• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nan hayal ben kime diyom aday maday olma sen bireysele ... Zorluyon bir haftada veriyon 3-4 kiloyu sonra bir ay debelenip duruyon bu kilo inemyor die...

Hayalcim eğer öle bol bol gezip ara ara yiyecekseni senin sefgülü hep gelsin anam hem hasret giderirsin hem bol bol gezdiğinden verirsin.. Yani bence bu sölediklerinle kilo alınmaz verilir aşırı yemek yenmediyse....

Anam hayal sen iki haftada 1,20yeter bise aşırıya kaçıp bedeni yıpratma diğer haftalarda da ihtiyacımız olcek ona

biz hep öleyiz jujum sabah 1 dilim börek alırız kahvaltıya yada kahvaltı tabağı ben eklmeksz yerim tabak alırsak,
brek alırsakta ben ucuunda keserim alırı bi lokma gerisini yavrıma yedirerim oda üsülüyo yemezsem ben ne varsa ucundan alıyorum küçük küçük,
juju o en büyük desteğim benim sağolsun kız,
benim canım çeker diye öle aman aman kalorili yemek yapan yerlere bilem gidelim demez,
geçen KFC yemek istedi ben yiyemem diye yok diyo dedim bend eyerim 1 parça hayatım nolcak ölüm diyeti yapmıyom ya,
dengeliyoruz jujum bi şekilde merak etme,
topuklu ayakkabıyı yasakladı işte bana ben gelince çok geziyoruz belin ağrırı ayağın ğarırı diye düz ayakkabı alıyoz artık geçen diom ki aşkım topuklu alcam ne zaman giycen HAYATım sen onu akşam iş çıkışı yürüyon hafta sonun evden çıkmak istemiyon ben gelince çıkıyon bi ben gelincede geziyoz giyemen dio:))),
ama alırız istersen dio,gelinliğin altına converse alcam beyaz diom oldu normalde topuklu gelinliği converse olmaz topuklu alcan diyo :roflol:,
meraklanmayın o gelince ben kaçırmıyom aksina daha dikkat ediyorum fıstıklar...
ben yemiyorum diye garibim geçen yaz dondurma yemedi :roflol:...

bencede biraz az kilolarrr ama ne bilem arkadaş yollamışş yolladım sizde...
kuzummm bi haber gelmedi senden özelden yazdıydımm

ben didim ya zuzum haksızlık dye işte :)...

Nan hayal ben kime diyom aday maday olma sen bireysele ... Zorluyon bir haftada veriyon 3-4 kiloyu sonra bir ay debelenip duruyon bu kilo inemyor die...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he temem olmayım hadi fatu olsun bu hafta 6-7 kilo vercem dio yapar o cadınaniknaniknaniknanik,

herif aman ne yapsan yaranaman ki jujum kendin için seksü çıtır ol anam sen onlar anlamaz :mymeka::mymeka:...

8. Takım toplam kilo ( 1.000,5 ) / 1.005,3 / -4,8 / -0,48% )
valla yarışmaya girdiğimden beri ilk defa bir takımın toplamının 4 haneye ulaştığını görüyorum.... Inş o arkadaşlarımızda hedeflerine kısa sürede ulaşır ya bizler neyse de onların işi daha zor.. Hayalim sen ne büyük yol kat ettin bak şimdi bıraktığın yerlerden başlayanlar var...

övn kendinle anam......

haylim saol canim ya

jujum senmi öpecen anam öpmeyle gecseydi benim koca gecirirdi benim hastaligi:roflol:

regllim diyede bisey yapammiyo hos ta

umarim gececek bu hastalikta bide gene benim eltinin veletler bende ondan yatamiyomda dogru düzgün görseniz off off valla napacam bilmiyom

jujum insallah canim bende su uyarimi sildirim inise geciyim ya hem hamis olak diyok hemde kilo vermezsek olmaz ben ilkini 58 le oldum bunda 60 olursa olmaz ki gene birsürü kilom kalir geriye en iyisimi verebildigim kadar verim ondan sonra bu aralarda hic istah yok zaten bu hastayken verdim verdim yoksa yok valla

Valla hayalimmm ben zati hep kendim için başladım bu işe ama hoş herifinde işine gelmedi değil zayıf olunca tabe daha hoşlarına gidiyor ... Bizim herif kilolu iken bişi demesdi ama şimdi acık alsam sen gene saldın demeye başlıyor....

Yav ben anamıyom ben veriyom debeleniyorm sen nie vermiyon sende baya göbeklendin diyom yok güya diyet yapıyor öğlen yemiyor akşam 2 porsiyon götürüyor eee be öğlen yememiştim noluyor dedim öğlen yemeyince miğden iki katına mı çıkıyor ....

Aman boşversene hayalim biz kendimiz için veriyoz ya zatiii

BOY KADIN ERKEK

1.55 43-48 53-59
1.58 44-50 55-61
1.60 46-51 56-62
1.63 47-53 57-63
1.65 48-54 59-65
1.68 50-55 61-67
1.73 52-59 64-71
1.75 54-61 66-72
1.78 56-63 68-75
1.80 58-65 70-77
1.83 60-67 72-79
1.85 62-69 73-82
1.88 63-71 7 6-84

Bu ortalama değerler kas, kemik ve genetik yapılara
bağlı olarak 3-5 kg. arasında (+) ve (-) olabilir.
esmerim nan bu yanlış ba ben kaç olmam gerek baın hele bi :roflol:
59 olmak kim ben apla yav esmer apla acı bağa:)))...

akrep sağol tatlış Şeniz...

anaaamm yandım ben boy 1.60 kilo 60 kare gibi bişimiyim yani şimdi benkaydirigubbakcemile3

sağol jujum bu süper oldu valla sölediğin sağol fıstık Allah razı olsun,
evet 8. takım öle baya fazla olanlar var,
5. takımdada baya fazla olanlar var Allah hepsine yardım etsin içlerindede bize inş...

