• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağolun kızlar 3. olmuşum:) anam oku oku bitmiyo ne muhabbet varmış hasta arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum . kameim gözünüz aydın . kayınpeder çıkıyomuş . jujum sen bence yazı bekle bacı hamilelik için çok aceleye getirme :)
hayalimm ohh sefan olsunn gezmişsin bi sürü iltifat almışsınnn . ne mutlu sana
ayy o liste ne öyle ben hayatımda bi kere 1.60 boya 56 - 57 oldum oda evleneceğim zamandı:roflol: adamı öyle kandırdım:)

nurcan valla hade bu hafta sık ecükte 1.liğe oyna anm :))))
o listeye bakma adamın siniri hotlii bacı:)))
bende 69 olcem hazirana kızlar şart oldu bana o ka deyim...

Nurcanım tebrıkler canım
hayal gÖzÜn aydın bacım ne gÜzel bol bol gezmıŞsınız
ben cumartesı hep mesafır aĞırladım pazar da temızlık hıÇ Çıkamadım bı yere

sağol fundam kıs dün o kadar yorulmuşum ki eve gidttiğimde oturduğum yerde sızıp kalacak durumdaydım ordan oraya yıkıldım ordan oraya,
4:30 kalktım sabah ilk otobüsle düştüm yollara :))))
ama çok şükür iyiydi...

Günaydın kızlar.

Hayal ohh ne güzel gezmişsin canınla,sefan olsun, yediklerinde gayet az. Okadar gezmeye inmişsindir sen.

Ben hafta sonu hiç yürüyemedim. Fazla abartı bişi yemedim ama bugün artıdayım maalesef. Esracımm şimdiden beni geçeceğine eminim. Ben bu fazlayı atayım yeter bana.

Yaaa valla benimde moral çokk bozuk. 5 gün diyet yap Haftada 6-7 saay yürü. Resmen işkence gibi, Ne kadar zor gidiyor yaaa benim kg. larrr. Bıktım vallaaa.

şebo senle benim motolar helde benim maynak meto alıştılar bu düzene daha fazla isteyecekler tabe,
tatlım hele sabret gene vermeye başalrız biz,
dün yemek yiyorum diyorum hayatım yemesem tamam yemeyelim dio:)))),
azcık yemek zorunda kaldım geçen hafta benim her ne kadar lahana yapsamda kaçamak haftam gibi oldu reglden lahana 1 gr etki etmedi bana sadece şişlik azaldı şebom,
bunada şükür buda gelişme reglim bugün yarın biter ben tekrar asılcam valla...

günaydın kıslar..... maelsef bende haftaya artı ile başladım inş cumaya kadar artısı gider eksilere geçerim ... valla canım sıkıldı yürücem dedim şakır şakır yağmur yağıyor bana gene koşu bandının tozunu alma yolu göründü... artıkın gidem de salona koşu bandımın karşısına tv mi kuram eşofmanları ayakkabıyı ayarlayam da sabah akşam yürüyem yoksam gideceği yok.....

hayalim haftasonun süper geç.miş kesin sen eksilerdesindir şebo ve ben gibi artılarda değil anam sana yeterki ver densin çoşuyon maşallah

yürü jujum yürü o zaman :))),
tatlım sağol bakalım bu hafta sıkmaya başlicam reglime hada 1 ay var bir ayda 5versem çoğunda gözüm yok diğer bi aya kalsa diğer 5 e ben gider takımdan anlımın akıyla inş:))),
hem bi kaç kilo farkla küçülmüşsün duyduysam e 5 versem neler duyarım ben haha,
ayrıca hani pantolon için demiştim ya yedircem CANıma diye,
dün dioki bişiler denedim aşkım tamam haklısın yakışana yakışıyormuş şu az kalan karnımızda bi gitse tamam gülğm dio,
oda gitcek didim inş dio...
güveniyonmu bana dedim her zaman gülüm dedi yapacam dedim o güveni 3-5 kilo için boşa çıkaramam ben yaw ayıp ederim demi:)...

Anam hayal zati senin elinden kurtulurmu heç.... Yeterki yapcam de anam sen....

Bende yapcem valla bu sefer geri almak yok verecem... Verecem... Verecem.....

