Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hic dikkat etmedim ona. Genc iken cok yerdim

Kız yine ateşlendi benim kreşte ikinci ayı doldu ama gel gör ki bir ayı hastalıkla uğraşmaktan kreşe gidemedi çocuuum
Gecmis olsun lusi can
Maalesef cok normal. Benimkiler 9 ve 15 aylikdi basladiklarinda. 3yasina kadar surekli hastalik ile ugrastik

Gecmis olsun lusi can
Maalesef cok normal. Benimkiler 9 ve 15 aylikdi basladiklarinda. 3yasina kadar surekli hastalik ile ugrastik
Benim işim kısmen rahat çıkıp gelebiliyorum sık sık izin almam gerekse de ses eden olmuyor ama merak ediyorum dünya alem ne yapıyor bu durumda ya
Seninkiler daha küçük başlamış ya kıyamam

Benim işim kısmen rahat çıkıp gelebiliyorum sık sık izin almam gerekse de ses eden olmuyor ama merak ediyorum dünya alem ne yapıyor bu durumda ya
Seninkiler daha küçük başlamış ya kıyamam
Ben ogrenciydim o donem. Staj da baya devamsizligim vardi o sebepden
Neyseki caliskandim ses eden yoktu

Evet kizim cok erken basladi,Ama asla zorluk cekmedim.
Abisi zorladi 3yasina kadar her sabah agladi

Hep çalışkansın bebişim örnek
Büyüttün bebeleri neyseki darısı bana amin
Tembellik yaptigim da coktur
Buyuyunce bitmiyor ki
SIk sIk hastalik kismindan kurtuldum bir bugun aglayasim vardi halime. Neyseki esim halime acidi herhal. Eve geldim ev temiz mutfakda beslenmeleri makinaya dolduruyor.
Gerci adamin derdi izin kagidini imzalamam da olabilür

Gectimi tatli krizin?
Kuzucugun keyfi nasil?

Hadi bismillah
Zabanaan daha salatalik olabilirmis .
Son ogunde enfes gorunuyor
Su miktarina gozumden kalpcikler cikiyor

Tok gezmeye gayret ettim leblebi falan işimi gördü gelmesin lütfen kriz şuan ki kilom iyi 4 kilo daha gitse enfes olacak ama en önemlisi krizlerle başedebilmeyi ve kontrollü olmayı alışkanlık edinmem lazım
İzin kağıdı mı imzalıyor ehuheheh benimkinin izinleri bitmiştir işten çıkarıcam o olacak

Kahveye gitmek icin gozume girme cabalari
Su beladan kurtulamadik dicem de hergun yerine ayda 2e dustu

Kriz sebebi bende yeterince saglikli yag tuketmeyince oluyordu. Cozumu brezilya findigi veya bademde bulmustum.
Leblebi sende ise yariyor ise abartmadigin surece miktari,birsey olmaz herhalde

En az üç gün dediydi bacılar bunca yıllık yumurta sever bir vatandaşım korktum üç gün sabah akşam yumurta
Evet en az 3gun
Aslinda korktugun gibi olmaya bilir. Degisik seyler ve peynir kurtariyor.
Ben en cok yumurta kapamayi sevdim bu orucda mikrodalgan varsa cok basit mugcake tarifim var

Bugun bende denedim yarim olcu ama cok zor icebildim oysayesilcayda severim
Bense severim yeşilçayı sallamada değilbildiğin yaprağı demleyeceksin içine limon ımmhh

Kız ın ateşi iner de huzur içinde uykuya geçerse ben de huzur içinde mutfağa geçip demleyeyim zalım bir anlık foto atıp yeşilçay İttihat ve Terakki cemiyeti müdavimlerini orta yerinden çatlatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…