Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben gecen haftaki sonuctan da bu sabah ki rakamdan da memnun degilim. Cumami bosalttim bu yuzden. Dogru duzgun bir vakitte tartilip gercek kilomu gormek istiyorum. Bu cuma 63 istiyorum. Kacari yok

Haklısın tabi..
Çok ilaç içtim ya bu ay, o yüzden daha fazla kullanmak istemiyorum.. Zaten 1 en fazla 2 gün kötü olurum, sonra hiçbirşeyim kalmıyor..
Şimdiki ilaçlar gerçekten çok etkili..

Bizim hafta sonu nisan var elbisemi online almistim su anda emin olamiyorum sizce nasil gorunuyor ? Dar hissediyorum kendimi ,yenisini almaya zaman kalir mi onuda bilmiyorum
Elbise güzel biraz detoks falan yapsan korse giysem nasıl olur acaba
Delta varyantı değil...
Sağol canım, artık eve tıkılıp kalacağız çare yok.
Toruna üzüldüm çok. Okula gideceği için o kadar mutlu ve heyecanlıydı ki, çok ağlamış.
Geçmiş olsun

Kaynanm yolladi,ev yapimi.
Ben direk gorumceye sordum..Bakalim ne diyecek.
Conan salatasi istedi canim :))
Pirasayi cig yemedim hic. Nohut var haslanmis. Ama agir gelir. Hala balikdan tika basa dolu gibiyim
Benim ki toz tarhana biber sarımsak nane domates kavurup soğuk su koyar salarim tarhanayi karıştırarak pisiriyorum
Geçmiş olsun canım

Bizim hafta sonu nisan var elbisemi online almistim su anda emin olamiyorum sizce nasil gorunuyor ? Dar hissediyorum kendimi ,yenisini almaya zaman kalir mi onuda bilmiyorum
Sana dar olmus, ayrica vucut yapina uygun bir model gibi durmuyor. Rengi cok guzel ama

Gecmis olsun. Vucudunu dinle ve zorlama kendini.
Once saglik. Toparlayinca kendini yaparsin. Yoksa iyilesme surecin uzar
Çok teşekkür ederim kaptan.iyileseyim inşallah yaparım. Evde hiç birşey yapamadım bulaşık yemek felan hepsi duruyor. Sağlık olsun

Teşekkür ederim canm

Selamlar hanımlar

gecenin bu saatinde kızımın inlemeleri bik bik konuşmaları ile uyandım sanki kavga ediyor biriyle gittim baktım ne oluyor diye git git diye beni kovuyor heee anam herkes prenses bi ben marabayım triplere bak
Sağlam bi kriz içindeyim içimizde kem gözlü var kesin kesin onun nazarı değdi iştahımı yeme düzenimi bozdu her şey alt üst oldu gibi sabah akşam karbonhidrat yiyesim var bu nasıl istek, herifi böyle arzulamışlığım yok, olmadı

Yarın şekersiz 21 gün e başlamak niyetindeyim o bana çok iyi gelmişti ilk yaptığımda yine öyle olur inşallah gidişat kötü çünkü

Bugünlerde saati kolumdan hiç çıkarmasam iyi olur.
Uzun kollu sörf tişörtüyle böyle olmuş. Ya mayo falan giyseydik
100 koruma faktörlü krem kullandık defalarca ve nerdeyse açık bir yerimiz yoktu ona rağmen hepimiz güneş yanığından muzdaripiz.
Eşim kıyıda haşemalı bir kadın gördü bir dahakine biz de bunlardan giyelim diyo

Eklentiler

• 8257CC9B-8AF8-4E95-982C-CE0F86FB1BF0.jpeg
    68,7 KB · Görüntüleme: 30
Gunaydin canim 4. Takim , cok uzun zaman oldu ugrayamadim, kimler var, kimler kilolari verip gitti gecmise bakamadim.
Eskilerden tum tanidik arkadaslara kucak dolusu sevgiler..
Tanisamadigimiz tum yeni arkadaslara da selamlar.
A Arrietty_ kaptanim , @_Vera_ 'cim nasilsiniz kizlar
gogo2405 , cromozom takima donen canlarim nasil gidiyor diyetler ? (cok tuhaf oldu boyle yillar sonra yeniden size buradan yazmak)

Kaptanım hoş geldinnnn biz hep aynıyız kilo veriyoruz sonra veremiyoruz öyle gidiyor. Çocuklar nasıl sen nasılsın nasıl gidiyor takımdan uzak günler

Gunaydin canim ilk yaptigimda banada cok iyi grlmisti ama simdj o kdar adepte olamiyorum ,gecen niyetlendik 5gun olmasi lazim @_Vera_ yl .
Tam anlamıyla psikolojik olarak baslamak super etkiliydi

Aynen canm bizde öyle olduk. Gunes kremi çoğu zamn korumuyor benim cucukler de ilkgun yandi ikinci gün uzunnkollu giydirdim

Nescafe hazir mi iciyorsun onu kacirmisim ?
Cok az krb almissin kuzum ,begendim
Afiyet olsun ,suyu icemiyor musun kaptanim
Afiyey olsun canim

Yine az yemissin canim ,bugun nasilsin
Sanki az gibi geldi menun sporlarina gore ,afiyet olsun
Gunaydin dun erken uyumusum
Sabah 1 muz
10.00 corba
14.00 1 sandwich
Aksam 1 kasik pilav
2 yk kuru fasulye
2 sarma
Su 2 litre
Spor 18211 adim 546
1 saat bisiklet 240
5 dk wallsitt 100
Toplam 986 puan
A Arrietty_ @sedulu @H3RA_
Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…