Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

😍 Eksi eksidir. Tebrikler

Sabit cikmak demek cumaya eksi demek 🤭

yeni diyetisyen sana cok iyi gelecek

🌝

😍 Oo kaptanicem. Eksi harika

+800gr mi :skandal:

Gececegine inaniyorum ☺️

👍

😍
Tebrikler

@Lady Tenar senin alintin nereye gitti anlamadim. Spordandir buyuk ihtimal senin artin
Ben gecen haftaki sonuctan da bu sabah ki rakamdan da memnun degilim. Cumami bosalttim bu yuzden. Dogru duzgun bir vakitte tartilip gercek kilomu gormek istiyorum. Bu cuma 63 istiyorum. Kacari yok :KK45:

Öğlen yemeğini yolda yemek zorunda kalınca….😉😇

Eklentiler

• 5C503EA7-659B-4B04-97DB-794B5BFD89E9.jpeg
    5C503EA7-659B-4B04-97DB-794B5BFD89E9.jpeg
    174,5 KB · Görüntüleme: 30
Dayanmak zorunda degilsin ama. Agriyi kessen istahin da hayat kaliten de artar..

Isim vermeyeyim. Eskiden bir ilac kullanirdik. Ne agriyi keserdi ne bulantiyi. Sonra yeni nesil ilaclar cikti (bulandan Allah razi olsun) 15 dk sonra papatya gibi yapiyor🌺

Haklısın tabi..
Çok ilaç içtim ya bu ay, o yüzden daha fazla kullanmak istemiyorum.. Zaten 1 en fazla 2 gün kötü olurum, sonra hiçbirşeyim kalmıyor..
Şimdiki ilaçlar gerçekten çok etkili..

Bizim hafta sonu nisan var elbisemi online almistim su anda emin olamiyorum sizce nasil gorunuyor ? Dar hissediyorum kendimi ,yenisini almaya zaman kalir mi onuda bilmiyorum😪😪
Elbise güzel biraz detoks falan yapsan korse giysem nasıl olur acaba
Delta varyantı değil...
Sağol canım, artık eve tıkılıp kalacağız çare yok. 🙄
Toruna üzüldüm çok. Okula gideceği için o kadar mutlu ve heyecanlıydı ki, çok ağlamış. 😔
Geçmiş olsun
😂

Kaynanm yolladi,ev yapimi.
Ben direk gorumceye sordum..Bakalim ne diyecek.
Conan salatasi istedi canim :))
Pirasayi cig yemedim hic. Nohut var haslanmis. Ama agir gelir. Hala balikdan tika basa dolu gibiyim
Benim ki toz tarhana biber sarımsak nane domates kavurup soğuk su koyar salarim tarhanayi karıştırarak pisiriyorum
İyi akşamlar arkadaslar. Grip mi nezle mi Corona mi oldum bilemedim. Çok afadersiniz burun akıntısı boğaz ağrısı öksürük, hapşırık hiç keyfim yok.deniz çarptı galiba, Sporda yapamicam çok istiyorudum.
Geçmiş olsun canım

Gecmis olsun. Vucudunu dinle ve zorlama kendini.
Once saglik. Toparlayinca kendini yaparsin. Yoksa iyilesme surecin uzar
Çok teşekkür ederim kaptan.❤️iyileseyim inşallah yaparım. Evde hiç birşey yapamadım bulaşık yemek felan hepsi duruyor. Sağlık olsun

Elbise güzel biraz detoks falan yapsan korse giysem nasıl olur acaba

Geçmiş olsun

Benim ki toz tarhana biber sarımsak nane domates kavurup soğuk su koyar salarim tarhanayi karıştırarak pisiriyorum

