Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bn o yuzden cıkardım saatı ız yaptı dıye. Gectı şükür
Hoşgeldıııınnnn ben hala burdayım
Sen nasılsın kaptan nerelerdesin kulakların çınlatılıyor

Hoşgeldinnnn
AKovser ben
Çok özlemişim seni, nasılsın, çocuklar nasıl?

yiyemedigin icin menune cok yorum yapamiyorum,
ama zorlanarak yiyorsan da bunlari en azindan salataliga falan zorlasan kendini bilemedim,
ya da atiyorum makarnayi bir porsiyon ye ama icinde baska seyler olsun, o zaman yiyebilir misin ki?
bu sekilde iyilesmen daha da gecikebilir.

Sabah
1yk yumurta,1 d.ekmek,yesillik

Ogle
Yaz turlusu ,salata ,1.ekmk
Ara
Filtre nescafe ,1kare bitter

Aksam
Salata ,1elma,Soda

2m5lt su

10000adim 300puan
15dk les 45puan
30dk kosu 180pun
TOPLM 525PUAN
A Arrietty_

Guzel olmus.
bol salatali menu, en sevdigim.

muzlar aksam ogununde oldugu icin fazla geldi gozume, bir de tabi kabizlik yapabiliyor muz.

sabah ekmek ve patates ayni ogunde fazla geldi gozume.
Ekmekler tb ekmegi ise guzel bir menu olmus yine de. Dolu dolu cesitli menuleri seviyorum.

Gayet guzel menu,
salata eklenebilirmis aksam menusune.

Gunaydin dun erken uyumusum
Sabah 1 muz
10.00 corba
14.00 1 sandwich
Aksam 1 kasik pilav
2 yk kuru fasulye
2 sarma
Su 2 litre
Spor 18211 adim 546
1 saat bisiklet 240
5 dk wallsitt 100
Toplam 986 puan
A Arrietty_ sedulu @H3RA_

kuzum ogunlerine karbonhidrat cok dagilmis,
yani kotu degil, cok da yiyemiyorsun zaten,
ama mesela 2 ogunde falan karbonhidrat alip bir ogunu tamamen karbonsuz gecirsen daha faydali olabilir.

aksam menusu annedeydi galiba, o yuzden oglenci sandvic olmamis diyorum, salata yeseydin begenirdim

emzirdigin icin fazla ogun yapman normal.
Aksamki pilav olmasaymis mukemmel olurmus.
ben pilava falan karsi degilim de, karbonhidratsiz en az 1 ogun gecirilmesinin faydali oldugunu dusunuyorum nacizane.

Dün kötüydüm yiyemedim, bugün iyiyim artık yiyorum.. Ama haklısın tabi böyle durumda zorlayıp azıcık da olsa sebze yemeliyim..

hadi bununla gecmis olsun,

su portakal deneyini yaptin mi, merak ettim etkisi herkeste ayni mi acaba ?
esmeriiim sen nasil oldun?
Ben yag karısımı hazrladım onu kokluyorum ara ara canım. Portakalı yapmadım. Şu okul haftasını atlatayım yapıcam ınsallah. Küçük minnak oğlum anaokullu oldu ağlıycamm

Ya benım bu kılo olayına acaıp sınırım bozuk. 56 lara hayatımda ılkkez düştüm dıye sevındım. Haftasonu balık ekmek yedım dıyemı 57 lere gene cıktım hayır ne bıcım bı bünye bu ya yazık gunah. O kadar emek ver 1 kere ye all hak mı bu.
Gunlerdır salon arastrıyorum cevremde hıc guzel salon yok. Hep erkeklerin vucut için gıttıgı gym salonları var. Bana en uygun reformer var sadece. Ama ben sekıllenmek ıatıyorum reformer yetwrlı olurmu sızce yoksa agırlıkla falan hocayla calısacagım bıyere mı gtmelıyım

Cok
Teşekkür ederim.evet haklısın yinede çok değildi böyle tatimlik oldu yine çok iyiyim kendimi baya dizginledim önceleri 3 yemek kaşığından fazla yerdim.cok şükür

ya onu hmen kilo almak olarak gorme,
simdi sen vucuduna karbonhidrat aldiginda direk kilo almiyorsun ama o vucudunda su tutuyor, bu da tabi direk tartiya yansiyor.