Kızlar şimdi ben cumadan kalan işleri bitiricem okurum am aara ara yazarim söleyim.. Kısmet olursa artık ders çalışam diyom heç çalışmadım ben en azından istatistiği çalışim de önlisansımı alim barim...

valla kurtulmaması gerek jujum şart hatta öle olmazı:))),
sende yaparsın iste yeter be gülüm yapcam de ve inan yeter...

günaydın şekercikler nasılsınız hepinize iyi ve az kalorili bir hafta diliyorum kaydirigubbakcemile5
hayalim mutluluğun daim olsun Allah ayırmasın en kötü zamanların bu geçirdiğin haftasonu gibi olsun AMİNNN

e çalış tabe jujum artık sayfalar çok ilerlemez korkma yetişin bende asılcam derslere ,
2 hafta kaldı sınavlara daha çalışmam gereken 2 dersim var 1ine bakmayacağım direk final veya büt yapmayı düşünüyorum oda ondan yoksa 3 ders var çalışma gereken,
yazarak çalışmakla evet ii anladım ama çok zaman aldı diğerlerini okuyup geçecem bende,
kitabıda cuma eve götürmüştüm sabah unutum bugün çalıştığım iş hukuku 8 ünitenin notları deneme sınavları falan yazdığım defter yanmda ondan çalışcam hatta çıkıyom ben gelitrim ara ara,
öptüm sizi...

amin aplam amin sağol Allah razı olsun çok sağol,
aplam hoşgeldin bu tembel hayalin ders çalışması gerek öptüm seni ben kaçar gelirim arada ...

tünaydınnnnn kızlar ben geldi nihayet...

biri tartıda artı mı dediii tartılmadım ama kesin artıyımdır...

cuma yürüyüşümü yarıda kesmek zorunda kaldım belimin ağrsından anca yarım saat yürüdüm..
cumartesi pazarda yürüyemedim.... üstüne de abarttımmm... ama sıkıcam dişimi %1,5 uğu yakalamam lazım yaaa eğer yakalayamazsam yuh bana yuhlar bana...

şebocum üzme kendini canım... neyin ne olcağı belli olmaz....
jujum senin vücut artık isyan ediyor yeter artık yeter artk diye kendini korumaya alıyor benimkine noluyor acepppp...
hayalcim hadi gözün aydın CAN'ına kavuşmuşsun hasret gidermişsin.
nurcanım tebrik ederim senide canım
ahleyarım sana da geçmiş olsun...
izmirim canım seni de tebrik ediyorum maaşallah gayet iyi gidiyorsun :nazar:
yellowww kuzum sen nerdesin.. şahnur zati izinli...
pınar, hanife ikisinden de ses yok...
hepinize iyi bir hafta diliyorum kızlar

he bu arada toprak aplam gelmiş gitmiş... onada iyi bir hafta diliyorum...

günaydınlarrr kızlar cuma gece geldim ama bi türlü yazamadım acaip fazla yürüdüm ama yediklerime de dikkat etmedim haftasonu accık kaçırdım sanırsam o yüzden tartıya çıkmadım bakalım cumaya kadar verey,im öyle çıkayım tartıya diyom kızlar tek tek yazamayacam kusura bakmayın çok yorucu geçti istanbul oğluş da çok özlemiş şimdilik benden bu kadar

şebom heh o hacer işte ben hacer diye kouşuyorum ya niki tam emin değildim,
tatlım bende benden az kilşodakileri yakalaşam bi hatta şu pınarım omzuna atlasam bi off...
şebnemcim bu hafta sana şanş vermiom hıhhhh .... 70 'i görürüm ben ,sen haftaya artıylada başlamışsın buda bana artı kazandırdı :roflol: cnm rakibem benim Şeniz

BOY KADIN ERKEK

1.55 43-48 53-59
1.58 44-50 55-61
1.60 46-51 56-62
1.63 47-53 57-63
1.65 48-54 59-65
1.68 50-55 61-67
1.73 52-59 64-71
1.75 54-61 66-72
1.78 56-63 68-75
1.80 58-65 70-77
1.83 60-67 72-79
1.85 62-69 73-82
1.88 63-71 7 6-84

Bu ortalama değerler kas, kemik ve genetik yapılara
bağlı olarak 3-5 kg. arasında (+) ve (-) olabilir.

sanırım 65 benim tam idael kilom olcak şuan sınırdayım yaniiii artık kilolu konumdan çıktım :sm_cool::sm_cool:

Anam ben sezon 5 bölüm 9 dayım yani sn sn takiğteyim. Hayalim valla sürükleyici bağımlılık yapan bişi bu lost

lostt valla bende bayılıyorum jujumm 5.ci sezonun 3.cü bölümündeyim bende bu aralar çok yoğunum izleyemedim ....ama aklım hep orada izlesem izlesem diye ...