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canm

Selamlar hanımlar:KK200:

gecenin bu saatinde kızımın inlemeleri bik bik konuşmaları ile uyandım sanki kavga ediyor biriyle gittim baktım ne oluyor diye git git diye beni kovuyor heee anam herkes prenses bi ben marabayım triplere bak :KK53:
Sağlam bi kriz içindeyim içimizde kem gözlü var kesin kesin onun nazarı değdi iştahımı yeme düzenimi bozdu her şey alt üst oldu gibi sabah akşam karbonhidrat yiyesim var bu nasıl istek, herifi böyle arzulamışlığım yok, olmadı:skandal::KK70:

Yarın şekersiz 21 gün e başlamak niyetindeyim o bana çok iyi gelmişti ilk yaptığımda yine öyle olur inşallah gidişat kötü çünkü :63:

Bugünlerde saati kolumdan hiç çıkarmasam iyi olur. :KK70::KK70::KK70:
Uzun kollu sörf tişörtüyle böyle olmuş. Ya mayo falan giyseydik😱😱😱
100 koruma faktörlü krem kullandık defalarca ve nerdeyse açık bir yerimiz yoktu ona rağmen hepimiz güneş yanığından muzdaripiz. 🙄🙄🙄
Eşim kıyıda haşemalı bir kadın gördü bir dahakine biz de bunlardan giyelim diyo 😂😂😂😂😂

Eklentiler

• 8257CC9B-8AF8-4E95-982C-CE0F86FB1BF0.jpeg
    8257CC9B-8AF8-4E95-982C-CE0F86FB1BF0.jpeg
    68,7 KB · Görüntüleme: 30
Gunaydin canim 4. Takim , cok uzun zaman oldu ugrayamadim, kimler var, kimler kilolari verip gitti gecmise bakamadim.
Eskilerden tum tanidik arkadaslara kucak dolusu sevgiler..🤗
Tanisamadigimiz tum yeni arkadaslara da selamlar.🥰
A Arrietty_ kaptanim , @_Vera_ 'cim nasilsiniz kizlar🤍
gogo2405 gogo2405 , cromozom cromozom takima donen canlarim nasil gidiyor diyetler ?🥰😚 (cok tuhaf oldu boyle yillar sonra yeniden size buradan yazmak😂)

Gunaydin canim 4. Takim , cok uzun zaman oldu ugrayamadim, kimler var, kimler kilolari verip gitti gecmise bakamadim.
Eskilerden tum tanidik arkadaslara kucak dolusu sevgiler..🤗
Tanisamadigimiz tum yeni arkadaslara da selamlar.🥰
A Arrietty_ kaptanim , @_Vera_ 'cim nasilsiniz kizlar🤍
gogo2405 gogo2405 , cromozom cromozom takima donen canlarim nasil gidiyor diyetler ?🥰😚 (cok tuhaf oldu boyle yillar sonra yeniden size buradan yazmak😂)
Kaptanım hoş geldinnnn biz hep aynıyız kilo veriyoruz sonra veremiyoruz öyle gidiyor. Çocuklar nasıl sen nasılsın nasıl gidiyor takımdan uzak günler

Selamlar hanımlar:KK200:

gecenin bu saatinde kızımın inlemeleri bik bik konuşmaları ile uyandım sanki kavga ediyor biriyle gittim baktım ne oluyor diye git git diye beni kovuyor heee anam herkes prenses bi ben marabayım triplere bak :KK53:
Sağlam bi kriz içindeyim içimizde kem gözlü var kesin kesin onun nazarı değdi iştahımı yeme düzenimi bozdu her şey alt üst oldu gibi sabah akşam karbonhidrat yiyesim var bu nasıl istek, herifi böyle arzulamışlığım yok, olmadı:skandal::KK70:

Yarın şekersiz 21 gün e başlamak niyetindeyim o bana çok iyi gelmişti ilk yaptığımda yine öyle olur inşallah gidişat kötü çünkü :63:

Gunaydin canim ilk yaptigimda banada cok iyi grlmisti ama simdj o kdar adepte olamiyorum ,gecen niyetlendik 5gun olmasi lazim @_Vera_ yl .
Tam anlamıyla psikolojik olarak baslamak super etkiliydi🙄💕