He he ben 63 ile hamile kalmıştım desene ben şanslıyım hamiş olmak için ama yooook ben 60 olcam ilk dört ay kilo almıcam ... Geriye 5 ay kalıyor ondada dikkat edecem....
Yok öle yağma bir daha kilo ile uğraşamam....

Hayalcim eğer öle bol bol gezip ara ara yiyecekseni senin sefgülü hep gelsin anam hem hasret giderirsin hem bol bol gezdiğinden verirsin.. Yani bence bu sölediklerinle kilo alınmaz verilir aşırı yemek yenmediyse....

Anam hayal sen iki haftada 1,20yeter bise aşırıya kaçıp bedeni yıpratma diğer haftalarda da ihtiyacımız olcek ona

asirida yesen jujum veriyosun valla ben türkiyede sabahtan aksama kadr geziyoduk aksam oturup iskenderler künefeler götürüyodum sabah kizartmalr türkiyedede ne gidioy ama ya su kzartma neyse ama kilo veripte gelmistim o gezmeye yani yesede almaz o gezmeye

anaaamm yandım ben boy 1.60 kilo 60 kare gibi bişimiyim yani şimdi benkaydirigubbakcemile3

ya bence sacma bu insanin boyuyla kilosu arasinda 10 fark olacakmis bunlar abartmislar cibik gibin cikarik böylekafamçokkarıştı

sende soğul ahleyarim fıstığım benim,

jujum valla benimkide öle 80 ol yeter gülüm diodu 75 deyince zorlama diye kızıyodu,
şimdi 70 diyorum olur hayatım ama dkkat et güzel olur olabilir falan diyo önce 75 yok çok diyen 70 deyince seviniyo:roflol:
bide yok bölede güzelsinler rafa kalktı ooooo:))))),
65 olcam diyorum yok diye kızıyo ama göriciz ben bi 69 olamda :roflol:
anlayacağın jujum bunlar biz güzelleştikçe daha ii hissdiyolar kendilerini şahsi fikrim bu,
diyolardır yanımda fıstık gibi gezdircem falan diye sanırım
evet biz kendimiz için yapıyoz onların yanındaki güzelmiş demeleri için anam hatuna bak yanındaki adama bak demeleri için :roflol:...

akrep sendemi kıs daha ne vercen kabuna çekildin ice kurudun kaldın anam:))...

valla iste jujum bende geri almak istemiyorum ugras ugras gitmiyo valla

gecen annemle konustuk anam kari aldi basini gidyio valla 72 olmus görseniz 95 lik gari valla diyom sen bu gidisle benide gecen aman versinde bidaha almasin onun sagligi icinde zor ona kansiz o belki sismanligindandir hep kani az cikiyo ne yediydse fayda etmiyodu bakalim bide zayif olunca nolcek

jujum benim öğreten hala var tarihinde hiç görmediği zayıflığı hamileyken gördü manken gibi oldu diyebilirim
danoş doğumdan sonra sütaş ineklere döndü öykünaz memeyi hiç bırakmazdı yapışık gibi gezerdi buda acıkıyom bu emdikçe diye yedide yedi geri 110 falan olmuş,
sende dikkat edersen yaparsın tatlım sonuçta artık biliyoruz ne nasıl yapılır evet işimize gelmiyo çoğu zaman bildiğimiz doğrular sağlıklı beslenmeyle ilgili ama işte isteyince yapıyoruz...

zuzum sanada ii akşamlar hayırlı ve ii hafta sonları inş,
hepimize inş,
ahleyarim bende zayıf olcem olcem ya bağane:)))...

Valla kamer merak ediyom önce sen mi ben mi hamiş olcam.... Ama benim ihtimal giderek düşüyo 4 ay bitiyor neredeyse.....

Valla hayalim nie olmayalım güzelim..... Ben aklıma kadum 60 olduktan sonra haftada 3 gün yürüyüş yapcem ki dengelesin vucut... Yesen de almazsın ozaman

jujum seninde başına geldi bi dönem baya salıyoruz hepimiz ama almıyoruz buna şükür
demekki doğru gidiyoruz ki hemen dönmüyo kilo
ha abiki korumak gerek onuda yapcaz artık sıkcaz oraya gelelimde bi,
çocuğa gelince kasma pisikolojide çok öenmli anlattım ya geçen kan kardeşimi,
olur Allahın izniyle...

güzeller ben yavaştan kaçar hepinize ii ve hayırlı akşamlar,
küpe alcam kendime daha gerçi bugün ecük geç çıkıyım şu icradan dolayı patronlar arıyo sürekli10 dk daha bekleyim,

kulağımda 9 delik vardı benim tek kulakta bütün delikleri kapattım bütün küpeleri attım
akşam bakıyımda şı top gibi pırlanta gibi parlayan beyaz imitasyon küpeler varya onlardan alcem kocişim gelince takam hıh:),
daha buradayım ama ben genede ii akşamlar deyim hafta sonunuz ii geçsin inş fıstıklar öptüm sizi...

Back