık yedim sadece....

şimdi 3 adet yulaflı bisküvi yedim...

Sabah kahvaltı yapmamıştım bir tane aktiva yedim ara olarak ta 3 adet bisküvi yemiştim...

pınarım evet Allahım bozmasın şükürler olsun süperdi hatta inş tez zamanda daha ii olcak amin:)
kızlar hepiniz sağolun ,
fıstıklar siz ne yaparsınız bilmem ben ne yapcam deyim akşam yat kalk sürün mekik çekcem spor yapcam artık akşam çıkarken su alcam yanıma su içcem gene ihmal ediyorum bu ara suyu,
sonra sauna beldimi bağlicam reglim bitmez üzere onu kullanamadım reglken kullanma demişler kılavuzda,
ondan sonra terimi temizlicem kıremlerimi sürecem inş yapacam yani şu son kısmı üşenmeden üşensemde yapacam anam ben eriyecem sizi bilemem,
bu hafta kilo veremesemde şu şişlik tam anlamıyla iner,
kocişim bana 2 kuyu mateyle
2 kutuda kayısılı form çay aldı onlarıda içecem

sabah düzenli kahvaltoya döncem yumurtalı falan,
öğlen çorba yada sebze,yada ufak tefek meyve vs galetayla yada diyet büsküviyle,

akşam sebze yoğurt bende mayıs sonu adda:)...

sabah:

2 dilim ekmek,
sucuklu yumurta (yumurta 1i sucuk 4 dilimi geçmez

arada:

1 kuru kayısı
1 yulaflı büsküvi kahveyle

öğlen:

yarım kupa domates çorbası (aslında bi kupa aşldım ama yarısını içebildim)

bu saate kadarda sabahtan beri

1 kupa yeşil
1 kupa form,
1 lt su
3 bardak siyah çay (kahvaltıda azaltcam bunuda gene:)
1 kupa kahve sölemiştim zaten ...

akşamda annem kabak mücver yapcak bi parça yoğurla ondan yeycem,
oy ben eriycem:)...

sabah 1 yımırta

8:30 1 portakal

10:45 1 elma

12:30
1 kase hazır çorba
yarım porsiyon tavuk şiş (pilavsız)

14:45 1 portakal

bugünlük raporum şimdilik budur

saygılarımla
:)

daha ne olsun zuzum,
belin ağrısı reglden demi fıstık yürüyüşü yapacaksan temponu azalt biraz,
yada ara ver bitince yeniden başla zorlama kendini biz sağlıklı olalım ii olalım diye uğraşıyrouz kendimize zarar evrmek için değil gülüm...

ya hayal geçen ay regli olduüumda böyle olmuştu... yine belim çok kötü ağrımıştı..

bu seferde adet ha bugün ha yarın derken 1 hafta oldu belim ağrıyor ama adet falanda olmadım ay bilmiyorum bu ağrı da neyin nesi belimi mi incittim ki acaba?

hayal bugün zorlamadan yavaş yavaşl denicem bakalım
eğer çok ağrırsa yarda kesicem artık napimmmm

öle yap zuzum,
bende belin düzeldi şükür bugün akşam hareketlerimi yapmaya başlıyorum bakalım zorlama yapmayacam hafiften başlicam,
olmadı dambılla çalışırım az...

Evet ben şincik bir elma yiyorum ve birazdan çıkıcam büyük bir ihtimalle yürüyüşüm yarım kalcak bakalım inşallah öle olmaz akşamda duruma göre belki tavuk but haşlama yerim ya da yoğurtlu kereviz ve havuç.....

Back