Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canm bizde öyle olduk. Gunes kremi çoğu zamn korumuyor benim cucukler de ilkgun yandi ikinci gün uzunnkollu giydirdim😂
Biz zaten ailece devamlı uzun kollu giyiyoruz malum yılın 12 ayı güneşli olan bir yerde yaşadığımız için bir de cilt kanserinın çok yüksek olduğu bir yer olduğu düşünülürse zaten mayo ya da bikini gibi şeyleri giymeyelı çok oldu. Güneş kremini de her saat başı sürüyoruz zaten ama hiç gölge yoktu dün olduğumuz yerde, normalde gölgemiz falan oluyor bu sefer tamamen bütün gün güneşteydik sanırım o yüzden bu kadar çok yandık. İki hafta sonra tekrar gidiyoruz bu sefer spor yaparken giydiğim uzun pantolonlar var onlarla sörf yapmayı düşünüyorum en azından daha az yanarım bir de deniz anaları çok fazla saldırdı heryerimiz kabardı ondan da korur diye düşünüyorum.
Nescafe hazir mi iciyorsun onu kacirmisim ?

Cok az krb almissin kuzum ,begendim😍

Afiyet olsun ,suyu icemiyor musun kaptanim

Afiyey olsun canim

Yine az yemissin canim ,bugun nasilsin😪

Sanki az gibi geldi menun sporlarina gore ,afiyet olsun😘

Afiyet olsun canim 😍
Az yemiyorum inan bana doya doya yiyorum 😉

ya onu hmen kilo almak olarak gorme,
simdi sen vucuduna karbonhidrat aldiginda direk kilo almiyorsun ama o vucudunda su tutuyor, bu da tabi direk tartiya yansiyor.

oyle arada sirada 1 ekmek yemekle alinmiyor kilolar, bunlari aliskanlik haline getirdigimizde aliniyor,
o yuzden bu kadar kafana takma.

sen sana iyi gelen beslenme duzenini oturt, illa ki arada degisiklikler olacak,
bu da cok kotu bir sey degil,
vucudumuzun bunlari tolere edebilmesi lazim diye dusunuyorum ben her zaman,
yoksa dedigin gibi eger ben ayda yilda bir balik ekmek yedim diye hemen kilolari geri alacaksam bosuna cabalamayayim yani, cok moral bozucu,
ama dedigim gibi kesinlikle oyle degil.

bak ben burada oldugum donem pizza da yedim, baklava da yedim, alkol de aldim,
yazdim biliyorsun,
ama aliskanliklarimin cogunu kirdiktan sonra yaptim bunu ve geri aliskanlik olusmasin diye de dikkat ediyorum.

denendi ve kanitlandi yani :rapci:

spor konusuna yorum yapamicam,
hala reformer, crossfit, agirlik calismasi falan arasindaki farki cok bilemiyorum.
ama genelde erkeklerin yogun oldugu salonlarin kalitesi dusuk oluyor, gitmek istemezsin oyle yere.
bencede oyle olmaalı zaten bı kere yemeklw alınmamalı bune yaw🤨 hayattan sogudum. Beslenme duzenı eskıden kahvaltı yapmazdım fazla ama oğün atlamamak adına yumurta peynır yıyorum en azından. Aksamda abartmıyorum. Bu kadar ınce dusunmekten sıkıldım herswyı gerçekten.
Erkeklwrın gttıgı yerlere gtmem zaten vucut yapma yerı oluyo genelde oralar. Ama ben sekıllenmek istiyorum. Evde yok yapamıyorum. Bı yere bağlarsam kendımı mecburıywt olacak gıdıcem. Ahh bılmıyorum arastırıyorum bakalım belkı degısık bıyer bulurum yakınlarda

Maşallah sana menün, su ve sporun harika 🤩

Yaw ne salatası? Gecenin bir körü eve geldik, omleti çocuklar istemese yapmayacaktım zaten direk yatağa gidiyordum ama onlar istedi diye yaptım biraz da kendim yedim:confused:

