Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay hayal evet takımın çoğu uyarılı ben onu bunu bilmem kesin sildirmem lazım o uyarıyıııııı bunun için elimden geleni yapacağım....

Valla kuzu haftada 0,55 verirsen toplamda 1,10 verisen yeşile döndürür diğer etapta da sadece toplamda 0,50 verisen uyarı muyarı kalmas

jujum o zaman iki mümüklü öpüşün anam siz biz bakalım :)))),
tatlım zaten sabah 7 de buluşuruz akşam 7 ye kadar sürekli gezeriz biz yapcak bişi yokki gez yemek ye otur genelde geziyoruz ikimizde seviyoruz ankarada değilde ben istanbula gidince yavrum helak oluyo:))))
aşkım arabaya binsek falan yapıyo bana :)))),
tatlım bakcaz artık bi çaresine biz genelde yemekte şöle yaparız ben balık alırsam benim koca bebek tavuk alır (misal)
ikimiz barber yeriz ne varsa,
tatlıyı bi tane söleriz ortak yeriz löe seviyos güsel oluyo ,
he bide yemek ardından tatlı almayız CAN kısar biraz gezeriz dolaşırız bişiler yaparız sona gider yeriz ayrı o:)...

zuzum jujum ben onu bu hafta veririm Allahın izniyle merak etmeyin siz fıstıklar,
bu hafta gider benim o uyarı...

hayal canım aklında olsun tatlının yanında tuzsuz ayran iç..
karlı çıkarsın

BOY KADIN ERKEK

1.55 43-48 53-59
1.58 44-50 55-61
1.60 46-51 56-62
1.63 47-53 57-63
1.65 48-54 59-65
1.68 50-55 61-67
1.73 52-59 64-71
1.75 54-61 66-72
1.78 56-63 68-75
1.80 58-65 70-77
1.83 60-67 72-79
1.85 62-69 73-82
1.88 63-71 7 6-84

Bu ortalama değerler kas, kemik ve genetik yapılara
bağlı olarak 3-5 kg. arasında (+) ve (-) olabilir.
esmerim nan bu yanlış ba ben kaç olmam gerek baın hele bi :roflol:
59 olmak kim ben apla yav esmer apla acı bağa:)))...

akrep sağol tatlış Şeniz...

Son düzenleme:
Hayalcim sen 173 boyla en fazla 74 en az da 56 olabilirmişsin.... 56 nın altında aşırı zayıf oluyon 74 üstünde aşırı şişman oluyon ama 56-74 arası normal sayılıyon

yaa bunlar mankenler içindir anam
ben 1.58 im 43-50 arası olsam bana veremliymişim gibi bakarlar

eee fıstıklar nasılsınız bakalım........
öpyürum hepinizi hepinize iyi hafta sonları..........

heeeeeeeeeeeeeeee bende 69 olcem o zaman afeti devran olcem demi yav jujum ben,
52-59 diyince höööyt ne oliiy dedim bi an:))))...

valla jujum güzel haber nurcan kutardı takımı bu hafta şebo da iyi vermiş gerisini hatırlamıyom verenlere tebrilker sağolsunlar varolsunlar :hooray:

yaa bunlar mankenler içindir anam
ben 1.58 im 43-50 arası olsam bana veremliymişim gibi bakarlar

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kocası ekmek vermemiş derler :roflol::roflol::roflol:,
jujum hade senün seksapaliteni kanıtlamana as kaldı hade kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,
anam ne idim ben ya öle jujuya doğrumu yazdım emin bilem değilim ii bişi demeye çalıştım jujum :roflol:...

Hayalcim eğer öle bol bol gezip ara ara yiyecekseni senin sefgülü hep gelsin anam hem hasret giderirsin hem bol bol gezdiğinden verirsin.. Yani bence bu sölediklerinle kilo alınmaz verilir aşırı yemek yenmediyse....

Anam hayal sen iki haftada 1,20yeter bise aşırıya kaçıp bedeni yıpratma diğer haftalarda da ihtiyacımız olcek ona

bencede biraz az kilolarrr ama ne bilem arkadaş yollamışş yolladım sizde...
kuzummm bi haber gelmedi senden özelden yazdıydımm

he bende kutlarım başarılarınızın devamını temenni ederken fatu haftaya 6-7 kilo hedefi koydu ki yapar o danoş yapamazsa ben bireyselde adayım 1. liğe habeirniz olsun...

Valal ben her zakıt seksüydüm de işte şimdik sınırları zorlayıvereyom.......

Anam ben seksü olsam ne yazar benim herif klasik türkış erkeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…