Elbiseye ve rengine bayildim. Kizlara hak veriyorum bende.Icinde rahat edemiyorsun gibi. En kisa zamanda icinde rahatca olman dilegi ileBizim hafta sonu nisan var elbisemi online almistim su anda emin olamiyorum sizce nasil gorunuyor ? Dar hissediyorum kendimi ,yenisini almaya zaman kalir mi onuda bilmiyorum
Dun okadar sörf sonrasi normal degil miGünaydın kızlar bütün vücudum ağrıyor bir de güneş yanığı eklendi komple acıların kadınıyım
Herkes aksam yemegine mi gitti
Bu tarhana en iyi nasil piser
Sevgili Arrietty ben diğer tarafa yazıyorum artık spor ve menülerimi problem yok ... teşekkürlertomrs @esmeriiim cromozom @gogo2405 @Birmeleksinsen @mutlumayis kontrol tartilarini obur konuya yaziyoruz kizlar.
Buraya yazdiysaniz gozumden kacma olasiligi cok yuksek.
bir cok tarhana cesidi var, kimisi suda bekletiliyor falan, sen ustundeki tarife gore yap eger hazir aldi isen,
degilse de annene sor
benim ananemin tarhanasini soguk suda bir corba kasesinde islatiyorsun, sonra pisiriyorsun,
annemin tarhanasini normal salca kavurup sicak suyun icinde birakiyorsun.
o yuzden ben bilemedim.
yanina salata yakisir,
sogan pirasa gibi koy usulu sebzeler yakisir,
ahaha ben icine nohut falan da atarim, cok sacma aslinda zira tarhana nohut da iceriyor dimi, ama ben yakistiriyorum yine de, eger evde haslanmis var ise.
yine ben icinde tavuk falan da atiyorum eger ki evde var ise.
Iyi aksamlar kizlar :)
Eve gelir gelmez sepet camasir katlamaya koyuldum. Cocuklari birakmadan halletsem harika olur
Nasilsiniz ? Gununuz nasil gecti ?
Ogle balik yemistim. Agir geldi.
Aksam tarhana yapacagim evdekilere. Bende icsem olurmu acabaev yapimi. Gerci nasil pisirmem gerek bilmiyorum bana yardimci olabilecek biri var mi
Kolay gelsinya ben bugün nasıl bir gün geçirdim cıkıs saatim geldi ve bsy anlamadm evde pc acıcam yazısırız hoscakalın
20dk yazmazlarsa senin usul yapacagimAfiyet olsun baligi herkes cok svesede benim için hep agirdir
Tarhanayi herkes farkli farkli yapiyor ama agzima Pütür gelmsini hic sevmiyorum o yuzden benim tercihim pisirmeden once biraz islatmak .
Kisi basi 1er corba kasigi tarhanayi kaseye aliyorum uzerine kaynarsu ekliyorum karistirarak 15 dk kadar bekletiyorum
Sonrasinda isinmis yaga salca baharat kavurarak tarhanayi ekliyorum yada slca eklemeden
Gecen sefer direkt yagda cekirerek denedim ama ben beceremedim puturlu oldu biraz cocuklarda yemedi kime cektilerse
Elbiseye ve rengine bayildim. Kizlara hak veriyorum bende.Icinde rahat edemiyorsun gibi. En kisa zamanda icinde rahatca olman dilegi ile
Klasik kahvalti,oglende sicak ev yemegi aksam ise sirf salata ve yogurt ile kapatsan fayda edermi? denemek lazim
20dk yazmazlarsa senin usul yapacagim
Slm kaptan ben unuttum kontrol tartisini çok özür şimdi tartilsam olur mu acabatomrs @esmeriiim cromozom @gogo2405 @Birmeleksinsen @mutlumayis kontrol tartilarini obur konuya yaziyoruz kizlar.
Buraya yazdiysaniz gozumden kacma olasiligi cok yuksek.
Yarin tartilsan olurSlm kaptan ben unuttum kontrol tartisini çok özür şimdi tartilsam olur mu acaba
Yarin tartilsan olur
Ac karnina olsun ki haftasonu bilancosu Belli olur
Yolunuz acik olsunTatilin son günü, bugün sadece 2 saat sörf yapıp yola çıkacağız, evimi özledim