Canım bu herkeste olan bir durum. Hemen moralini bozma. Bir de son zamanlarda denediğim yeni bir şey var işe yararsa paylaşcam demiştim. Yemek yedikten hemen sonra mutlaka çok hareket etmek gerekiyor hem insanın midesi rahatsız olmuyor hem de kilo almıyorsun şişkinlik falan da olmuyor. Belki siz öylesiniz ama ben normalde yemek yedikten sonra ya televizyonun karşısına geçerim ya da bir yerde otururum bir süre, neden bilmiyorum ama dolaşmam pek fazla ama son bir haftadır yemek yer yemez hemen ayağa kalkıyorum telefonumla bile evin içinde bir yandan mesajları okuyorum bir yandan yürüyorum. Bana çok iyi geldi. Bir dene istersen🥰🥰
Evet evet hareket sındırım sağlıyor gerçekten ne kadar guzel bı kılodasın yaa sen😍

Merhabalar, asayiş berkemal mi? 😍
Temizlik yaptım, yemek koydum. Şimdi de yoga yapayım. Akşam da balkonda dağları tepeleri gezerim. 😻
Polyanna ablam benim :KK200:
Balkondan dağ tepe gezmek :super:
başka biri olsa bir sürü şikayet cümlesi yazardı belki
Hellöw my darling
Napıyorsunuz ya çok geçmiş var bana özetler misiniz bi mevzu felan var mı? 🤣🤣

Diyete öyle sıkı uyuyorum ki masonlar bile sırlarına böyle sadık değiller. 🤣🤣
Selam güzellik,
Hafta başından beri eşek kadar olan çocuklarımın okullarına koşturuyorum desem inanırmısın :KK70:
Oğlanın kaydını yeniledik, kitaplarını kıyafetlerini aldık okula postaladım
Geçen sene okulun başında aldığım kıyafetler bir kez bile giymeden emekliye ayrıldı,
bir numarada büyük almıştım oysa ki :KK48:
Bir senede nasıl bu kadar boy attı anlamıyorum :nazar:
Kızımın üni kaydını yaptırdık bugün, onunda yeri hazır artık
Bende biraz inzivaya çekileyim diyorum
Çocuk yapacaksan hep bunları düşün
ben yaşlandım hala bitmedi koşturmacaları :KK70:

Temizlik yaptım, yemek koydum. Şimdi de yoga yapayım. Akşam da balkonda dağları tepeleri gezerim. 😻

Merhaba ablacım, evet ortalık sakin :)
Sana da kolay gelsin..

Hellöw my darling

Napayım, canım tatlı çekiyor bugün, evde olmadığına şükrediyorum, unutmaya çalışıyorum 😅

Uyacaksın tabi, uymayacaksan niye gittin? 😂
Hem de ilk günden olmaz öyle şeyler 😂

Öbür konu hangisi canım ben tam alışamadım daha buraya öğünlermizi sporlarımızı mı yazıyoruz

Menü, spor, kilo bildirimlerini bu konuya yazıyoruz canım..

Bu ara olduğum yerde sabit kalamıyorum. Su içme alışkanlığımı etkiledi biraz.
1 lt Dukan birası da içiyorum, o dengeliyor gibi geliyor
Birde buraya yazmayı unutuyorum ama her gün en az 2 tane maden suyu içerim
Dukan birasını nasıl yapıyorsunuz ya çok meşhur burda bu faydalı bişiyse ben de yapem :confused:

Polyanna ablam benim :KK200:
Balkondan dağ tepe gezmek :super:
başka biri olsa bir sürü şikayet cümlesi yazardı belki

Selam güzellik,
Hafta başından beri eşek kadar olan çocuklarımın okullarına koşturuyorum desem inanırmısın :KK70:
Oğlanın kaydını yeniledik, kitaplarını kıyafetlerini aldık okula postaladım
Geçen sene okulun başında aldığım kıyafetler bir kez bile giymeden emekliye ayrıldı,
bir numarada büyük almıştım oysa ki :KK48:
Bir senede nasıl bu kadar boy attı anlamıyorum :nazar:
Kızımın üni kaydını yaptırdık bugün, onunda yeri hazır artık
Bende biraz inzivaya çekileyim diyorum
Çocuk yapacaksan hep bunları düşün
ben yaşlandım hala bitmedi koşturmacaları :KK70:
Maaşallah ne okuyor kızın ayy ben üni hayal edemiyorum ya zorlu yıllar var daha önümde :KK53:

