Az kaldı yanımdakının agzına twrlıgı vurup katılacamkatıl şendullara
Bende bacak yok ama kol gobek gerdan ne ararsan var kurbanlık gıbıyımkız nazara geldim ya, hep kalça bacaktan alırdım
mezuniyetten sonra tam tersi belim 2 cm kalınlaşmış
hem söyleyene bak sendeki bacak bende olacaktı
her gün mini giyerdim
boşamadan da katılabilirsin, nakit akışı lazım kuzum tatil dediğin biter gider
Hayatta kalabılmek ıcın çalışıyoruzTürkiyede bir avuç insan yaşamaya çalışıyoruz. Oguz atay tutunamayanlar gibiyiz
Proyuz bisi olmazKk dan atacaklar
Survivor halt yesin yanımızdaAz kaldı yanımdakının agzına twrlıgı vurup katılacam
Bende bacak yok ama kol gobek gerdan ne ararsan var kurbanlık gıbıyım
Hayatta kalabılmek ıcın çalışıyoruz
Sen iste yeterkiBir aloooo de gelmezsem gençliğim soolllsuuunn
Yemediğim şeyleri isterem ben
Bizim kekimizmi var kizHollandaya gelirsem meşhur kekinizden tadicam
Söylemem yasaklıBizim kekimizmi var kizhangi kekmis o
Ahh kuzum bugun bende yemek yapmadim ama taze acili domates sosu var poset poşet seversenNeyse a101den bi poset dolusu knirr cabuk corba almistim. Kizim yapiyor ezigelini
Hollandaya gelirsem meşhur kekinizden tadicam
Bizim kekimizmi var kizhangi kekmis o
Balkonda sporTeşekkür ederim canım...
Kaburga dolması mıııı?Gel bana. Sana bamya corbasi yapam. Kaburga dolmasi yapam. Sonunda da helva yapam sana derslerin yaninda
Bizim bi kayınvalidemiz var tam bir Amerikalı, keyfi olursa Çocukların yanında kalır olmazsa yanına bile istemez. Geçenlerde büyük bir kaza geçirdi ölümden döndü ziyaretine gitmek istedik kabul etmedi. Şok oldumBizimkilerde bayılmıyodu ama
teklif beklemicen
biz hafta sonu yokuz çocuklar sizde kalacaklar diyip, kapatıcan konuyu
Off çok severim. Neyse yaz gelince her gün yerim Denizli’de, Denizli’nin meşhur Yogurduyla.Akşam yemeği menüm yoğurtlu semizotu salatası neden çünkü üşengeçlik perileri geldiHerife ne var makarna
Aşırı sağlıklı tebrik ederim.Akşam yemeğimi atayım ecnebistandakilere örnek olsun zaten takımın çoğu ecnebistanda
Eki Görüntüle 2913223
Cok yogunum. Yoksa boyle yumurta kapi olmam aslaÖrtmeniiiim ödevleri kontrol etmediniz
Haa oSöylemem yasaklı
Yerim kiz seniAhh kuzum bugun bende yemek yapmadim ama taze acili domates sosu var poset poşet seversen
BilemedimHaa ogel yavru kilo kilo alirim sana
Yerim kiz seni
<= bunun bi anlami var biliyonmu blueee
Kahve yapayim enerjim artsin da dizi acip adimlayacagim
gece gece kahvelenmeyin bakem,
ben dukan yapsam uykum kacar mi diye dusunuyorum