Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ezme salata nasil birsey :)
Menu herzamanki gibi guzel. Afiyet olsun
Sabah yagda yumurta 1 dılım peynır 1 dılım ekmek
Ara 1 şeftalı, turk kahvesı
Aksam et kavurma, 1 dılım ekmek salata

A Arrietty_
Miktar yazmayinca cok az yedin gibime geliyor

Nasıl oldu tadı kaptan ? Ev tarhanası güzel olur genelde kışın mis gibi çorba ama yine karb var
Guzeldi valla
En son 5sene once yedim herhal. O yuzden karb filan dusunemedim :)
Gerci tek karb aksam yemegimdi. Gunu guzel dengeledigimi dusunuyorum
Cocuklarda sevdi. Boyle bana eksimsi tad veriyor,hosuma gidiyor. Burda kis oldu zaten

Guzeldi valla
En son 5sene once yedim herhal. O yuzden karb filan dusunemedim :)
Gerci tek karb aksam yemegimdi. Gunu guzel dengeledigimi dusunuyorum
Cocuklarda sevdi. Boyle bana eksimsi tad veriyor,hosuma gidiyor. Burda kis oldu zaten
Ay burada da bir haftadır hava rüzgârlı gidiyor bugün fırtına uyarısı vardı. Akşamları hirkasiz durulmuyor.

Iyi aksamlar
Ben bu ay ilk defa cok az agrili gecirdim. Asidan mi acaba

Gecistirme iste. Vucud neye ugradigini sasiriyor

Ben de fena geçiriyorum maalesef, ilaçsız mümkün değil dayanmam.. Moralim iyi olunca yine dayanılır gibi oluyor da bu sefer hiç moralim de yok ya, duygudan duyguya geçiyorum, yoruldu
Hiç İştahım da yok, akşam bizimkilere makarna yaptım yiyeyim dedim azıcık yok ya midem almıyor..

20 bin
Bu nasil menu hem de adette Ilac almiyor musun?

Yok canım, dün aldım sadece, bugün dayandım..
Yiyemedim başka birşey
Dayanmak zorunda degilsin ama. Agriyi kessen istahin da hayat kaliten de artar..

Isim vermeyeyim. Eskiden bir ilac kullanirdik. Ne agriyi keserdi ne bulantiyi. Sonra yeni nesil ilaclar cikti (bulandan Allah razi olsun) 15 dk sonra papatya gibi yapiyor

1 lt su ne beybisi ya. Hadi dukanda var diyeyim ama o su sayılmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…