bencede oyle olmaalı zaten bı kere yemeklw alınmamalı bune yaw🤨 hayattan sogudum. Beslenme duzenı eskıden kahvaltı yapmazdım fazla ama oğün atlamamak adına yumurta peynır yıyorum en azından. Aksamda abartmıyorum. Bu kadar ınce dusunmekten sıkıldım herswyı gerçekten.
Erkeklwrın gttıgı yerlere gtmem zaten vucut yapma yerı oluyo genelde oralar. Ama ben sekıllenmek istiyorum. Evde yok yapamıyorum. Bı yere bağlarsam kendımı mecburıywt olacak gıdıcem. Ahh bılmıyorum arastırıyorum bakalım belkı degısık bıyer bulurum yakınlarda

Evet evet hareket sındırım sağlıyor gerçekten ne kadar guzel bı kılodasın yaa sen😍
Teşekkürler canımcım sen de çok geride değilsin maşallah. 🥰🥰
Harikasın valla ne diyim🤩
Hellöw my darling

Ben de çok disiplinliyim artık ailem ve çevredekiler de alıştılar hiç tepki vermiyolar hatta full destekler😂😂
Bu ara olduğum yerde sabit kalamıyorum. Su içme alışkanlığımı etkiledi biraz.
1 lt Dukan birası da içiyorum, o dengeliyor gibi geliyor
Birde buraya yazmayı unutuyorum ama her gün en az 2 tane maden suyu içerim
Maden suyu da su sayılıyor tatlım, bol mineralli faydalı bir içecek😉
Merhaba ablacım, evet ortalık sakin :)
Sana da kolay gelsin..

Napayım, canım tatlı çekiyor bugün, evde olmadığına şükrediyorum, unutmaya çalışıyorum 😅

Uyacaksın tabi, uymayacaksan niye gittin? 😂
Hem de ilk günden olmaz öyle şeyler 😂
Evde hurma bulundur ve canın tatlı çektiğinde sade kahveyle 1 tane ye, anında geçer😉

merhaba canim,

ben de sabah sporumu yaptim,

oglen yemegine disariya ciktim

aksam yemegine de planim hazir,

bilgisayar basinda calisiyorum simdi de,

ama hava o kadar guzel ki, aklim disarida :KK48:

Hellöw my darling

LadyMiami LadyMiami tatilden dondu,

sedulu sedulu cum gezmelerde ama sabah sporunu yapti

CanTorun CanTorun evde geziyor

Lusi Lusi nabiyor belli degil

Lori Lori bizi unuttu ugramiyor artik, terki diyar eyledi

esmeriiim esmeriiim e spor salonu ariyoz, onerilere acigiz, mekan izmir :)

Dahlia_ Dahlia_ bu sefer iyilestim diyor, hadi bakalim

tavsannesi tavsannesi dugune gidecek, heyecanli

BLU3 BLU3 calisiyor, aksama gelir

yeni kizlari tam takip edemiyorum ben de, ama motivasyonlar yerinde gordugum kadariyla

Dukan birasını nasıl yapıyorsunuz ya çok meşhur burda bu faydalı bişiyse ben de yapem :confused:
3 poşet yeşil çayı ve dilimlenmiş yarım limonu bir kupa kaynar su ile demliyorum
Demlenince içine 1 adet maden suyu ekliyorum
İçme suyu ile toplamda 1 lt ye tamamlayıp gün içinde tüketiyorum
Ödemler ve yağ yakımı için methediyorlar genelde

selammmm,ben geldim hoş geldim...:halay:
pazar günü iş güç gezme tozma biraz havuza gir derken gün bitiyor....
Dün ve bugün müthiş yogundum yine aksam oldu nasıl oldu anlamadm püüüü
diğer konuya gecicem birazdan once buraya bakayım dedm.

