Hic dikkat etmedim ona. Genc iken cok yerdimEsim soylemese ben hic gormezdim cunku gazli su muamelesi yapiyordum. Bazilarinda sodium orani tehlikeli boyutta mutlaka icinde ne var bakmak lazim. Bir de su hazir noodle lar var baharatlii. Sicak su ekleyip yiyosun. Genelde gencler cok yiyolar. Ondaki sodium oaranini gorsen yuh dersin. Asiri sagliksiz bisey ama malesef gencler cok pratik oldugu icin cok yiyolar.
Cok cahilim keto drops ne bilmiyorum
Al benden de o kadar. Bütün havam fosss diye söndü.Cok cahilim keto drops ne bilmiyorum
Canim hosbuldum, nasilsin Zeynepcim
YorgunCanim hosbuldum, nasilsin Zeynepcim
Gecmis olsun lusi canKız yine ateşlendi benim kreşte ikinci ayı doldu ama gel gör ki bir ayı hastalıkla uğraşmaktan kreşe gidemedi çocuuum
Benim işim kısmen rahat çıkıp gelebiliyorum sık sık izin almam gerekse de ses eden olmuyor ama merak ediyorum dünya alem ne yapıyor bu durumda yaGecmis olsun lusi can
Maalesef cok normal. Benimkiler 9 ve 15 aylikdi basladiklarinda. 3yasina kadar surekli hastalik ile ugrastik
Ben ogrenciydim o donem. Staj da baya devamsizligim vardi o sebepdenBenim işim kısmen rahat çıkıp gelebiliyorum sık sık izin almam gerekse de ses eden olmuyor ama merak ediyorum dünya alem ne yapıyor bu durumda ya
Seninkiler daha küçük başlamış ya kıyamam
Hep çalışkansın bebişim örnekBen ogrenciydim o donem. Staj da baya devamsizligim vardi o sebepden
Neyseki caliskandim ses eden yoktu
Evet kizim cok erken basladi,Ama asla zorluk cekmedim.
Abisi zorladi 3yasina kadar her sabah agladi
Tembellik yaptigim da cokturHep çalışkansın bebişim örnek
Büyüttün bebeleri neyseki darısı bana amin
Hadi bismillahHellöööööggg hanımlar
A Arrietty_
Şekersiz 21 gün şeysine başladım kendimi ve iştahımı kontrol etmemin yolu karbonhidrattan uzak durmak bi başladımmı devamı geliyor bağımlılık yapıyor namıssız
porsiyonlarımı artırdım biraz sağlıklı şeyler tüketerek tokluk sağlayım yavaştan porsiyon küçülmesi yapacağım
Şekersiz 21 gün 1. Gün
Saat 9.30
2 yumurtadan omlet
1 salatalık
Eki Görüntüle 2912768
Saat 12.30
Yarım kepçe mercimek çorbası
6 kaşık kıymalı ıspanak
Bir kase yogurt
Saat 15
Biraz kıtır nohut leblebisi
Saat 18.3
Mantarlı omlet ( fotograftakine ek biraz daha yedim leziz olmuş )
Yogurt
Turşu
Eki Görüntüle 2912770
Su 3 lt
Tok gezmeye gayret ettim leblebi falan işimi gördü gelmesin lütfen kriz şuan ki kilom iyi 4 kilo daha gitse enfes olacak ama en önemlisi krizlerle başedebilmeyi ve kontrollü olmayı alışkanlık edinmem lazımTembellik yaptigim da coktur
Buyuyunce bitmiyor ki
SIk sIk hastalik kismindan kurtuldum birbugun aglayasim vardi halime. Neyseki esim halime acidi herhal. Eve geldim ev temiz mutfakda beslenmeleri makinaya dolduruyor.
Gerci adamin derdi izin kagidini imzalamam da olabilür
Gectimi tatli krizin?
Kuzucugun keyfi nasil?
Hala artıyım ama yaaa yarın Dukan birası yapayım p.be de saf pro yapmaya çalışırımHadi bismillah
Zabanaan daha salatalik olabilirmis .
Son ogunde enfes gorunuyor
Su miktarina gozumden kalpcikler cikiyor
Kahveye gitmek icin gozume girme cabalariTok gezmeye gayret ettim leblebi falan işimi gördü gelmesin lütfen kriz şuan ki kilom iyi 4 kilo daha gitse enfes olacak ama en önemlisi krizlerle başedebilmeyi ve kontrollü olmayı alışkanlık edinmem lazım
İzin kağıdı mı imzalıyor ehuheheh benimkinin izinleri bitmiştir işten çıkarıcam o olacak
Yeşilçay yine fena değil, bu hayattan soğutuyor yahu...Ama devam edeceğim, yani inşallah...
En az üç gün dediydi bacılar bunca yıllık yumurta sever bir vatandaşım korktum üç gün sabah akşam yumurtaSaf protein yerine yumurta orucu denesene
Evet en az 3gunEn az üç gün dediydi bacılar bunca yıllık yumurta sever bir vatandaşım korktum üç gün sabah akşam yumurta
Bense severim yeşilçayı sallamada değilbildiğin yaprağı demleyeceksin içine limonBugun bende denedim yarim olcu ama cok zor icebildim oysayesilcayda severim