Bugünlerde saati kolumdan hiç çıkarmasam iyi olur. :KK70::KK70::KK70:
Uzun kollu sörf tişörtüyle böyle olmuş. Ya mayo falan giyseydik😱😱😱
100 koruma faktörlü krem kullandık defalarca ve nerdeyse açık bir yerimiz yoktu ona rağmen hepimiz güneş yanığından muzdaripiz. 🙄🙄🙄
Eşim kıyıda haşemalı bir kadın gördü bir dahakine biz de bunlardan giyelim diyo 😂😂😂😂😂
Aynen canm bizde öyle olduk. Gunes kremi çoğu zamn korumuyor benim cucukler de ilkgun yandi ikinci gün uzunnkollu giydirdim😂

Menu
Sabah (7.00)
Peynirli omlet, domates, kapya, sogan, marul, zeytin, badem dolgulu kuru kayisi (3) ve cay (papatya)

Ara
Sutlu nescafe
Elma

Aksam (18.00)
Et sote (kusleme), koz biber ve sogan, ezme salata ve ayran

Su:3 litre
Spor: Henuz 10 bin adimdayim. Aksama guncellerim.

A Arrietty_ @sedulu @H3RA_

Nescafe hazir mi iciyorsun onu kacirmisim ?
Herkese merhaba hemen menümü yazayım
Sabah yok (diyetisyene gidicem diye yok)
Ara 1 galeta (açlıktan öldüm)
Öğle 1 tavuk pirzola domates
Akşam salata 8 yk fasulye 4 yk yoğurt
Ara 1 elma 2 yk yoğurt
Su 3 lt
Spor 7. 6K adım 228 puan

A Arrietty_ @H3RA_ @sedulu

Eki Görüntüle 2912134
Cok az krb almissin kuzum ,begendim😍
Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
3/4 zeytin
3/4 dl domates salatalık
10/15 sap maydonoz
1 dl ekmek

Tarçınlı duble kahve
1 lt dukan birası

Akşam 20:00
1 kase tavuk suyuna çorba
1 adet fırında baget
3 yk bulgur
1 bardak ayran

1 lt su
A Arrietty_ @sedulu
Afiyet olsun ,suyu icemiyor musun kaptanim
A Arrietty_ @sedulu @H3ra

10.00
1 kucuk yuvarlak baston tb ekmek, tereyagli
Peynir

14.00
Yogurt mix (2 dilim kavun, chia, keten tohumu, kabak cekirdegi, 2 kare bitter)

18.00
1 buyuk porsiyon pastirmali kuru fasulye
3 yk kinoa
Az coban salata
1 bardak ayran

20 bin adim 600p
1 sa yuruyus 60p

Toplam 660 puan

Eki Görüntüle 2912161
Afiyey olsun canim
Menüm

14.00
2 kaşık menemen
2 dilim ekmek üzerine krem peynir

17.00
Yarım şeftali
1 armut

Akşam
2 kaşık makarna

Su 2 lt

Spor
45 dk tempolu yürüyüş - 112 p
15.000 adım - 450 p
562 puan

A Arrietty_ @sedulu

Yine az yemissin canim ,bugun nasilsin😪
Sabah menü:
Bol Meyveli Yulaf

Ara:
1 avuç kabak çekirdeği.

Öğlen menü:
İki marul yaprağı arası hamburger köfte, haşlanmış sebze.

Ara:
Late ve yarım protein bar

Akşam menü:
1 dilim tb ekmek ve az peynirli omlet
2 litre su

Spor:
184 dk sörf 🏄‍♂️ *4=736
8000 üzeri adım 1000*30 =240
Toplam=976
Eve geç geldik adımlarımı tamamlayamadım ☹️
A Arrietty_ @H3RA_ @sedulu
Sanki az gibi geldi menun sporlarina gore ,afiyet olsun😘