Ben gecen haftaki sonuctan da bu sabah ki rakamdan da memnun degilim. Cumami bosalttim bu yuzden. Dogru duzgun bir vakitte tartilip gercek kilomu gormek istiyorum. Bu cuma 63 istiyorum. Kacari yokEksi eksidir. Tebrikler
Sabit cikmak demek cumaya eksi demek
yeni diyetisyen sana cok iyi gelecek
Oo kaptanicem. Eksi harika
+800gr mi
Gececegine inaniyorum
Tebrikler
@Lady Tenar senin alintin nereye gitti anlamadim. Spordandir buyuk ihtimal senin artin
DihandiiimToklamadin gibi derken
Dayanmak zorunda degilsin ama. Agriyi kessen istahin da hayat kaliten de artar..
Isim vermeyeyim. Eskiden bir ilac kullanirdik. Ne agriyi keserdi ne bulantiyi. Sonra yeni nesil ilaclar cikti (bulandan Allah razi olsun) 15 dk sonra papatya gibi yapiyor
Boyle yapiyorum (olculer yarisi kadar);
Eki Görüntüle 2912184
Elbise güzel biraz detoks falan yapsan korse giysem nasıl olur acabaBizim hafta sonu nisan var elbisemi online almistim su anda emin olamiyorum sizce nasil gorunuyor ? Dar hissediyorum kendimi ,yenisini almaya zaman kalir mi onuda bilmiyorum
Geçmiş olsunDelta varyantı değil...
Sağol canım, artık eve tıkılıp kalacağız çare yok.
Toruna üzüldüm çok. Okula gideceği için o kadar mutlu ve heyecanlıydı ki, çok ağlamış.
Benim ki toz tarhana biber sarımsak nane domates kavurup soğuk su koyar salarim tarhanayi karıştırarak pisiriyorum
Kaynanm yolladi,ev yapimi.
Ben direk gorumceye sordum..Bakalim ne diyecek.
Conan salatasi istedi canim :))
Pirasayi cig yemedim hic. Nohut var haslanmis. Ama agir gelir. Hala balikdan tika basa dolu gibiyim
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar arkadaslar. Grip mi nezle mi Corona mi oldum bilemedim. Çok afadersiniz burun akıntısı boğaz ağrısı öksürük, hapşırık hiç keyfim yok.deniz çarptı galiba, Sporda yapamicam çok istiyorudum.
Sana dar olmus, ayrica vucut yapina uygun bir model gibi durmuyor. Rengi cok guzel amaBizim hafta sonu nisan var elbisemi online almistim su anda emin olamiyorum sizce nasil gorunuyor ? Dar hissediyorum kendimi ,yenisini almaya zaman kalir mi onuda bilmiyorum
Çok teşekkür ederim kaptan.Gecmis olsun. Vucudunu dinle ve zorlama kendini.
Once saglik. Toparlayinca kendini yaparsin. Yoksa iyilesme surecin uzar
Teşekkür ederim canmElbise güzel biraz detoks falan yapsan korse giysem nasıl olur acaba
Geçmiş olsun
Benim ki toz tarhana biber sarımsak nane domates kavurup soğuk su koyar salarim tarhanayi karıştırarak pisiriyorum
Geçmiş olsun canım
Kaptanım hoş geldinnnn biz hep aynıyız kilo veriyoruz sonra veremiyoruz öyle gidiyor. Çocuklar nasıl sen nasılsın nasıl gidiyor takımdan uzak günlerGunaydin canim 4. Takim , cok uzun zaman oldu ugrayamadim, kimler var, kimler kilolari verip gitti gecmise bakamadim.
Eskilerden tum tanidik arkadaslara kucak dolusu sevgiler..
Tanisamadigimiz tum yeni arkadaslara da selamlar.
A Arrietty_ kaptanim , @_Vera_ 'cim nasilsiniz kizlar
gogo2405 , cromozom takima donen canlarim nasil gidiyor diyetler ? (cok tuhaf oldu boyle yillar sonra yeniden size buradan yazmak )
Selamlar hanımlar
gecenin bu saatinde kızımın inlemeleri bik bik konuşmaları ile uyandım sanki kavga ediyor biriyle gittim baktım ne oluyor diye git git diye beni kovuyor heee anam herkes prenses bi ben marabayım triplere bak
Sağlam bi kriz içindeyim içimizde kem gözlü var kesin kesin onun nazarı değdi iştahımı yeme düzenimi bozdu her şey alt üst oldu gibi sabah akşam karbonhidrat yiyesim var bu nasıl istek, herifi böyle arzulamışlığım yok, olmadı
Yarın şekersiz 21 gün e başlamak niyetindeyim o bana çok iyi gelmişti ilk yaptığımda yine öyle olur inşallah gidişat kötü çünkü
Aynen canm bizde öyle olduk. Gunes kremi çoğu zamn korumuyor benim cucukler de ilkgun yandi ikinci gün uzunnkollu giydirdimBugünlerde saati kolumdan hiç çıkarmasam iyi olur.
Uzun kollu sörf tişörtüyle böyle olmuş. Ya mayo falan giyseydik
100 koruma faktörlü krem kullandık defalarca ve nerdeyse açık bir yerimiz yoktu ona rağmen hepimiz güneş yanığından muzdaripiz.
Eşim kıyıda haşemalı bir kadın gördü bir dahakine biz de bunlardan giyelim diyo
Menu
Sabah (7.00)
Peynirli omlet, domates, kapya, sogan, marul, zeytin, badem dolgulu kuru kayisi (3) ve cay (papatya)
Ara
Sutlu nescafe
Elma
Aksam (18.00)
Et sote (kusleme), koz biber ve sogan, ezme salata ve ayran
Su:3 litre
Spor: Henuz 10 bin adimdayim. Aksama guncellerim.
A Arrietty_ @sedulu @H3RA_
Cok az krb almissin kuzum ,begendimHerkese merhaba hemen menümü yazayım
Sabah yok (diyetisyene gidicem diye yok)
Ara 1 galeta (açlıktan öldüm)
Öğle 1 tavuk pirzola domates
Akşam salata 8 yk fasulye 4 yk yoğurt
Ara 1 elma 2 yk yoğurt
Su 3 lt
Spor 7. 6K adım 228 puan
A Arrietty_ @H3RA_ @sedulu
Eki Görüntüle 2912134
Afiyet olsun ,suyu icemiyor musun kaptanim
Afiyey olsun canimA Arrietty_ @sedulu @H3ra
10.00
1 kucuk yuvarlak baston tb ekmek, tereyagli
Peynir
14.00
Yogurt mix (2 dilim kavun, chia, keten tohumu, kabak cekirdegi, 2 kare bitter)
18.00
1 buyuk porsiyon pastirmali kuru fasulye
3 yk kinoa
Az coban salata
1 bardak ayran
20 bin adim 600p
1 sa yuruyus 60p
Toplam 660 puan
Eki Görüntüle 2912161
Sanki az gibi geldi menun sporlarina gore ,afiyet olsunSabah menü:
Bol Meyveli Yulaf
Ara:
1 avuç kabak çekirdeği.
Öğlen menü:
İki marul yaprağı arası hamburger köfte, haşlanmış sebze.
Ara:
Late ve yarım protein bar
Akşam menü:
1 dilim tb ekmek ve az peynirli omlet
2 litre su
Spor:
184 dk sörf*4=736
8000 üzeri adım 1000*30 =240
Toplam=976
Eve geç geldik adımlarımı tamamlayamadım
A Arrietty_ @H3RA_ @sedulu
Afiyet olsun canim