Kiz o nasil benzetmeEki Görüntüle 2912048
Sizde akşam ne yeniyor aşkitoperipellalarım bende bugün böyle. Akşama da parka gidip oturcam bugün yürümücem kendimi gelin olmuş giymiş gibi hissediyorum
Amin canım, teşekkür ederim.CanTorun gecmis olsun abla. Umarim en kolay sekilde atlatirlar
Yani şöyle dedi spor yapman çok iyi ama şuanda vücudunu anlamsız yere yormuş olacaksın belki ileride tekrar bu seviyeye çıkarız ama spordan önce vücudun beslenmeyle makrolarını yerine oturtmamız lazım insülin ve kolesterolüm sınırda çıkmış bunlar için ilaç takviyesi isteyebilirim seni endokrine yönlendirip ama beslenmeye odaklanıp kaslarımızı rahat bırakıp bi değerleri düzene sokalım dedi. Bu süreçte kas yıkımına sebep olacak kardiyodan uzak duralım dedi. 10K maks 15K yürüyelim dedi. Ordaki tartıda 65.8 çıktım dedi doğru olan bu ama haftaiçi tartılmak yasak dedi ben yine de tartılırım ama
A Arrietty_ @Lady Tenar
Enerjinizin uymasina sevindim. Umarim guzel sonuclar da alirsinİnşallah yaa bende çok beğendim yaklaşımını ve söyledikleriniBLU3 aklıma sen geldin kuzum çok fazla spor yapıyorsun acaba sende mi bi gitsen
Hasta olan yok kuzum, elimizde bir adet korona testi pozitif çıkan ve dipçik gibi olan damat var.CanTorun abla birisi hasta olmuş ama geçmiş yapamadım anlayamadım kusuruma bakma çok geçmiş olsun
Gecmis olsun ablaHasta olan yok kuzum, elimizde bir adet korona testi pozitif çıkan ve dipçik gibi olan damat var.Hepimizi cumbur cemaat karantinaya soktu. Şimdilik iyiyiz...
Iyi aksamlarİyi akşamlar..
Bir kaç gündür uğrayamıyorum pek, yarın normale dönerim umarım :)
Bu sefer regl de zor geçiyor, imkanım olsa bütün gün yatarım
İştahım da pek yok, bugünü de geçiştirdim..
Kizim dun asi oldu. 2 gundur sanciliydi. Gece bile uyuyamiyordu. Asi olduktan sonra aniden durduIyi aksamlar
Ben bu ay ilk defa cok az agrili gecirdim. Asidan mi acaba
Gecistirme iste. Vucud neye ugradigini sasiriyor
Allahiiim darisi basima. Cok sancili gecer benim.Kizim dun asi oldu. 2 gundur sanciliydi. Gece bile uyuyamiyordu. Asi olduktan sonra aniden durdu
İyi akşamlar arkadaslar. Grip mi nezle mi Corona mi oldum bilemedim. Çok afadersiniz burun akıntısı boğaz ağrısı öksürük, hapşırık hiç keyfim yok.deniz çarptı galiba, Sporda yapamicam çok istiyorudum.
Gecmis olsun canim. Bence hic zorlama vucudunu. Dinlen bu aksam. Erken uyu. Vitamin cay ic yat. Sabah insallah duzelirsinYinede ağır olmayan sporlardan yapsam mı
Damarlara bişey olmuyor abi onlar sizi pikniğe götüreyim diyip asla götürmeyen enişte gibi bi ekşın yaratıyorlar o kadar tekrar çok geçmiş olsunHasta olan yok kuzum, elimizde bir adet korona testi pozitif çıkan ve dipçik gibi olan damat var.Hepimizi cumbur cemaat karantinaya soktu. Şimdilik iyiyiz...
Teşekkür ederim canm. Dediğin gibi yapayım gözüm kesmiyorGecmis olsun canim. Bence hic zorlama vucudunu. Dinlen bu aksam. Erken uyu. Vitamin cay ic yat. Sabah insallah duzelirsin
Gecmis olsun. Vucudunu dinle ve zorlama kendini.İyi akşamlar arkadaslar. Grip mi nezle mi Corona mi oldum bilemedim. Çok afadersiniz burun akıntısı boğaz ağrısı öksürük, hapşırık hiç keyfim yok.deniz çarptı galiba, Sporda yapamicam çok istiyorudum.