kamerim çok geçmiş olsun ,kayınpederinde geliomuş allah bir daha göstermesin balımm ...

nurcanım tebrikleer başarılarının devamını bekliyoruz ...

hayalll süpper bir hafta sonu geçirmişsin seni iyi motive eder şimdi hadi bakalım ...

ben hafta sonu hiç kaçamak yapmadım ...hatta dün enginin doğum günüydü onun pastasından bile sadece bir çatal aldım ...bu hafta 70 i görcem kesinilkle .... artık altılı rakmaları görmek istiyorum ... yaa ama valla şaka gibi 6 kilo fazlam var şuan bu nasıl bir zevkkk yaaaaaaaaaa harika kendimi çok iyi hissediyorum ...valla gelip geçip aynaya bakıyorum :sm_cool::sm_cool: şakkıdı

tünaydınnnnn kızlar ben geldi nihayet...

biri tartıda artı mı dediii tartılmadım ama kesin artıyımdır...

cuma yürüyüşümü yarıda kesmek zorunda kaldım belimin ağrsından anca yarım saat yürüdüm..
cumartesi pazarda yürüyemedim.... üstüne de abarttımmm... ama sıkıcam dişimi %1,5 uğu yakalamam lazım yaaa eğer yakalayamazsam yuh bana yuhlar bana...

şebocum üzme kendini canım... neyin ne olcağı belli olmaz....
jujum senin vücut artık isyan ediyor yeter artık yeter artk diye kendini korumaya alıyor benimkine noluyor acepppp...
hayalcim hadi gözün aydın CAN'ına kavuşmuşsun hasret gidermişsin.
nurcanım tebrik ederim senide canım
ahleyarım sana da geçmiş olsun...
izmirim canım seni de tebrik ediyorum maaşallah gayet iyi gidiyorsun :nazar:
yellowww kuzum sen nerdesin.. şahnur zati izinli...
pınar, hanife ikisinden de ses yok...
hepinize iyi bir hafta diliyorum kızlar

he bu arada toprak aplam gelmiş gitmiş... onada iyi bir hafta diliyorum...
ooooooo kuzum sendemi bürütüs dicem vallaa.... yok anam yok hemen toparlanıyoz ve artıları eksilere çeviriyoz mazeret yok oke mi.....
günaydınlarrr kızlar cuma gece geldim ama bi türlü yazamadım acaip fazla yürüdüm ama yediklerime de dikkat etmedim haftasonu accık kaçırdım sanırsam o yüzden tartıya çıkmadım bakalım cumaya kadar verey,im öyle çıkayım tartıya diyom kızlar tek tek yazamayacam kusura bakmayın çok yorucu geçti istanbul oğluş da çok özlemiş şimdilik benden bu kadar
şahnurum hoşgeldin canımcım bol bol yürümen inş sana tartıda gülen bir yüz olarak yansır güzelim...
şebnemcim bu hafta sana şanş vermiom hıhhhh .... 70 'i görürüm ben ,sen haftaya artıylada başlamışsın buda bana artı kazandırdı :roflol: cnm rakibem benim Şeniz

sanırım 65 benim tam idael kilom olcak şuan sınırdayım yaniiii artık kilolu konumdan çıktım :sm_cool::sm_cool:

lostt valla bende bayılıyorum jujumm 5.ci sezonun 3.cü bölümündeyim bende bu aralar çok yoğunum izleyemedim ....ama aklım hep orada izlesem izlesem diye ...

kamerim çok geçmiş olsun ,kayınpederinde geliomuş allah bir daha göstermesin balımm ...

nurcanım tebrikleer başarılarının devamını bekliyoruz ...

hayalll süpper bir hafta sonu geçirmişsin seni iyi motive eder şimdi hadi bakalım ...

ben hafta sonu hiç kaçamak yapmadım ...hatta dün enginin doğum günüydü onun pastasından bile sadece bir çatal aldım ...bu hafta 70 i görcem kesinilkle .... artık altılı rakmaları görmek istiyorum ... yaa ama valla şaka gibi 6 kilo fazlam var şuan bu nasıl bir zevkkk yaaaaaaaaaa harika kendimi çok iyi hissediyorum ...valla gelip geçip aynaya bakıyorum :sm_cool::sm_cool: şakkıdı

pınar herkesde kasma havası var valla bu hafta aksilik çıkmazsa bizim takım uçacak desene.....

Back