Gunaydin canim 4. Takim , cok uzun zaman oldu ugrayamadim, kimler var, kimler kilolari verip gitti gecmise bakamadim.
Eskilerden tum tanidik arkadaslara kucak dolusu sevgiler..🤗
Tanisamadigimiz tum yeni arkadaslara da selamlar.🥰
A Arrietty_ kaptanim , @_Vera_ 'cim nasilsiniz kizlar🤍
@gogo2405 , cromozom cromozom takima donen canlarim nasil gidiyor diyetler ?🥰😚 (cok tuhaf oldu boyle yillar sonra yeniden size buradan yazmak😂)
tatlım :KK19: seni seviyorum:KK200: 7 sene önce burada tanısmıstık cok ömürlük oldu be:KK200:

hadi bununla gecmis olsun,

su portakal deneyini yaptin mi, merak ettim etkisi herkeste ayni mi acaba ?
esmeriiim esmeriiim sen nasil oldun?
ya ben gruba ilk geldiğim gün anlatıodun bu portakal bsyını ama yeniyim diye sormmaıstım merak etmedm değil @ lady tenar
Ya benım bu kılo olayına acaıp sınırım bozuk. 56 lara hayatımda ılkkez düştüm dıye sevındım. Haftasonu balık ekmek yedım dıyemı 57 lere gene cıktım hayır ne bıcım bı bünye bu ya yazık gunah. O kadar emek ver 1 kere ye all hak mı bu.
Gunlerdır salon arastrıyorum cevremde hıc guzel salon yok. Hep erkeklerin vucut için gıttıgı gym salonları var. Bana en uygun reformer var sadece. Ama ben sekıllenmek ıatıyorum reformer yetwrlı olurmu sızce yoksa agırlıkla falan hocayla calısacagım bıyere mı gtmelıyım
bnmde bu olaylara cok sinirim bozuluyor işin kötüsü ben veremiyorum eskiden daha rahat gidiyordu şimdi daha zor oldukca sinir bozucu ve hemen alıyorum geri
Selam kızlar
Sabahtan beri ancak telefona bakmaya vakit buldum. Oğluma tuvalet eğitimi vermeye başladım. Onunla uğraşıyorum ve eksik malzemelerini tamamlamaya çıktım. Dönüşte pazara uğra derken yeni eve girdim. Sporu ihmal etmedim tabi bu arada sabah kahvaltı öncesi bir saat hiit cardio yaptım 10 bin adımımda cepte.
allah kolaylık versin umarım cok rahat adapte olur tuvalet e
Öbür konu hangisi canım ben tam alışamadım daha buraya öğünlermizi sporlarımızı mı yazıyoruz
hoş geldin mutlu mayis bende grupta yeniyim umarım cok güzel kglar verirsn
LadyMiami LadyMiami tatilden dondu,

sedulu sedulu cum gezmelerde ama sabah sporunu yapti

CanTorun CanTorun evde geziyor

Lusi Lusi nabiyor belli degil

Lori Lori bizi unuttu ugramiyor artik, terki diyar eyledi

esmeriiim esmeriiim e spor salonu ariyoz, onerilere acigiz, mekan izmir :)

Dahlia_ Dahlia_ bu sefer iyilestim diyor, hadi bakalim

tavsannesi tavsannesi dugune gidecek, heyecanli

BLU3 BLU3 calisiyor, aksama gelir

yeni kizlari tam takip edemiyorum ben de, ama motivasyonlar yerinde gordugum kadariyla
motivasyon güzel son sürat devam

Maaşallah ne okuyor kızın ayy ben üni hayal edemiyorum ya zorlu yıllar var daha önümde :KK53:
İç mimarlık okuyacak canım
İlk sene dil hazırlık var
5 senesi var daha eli ekmek tutması için :KK70:
Klasik olacak ama gerçekten zaman su misaliymiş

Dün akşam şakalaşıyorduk eşim ve çocuklarla
Okulun ilk günü birini sen diğerini ben götüreyim babası, öğretmenleriyle de tanışalım dedim
İkisininde gözleri pörtledi
Okullarına yaklaşma sınırımızı 200 mt olarak belirledik :KK48:

X