oyle arada sirada 1 ekmek yemekle alinmiyor kilolar, bunlari aliskanlik haline getirdigimizde aliniyor,
o yuzden bu kadar kafana takma.

sen sana iyi gelen beslenme duzenini oturt, illa ki arada degisiklikler olacak,
bu da cok kotu bir sey degil,
vucudumuzun bunlari tolere edebilmesi lazim diye dusunuyorum ben her zaman,
yoksa dedigin gibi eger ben ayda yilda bir balik ekmek yedim diye hemen kilolari geri alacaksam bosuna cabalamayayim yani, cok moral bozucu,
ama dedigim gibi kesinlikle oyle degil.

bak ben burada oldugum donem pizza da yedim, baklava da yedim, alkol de aldim,
yazdim biliyorsun,
ama aliskanliklarimin cogunu kirdiktan sonra yaptim bunu ve geri aliskanlik olusmasin diye de dikkat ediyorum.

denendi ve kanitlandi yani

spor konusuna yorum yapamicam,
hala reformer, crossfit, agirlik calismasi falan arasindaki farki cok bilemiyorum.
ama genelde erkeklerin yogun oldugu salonlarin kalitesi dusuk oluyor, gitmek istemezsin oyle yere.

Son düzenleme:
Özgem hoşgeldin. İyi gidiyor sabah 71 leri gördüm tartıda

hadi bununla gecmis olsun,

su portakal deneyini yaptin mi, merak ettim etkisi herkeste ayni mi acaba ?
esmeriiim sen nasil oldun?

Sağol canım..
Yok daha yapamadım, yakında küçük marketler var onlarda da şeker yok, biraz uzağa gitmem gerek.. Şu anda da çocukla çıkamıyorum, bir kaç güne mecbur çıkacağım doktor için o zaman alırım ..
Sonucu zaten yazacağım hemen :)

Kız ben dün düşündüm dedi Akovser diye biri vardı ona noldu

Selam kızlar
Sabahtan beri ancak telefona bakmaya vakit buldum. Oğluma tuvalet eğitimi vermeye başladım. Onunla uğraşıyorum ve eksik malzemelerini tamamlamaya çıktım. Dönüşte pazara uğra derken yeni eve girdim. Sporu ihmal etmedim tabi bu arada sabah kahvaltı öncesi bir saat hiit cardio yaptım 10 bin adımımda cepte.

Günudııın
İnek gibi yulafımı yedim gene. Nedense her yulaf yediğimde ananem geliyor aklıma. O sabahları yulaftan ineklere kahvaltı hazırlardı.
Espresso içiyorum ama aklım çayda, şöyle demli bir çay olsaydı, yanında birde kızkardeşim beraber içseydik

Gunaydin dun erken uyumusum
Sabah 1 muz
10.00 corba
14.00 1 sandwich
Aksam 1 kasik pilav
2 yk kuru fasulye
2 sarma
Su 2 litre
Spor 18211 adim 546
1 saat bisiklet 240
5 dk wallsitt 100
Toplam 986 puan
A Arrietty_ sedulu @H3RA_
Maşallah sana menün, su ve sporun harika
Yaw ne salatası? Gecenin bir körü eve geldik, omleti çocuklar istemese yapmayacaktım zaten direk yatağa gidiyordum ama onlar istedi diye yaptım biraz da kendim yedim
Canım bu herkeste olan bir durum. Hemen moralini bozma. Bir de son zamanlarda denediğim yeni bir şey var işe yararsa paylaşcam demiştim. Yemek yedikten hemen sonra mutlaka çok hareket etmek gerekiyor hem insanın midesi rahatsız olmuyor hem de kilo almıyorsun şişkinlik falan da olmuyor. Belki siz öylesiniz ama ben normalde yemek yedikten sonra ya televizyonun karşısına geçerim ya da bir yerde otururum bir süre, neden bilmiyorum ama dolaşmam pek fazla ama son bir haftadır yemek yer yemez hemen ayağa kalkıyorum telefonumla bile evin içinde bir yandan mesajları okuyorum bir yandan yürüyorum. Bana çok iyi geldi. Bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…