Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizim hafta sonu nisan var elbisemi online almistim su anda emin olamiyorum sizce nasil gorunuyor ? Dar hissediyorum kendimi ,yenisini almaya zaman kalir mi onuda bilmiyorum
Elbiseye ve rengine bayildim. Kizlara hak veriyorum bende.Icinde rahat edemiyorsun gibi. En kisa zamanda icinde rahatca olman dilegi ile
Klasik kahvalti,oglende sicak ev yemegi aksam ise sirf salata ve yogurt ile kapatsan fayda edermi? denemek lazim

Herkes aksam yemegine mi gitti

Bu tarhana en iyi nasil piser

bir cok tarhana cesidi var, kimisi suda bekletiliyor falan, sen ustundeki tarife gore yap eger hazir aldi isen,
degilse de annene sor

benim ananemin tarhanasini soguk suda bir corba kasesinde islatiyorsun, sonra pisiriyorsun,

annemin tarhanasini normal salca kavurup sicak suyun icinde birakiyorsun.

o yuzden ben bilemedim.

yanina salata yakisir,
sogan pirasa gibi koy usulu sebzeler yakisir,

ahaha ben icine nohut falan da atarim, cok sacma aslinda zira tarhana nohut da iceriyor dimi, ama ben yakistiriyorum yine de, eger evde haslanmis var ise.

yine ben icinde tavuk falan da atiyorum eger ki evde var ise.

Kaynanm yolladi,ev yapimi.
Ben direk gorumceye sordum..Bakalim ne diyecek.
Conan salatasi istedi canim :))
Pirasayi cig yemedim hic. Nohut var haslanmis. Ama agir gelir. Hala balikdan tika basa dolu gibiyim

Afiyet olsun baligi herkes cok svesede benim için hep agirdir
Tarhanayi herkes farkli farkli yapiyor ama agzima Pütür gelmsini hic sevmiyorum o yuzden benim tercihim pisirmeden once biraz islatmak .

Kisi basi 1er corba kasigi tarhanayi kaseye aliyorum uzerine kaynarsu ekliyorum karistirarak 15 dk kadar bekletiyorum
Sonrasinda isinmis yaga salca baharat kavurarak tarhanayi ekliyorum yada slca eklemeden
Gecen sefer direkt yagda cekirerek denedim ama ben beceremedim puturlu oldu biraz cocuklarda yemedi kime cektilerse

20dk yazmazlarsa senin usul yapacagim

dar hissedince keyfim kacti biraz.
Aslinda deneyebilirim genelde ogle yemegini esimle yiyoruz aksam erkn bSliyor .bende acikmadim diye pek yemiyorum yada o gelmeden az yiyip aksamuzeride yiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…