Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 2912048
Sizde akşam ne yeniyor aşkitoperipellalarım bende bugün böyle. Akşama da parka gidip oturcam bugün yürümücem kendimi gelin olmuş giymiş gibi hissediyorum
Kiz o nasil benzetme
Birazdan cocuklari alip, yika pakla derken anca 18.30 da oturmus olacagiz sofraya.
Ardindan paylasacagim bende yediklerimi

İyi akşamlar..
Bir kaç gündür uğrayamıyorum pek, yarın normale dönerim umarım :)
Bu sefer regl de zor geçiyor, imkanım olsa bütün gün yatarım
İştahım da pek yok, bugünü de geçiştirdim..

İnşallah yaa bende çok beğendim yaklaşımını ve söylediklerini BLU3 aklıma sen geldin kuzum çok fazla spor yapıyorsun acaba sende mi bi gitsen
Enerjinizin uymasina sevindim. Umarim guzel sonuclar da alirsin

Sana suan egzersize yuklenmemen yonundeki tavsiyesi insulin direncinden dolayidir. Bu durumda kaslar glukozu enerji kaynagi olarak kullanamaz. Oncelikle uygun diyet ve egzersizle insulin direncini dusurmeyi sonrasinda egzersiz yogunlugunu arttirmayi planlamistir Dr un.

Benim kan degerlerim normal (2 hafta once baktirmistim). Adim sayisi fazla gorunuyor ama aslinda hafif spor yapiyorum. Insulin direnci de olmadigi icin yaptigim her aktivitenin hem kilo kaybina hem de fiziksel degisime etkisini dogrudan gorebiliyorum

Iyi aksamlar
Ben bu ay ilk defa cok az agrili gecirdim. Asidan mi acaba

Gecistirme iste. Vucud neye ugradigini sasiriyor

Yinede ağır olmayan sporlardan yapsam mı
Gecmis olsun canim. Bence hic zorlama vucudunu. Dinlen bu aksam. Erken uyu. Vitamin cay ic yat. Sabah insallah duzelirsin

Hasta olan yok kuzum, elimizde bir adet korona testi pozitif çıkan ve dipçik gibi olan damat var. Hepimizi cumbur cemaat karantinaya soktu. Şimdilik iyiyiz...
Damarlara bişey olmuyor abi onlar sizi pikniğe götüreyim diyip asla götürmeyen enişte gibi bi ekşın yaratıyorlar o kadar tekrar çok geçmiş olsun

Gecmis olsun. Vucudunu dinle ve zorlama kendini.
Once saglik. Toparlayinca kendini yaparsin. Yoksa iyilesme surecin uzar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…