Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayal seni takdir etmemk mümkün değil zati. Kardeşimde 30 kg. üzüerinde vermiş. Boyuda 1,70 e yakın valla dal kimin olmuş, onun adına çoook seviniyorum ama kendi adımada gaza geldim. Akşam bende yemektelerdi.
Menüm: Mercimek çorba, fırında mantarlı makarna, fırında mantarlı tavuk:) kolaya kaçtım birde z.yağlı vardı.

Ben çorba almadım. Mkarna ve tavuktan kendimce epeeeyyy az aldım. Oda o sırada kızını yedirdi. Neysem sonra sadece 4 kaşık tavuk aldı, ben accık makarna alsana dedim. Almadıı. Aramızdaki fark bundan kaynaklanıyor işte dedi:)

Arkasından sütlü tatlı vardı. Kardeşim olmasaydı yerdim valla kırk yılda bir diye, ondan korkuma yimedim.

şebo işte evet o zayıf olanlarla armaıdaki fark tam olarak buradan kaynaklanıyo senağlama
akşam kerdeşimle ortanca olanla karşılaştık durakta işe başladı 3 gün sona çıkar ya inş bu kalıcı olur neyse,
telde arkadaşıyla görüştü ben yaklaşınca çağrı yaparım bin gelen otobüse dedi,
neyse kız geldi otobüse elinde poşet bizimki ne ara dediyse kız 2 tane aile boyu cips almış,
açtılar terbiyesizler otobüste yediler(terbiyesizler derken ciddiyim o kadar insanın içinde olmaz ben,im çımdan demedim)(o kardeşlimin karekteri bana tamemn herşeyiyle ters zaten neyse)
banda diyo arkadaşı hülya abla diye yok dedim almadım,evede gidince sadece çorba yiyem dedim annem karışık salata yapmış yağ dökmeden limon sıktım 5-6 kaşık pırasayla yedim,
diyeceğim şuki salatayı aldım ok. yanında pırasayı 2 kaşık yesem ne var ama yok he bide idyet yoğurt yedim salatayı yedin onu niye alıyon demi öküsüm ben öküs...

dün bide kardeşim dioki o cisp yiyen ablam benim kadar olcak 1 beden kaldı dio ailemizde bırakın aileyi sülalemizde en zayıf o bizim,
kotta 29-30 arası değişiyo bedeni kalıba göre,
bana şimdi en son aldığım ve daha biş kez giydiğim 32 kotum büyük geliyo gülde diyo hülya abla süpersin içimden diyorum gel bide bana sor daha süper olamıyom koca boğazım yüzünden (...

juju bizim takıma onay verdimi
ben bildirim yaptım bilmeden
serseri yazmıstı geri sayfalarda var bizim liste bakarmısın lütfen
onay mesajını bulamadım

4. TAKIM * * * *
( 20.03.2009 / 03.04.2009 )
*JUJU* ( 62,80 / 61,80 / 1,00 / % 1,59 ) 1.uyarı
Esmeralda ( 68,20 / 67,10 / 1,10 / % 1,61 ) 1.uyarı
open_sea ( 71,80 / 70,70 / 1,10 / % 1,53 ) 1.uyarı

hayal_gözlü ( 79,50 / 78,30 / 1,20 / % 1,51 ) 1.uyarı
sebnemselayfurkan ( 70,90 / 69,80 / 1,10 / % 1,55 ) 1.uyarı
ahleyar ( 60,00 / 59,10 / 0,90 / % 1,50 ) 1.uyarı
fguler ( 84,70 / 83,40 / 1,30 / % 1,53 ) 1.uyarı
kuzuzuzubambino ( 70,80 / 69,70 / 1,10 / % 1,55 ) 1.uyarı

UYARISINI SİLMEK İSTEYENLERİN ÖNÜMÜZDEKİ İKİ HAFTA BOYUNCA TOPLAMDA YUKARDAKİ KİLOLARI VERMESİ GEREKLİ.....

Hayal canım pırasa yoğurt yağsız salata bunlar aslında çok değil.... Normalde yenilebilir üçüde ama biz verme amaçlı olduğumuz için çok gelmiş sana.. Koruma amaçlı olsak üçüde gayet güzel yenir ve kilo milo alınmaz...

Allahım bana da şebonun kardeşininki gibi koruma günleri nasip etsin bende yok almim yeter diim.. Kendimi ferenliii.mmm

amiiiiiiiiiiiiiin jujum amin:)
olur inşallah o günlerde gelir inşallah jujum gı,
ben mayıs sonu dedim kendime hedefe paylaşımda falanda öle vercem hiç yolu yok öle yada böle...
jujum işte 5 değil 2 yesem vercem ama boğaz kocaman...

Allah nasip ederse inşallah CAN gelcek hafta sonu 2 haftadır gelemedi bitanem,
diyo bana aşkım seni etkilemeyim ben balık yeriz,tavuk yeriz sen ekmek kızmını yemezsin gülüm künefe çok severim ben her geldiğinde yeriz gülüm künefeyide nasıl yapsakki dio:)
dedim ben bi çatal alırım bişey olmaz sen rahat ol,
oda bana kıyamıyo çok zorluyorum diye bana bişey olcak diye korkuyo yavrum,
Allahım bozmasın tabi hep sevsin düşünsün sıpam en az bu kadar amin:)...

selam kizlar beng eldim anca gelebildim felaket durumdayim regl agrilarim bitaraftan ve burnum basim acayip grip olmusum heryerim dökülüyo valla napacam bilmmiyorum anca ikudum yazilarinizi kac sayfa yazmisiniz öyle neyse hepinizi öpyürum canlarim

Valla bilemeyom hayal bende yapabilirim gibime geldi kıs nie yapamayak anam bu hata 0,50 ben versem 0,60 sen versen haftaya tamamlarıs anam....

bizde seni öpüyiiiik her ağrıyan yerinden birimiz öpelim ii ol bari,
anam o mümüklü burnu kim öpcekki çekiliş yapalım kura kime çıkarsa :roflol:
tatlım geçmiş oslun sen geçmişi zorlama takatin varsa dur geleceğe bak hasatsın zaten :))),
he bide hoşgeldin...

Oo kamer regli bitsin ozaman haftaya senden de iniş görürüz heee. ....

Hayal canım okadar frenleme kendini künefe de ye ama şerbetini az koydur ve öğün yerine ye onu... Ozaman dengelersin onu yediğin günde yürüyüşünü bol yap eritirsin anam.. Yada yarım porsiyon ye ...

0,60 kurtarıyomu ki gı beni delikafaduldendelikafadulden:)))...
jujum valla yarın sabah kalkıp yeni haftama başlıyorum ben yapmak zorundayım şişliklerim yüzünden benim yavru beni gene şişgo gibi görcek en çok ona bozuluyom ben yaaa:)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…