Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar kizlar
Yeni totom koltuk gordu. Is cikisi cocuklari al,tennis e gotur buyugu. Kiz ile disarida 2saat oyalan,kostur kostur eve gel uzerini degis hemen kizin dansina gittik. O dersde iken ben mutfak alisverisi yaptim.
Eve gelince halim kalmadi. Aksam yemegi kahvaltilik oldu 😒

Dün ben de ilk defa Dukan içeceğini başladım. O nasıl bir tad öyle...😣
İpin ucunu saldım ya, ödem tutmayayim dedim. Ama sindirime sanki faydası var...😊
Bende hic sevmiyorum 🤢 icenbilenleri tebrik ediyorum. Normal yesilcayada alismam uzun surdu

LadyMiami LadyMiami tatilden dondu,

@sedulu cum gezmelerde ama sabah sporunu yapti

CanTorun CanTorun evde geziyor

@Lusi nabiyor belli degil

@Lori bizi unuttu ugramiyor artik, terki diyar eyledi

@esmeriiim e spor salonu ariyoz, onerilere acigiz, mekan izmir :)

@Dahlia_ bu sefer iyilestim diyor, hadi bakalim

@Tavsannesi dugune gidecek, heyecanli

@BLU3 calisiyor, aksama gelir

yeni kizlari tam takip edemiyorum ben de, ama motivasyonlar yerinde gordugum kadariyla
ahhahahahah harikasin :rolleyes:
Ofis ortamında habire içecek bir şey arıyor insan
Yasaklı içecekleri tüketmemek için maden suyuna yükleniyorum bende
Bazen acaba fazlamı içiyorum diyorum
Tek sorun icinde gizli tuz (sodium) olmasi. Ama 2-3 siseden bisey olmaz. Sekerli icecek icmekten daha iyi kesinlikle. Daha once bahsettimmi bilmiyorum. 4 yil once Turkiye'de yaz tatilindeydim. Ordaki cam sise coca cola nin tadini cok seviyorum. Butun yaz neredeyse her yemekte cola ictim ve yaz sonunda 5 kilo aldim. Buraya gelip sadece cola icmeyi birakip diyet falan yapmadan aldigim 5 kiloyu 2 ayda verdim. Ozetle sakin sekerli icecek icmeyin cok kilo aldiriyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bende hic sevmiyorum 🤢 icenbilenleri tebrik ediyorum. Normal yesilcayada alismam uzun surdu
Ben yesil cayin icine bilumum baska seyler eklemezsem kokusuna bile tahammulum yok. Benim tarifim soyle.
Yesil cayi demliyorum icine limon ve karanfil veya tarchin ekliyorum ve buzdolabina koyuyorum. Soguyunca iciyorum.

Tek sorun icinde gizli tuz (sodium) olmasi. Ama 2-3 siseden bisey olmaz. Sekerli icecek icmekten daha iyi kesinlikle. Daha once bahsettimmi bilmiyorum. 4 yil once Turkiye'de yaz tatilindeydim. Ordaki cam sise coca cola nin tadini cok seviyorum. Butun yaz neredeyse her yemekte cola ictim ve yaz sonunda 5 kilo aldim. Buraya gelip sadece cola icmeyi birakip diyet falan yapmadan aldigim 5 kiloyu 2 ayda verdim. Ozetle sakin sekerli icecek icmeyin cok kilo aldiriyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Günde 1-2 şişe olabilir de, fazlası mideyi de genişletebilir. Nihayetinde gazlı içecek...🙄
Milli içeceğimiz her derde deva, kola da neymiş...😁

Ben yesil cayin icine bilumum baska seyler eklemezsem kokusuna bile tahammulum yok. Benim tarifim soyle.
Yesil cayi demliyorum icine limon ve karanfil veya tarchin ekliyorum ve buzdolabina koyuyorum. Soguyunca iciyorum.
Bende keto drops ekliyorum. 1-2 damla
Midem kalkiyor yoksa 😒

Bir fotograf gormustum. Markasina gore sodium miktarlari yaziyordu maden suyunda. Cok sasirmistim,bazilarinda okadar yüksekki

Bir fotograf gormustum. Markasina gore sodium miktarlari yaziyordu maden suyunda. Cok sasirmistim,bazilarinda okadar yüksekki
Esim soylemese ben hic gormezdim cunku gazli su muamelesi yapiyordum. Bazilarinda sodium orani tehlikeli boyutta mutlaka icinde ne var bakmak lazim. Bir de su hazir noodle lar var baharatlii. Sicak su ekleyip yiyosun. Genelde gencler cok yiyolar. Ondaki sodium oaranini gorsen yuh dersin. Asiri sagliksiz bisey ama malesef gencler cok pratik oldugu icin cok yiyolar.

X