Kacmis kiz yag oraninHello kızlar aşırı mutlu şekilde ama bir o kadar da üzgün şekilde diyetisyenden geldim.
Vücudum son zamanlarda sürekli kastan kilo kaybetmiş yağ oranım obezite gibi
Spor yasaklandı sadece 10K adım günlük
Umarım bu hafta kilo veririm isteyen olursa listemi paylaşabilirim.
Alys ben çekiliyorum özür dilerim aşkitom
%31Kacmis kiz yag oranin
Cok cok kotu sandim. Ama kasdan kayip etmen kotu olmaz. Beslenme tarzina mi odaklanacaksiniz tamamen ?%31
%64de kas
Hello kızlar aşırı mutlu şekilde ama bir o kadar da üzgün şekilde diyetisyenden geldim.
Vücudum son zamanlarda sürekli kastan kilo kaybetmiş yağ oranım obezite gibi
Spor yasaklandı sadece 10K adım günlük
Umarım bu hafta kilo veririm isteyen olursa listemi paylaşabilirim.
Alys ben çekiliyorum özür dilerim aşkitom
Yani şöyle dedi spor yapman çok iyi ama şuanda vücudunu anlamsız yere yormuş olacaksın belki ileride tekrar bu seviyeye çıkarız ama spordan önce vücudun beslenmeyle makrolarını yerine oturtmamız lazım insülin ve kolesterolüm sınırda çıkmış bunlar için ilaç takviyesi isteyebilirim seni endokrine yönlendirip ama beslenmeye odaklanıp kaslarımızı rahat bırakıp bi değerleri düzene sokalım dedi. Bu süreçte kas yıkımına sebep olacak kardiyodan uzak duralım dedi. 10K maks 15K yürüyelim dedi. Ordaki tartıda 65.8 çıktım dedi doğru olan bu ama haftaiçi tartılmak yasak dedi ben yine de tartılırım ama
A Arrietty_Alys
cok begendim yaklasimini,
bence iyi bir diyetisyen bulmussun,
ilaca gerek kalmadan halledersiniz inaniyorum ki.
Yani şöyle dedi spor yapman çok iyi ama şuanda vücudunu anlamsız yere yormuş olacaksın belki ileride tekrar bu seviyeye çıkarız ama spordan önce vücudun beslenmeyle makrolarını yerine oturtmamız lazım insülin ve kolesterolüm sınırda çıkmış bunlar için ilaç takviyesi isteyebilirim seni endokrine yönlendirip ama beslenmeye odaklanıp kaslarımızı rahat bırakıp bi değerleri düzene sokalım dedi. Bu süreçte kas yıkımına sebep olacak kardiyodan uzak duralım dedi. 10K maks 15K yürüyelim dedi. Ordaki tartıda 65.8 çıktım dedi doğru olan bu ama haftaiçi tartılmak yasak dedi ben yine de tartılırım ama
A Arrietty_Alys
Sabit cikmak demek cumaya eksi demek
Eki Görüntüle 2911552
Cuma 67.4
Pzt 67.8
Fark +400
Hedef 66.0
Şişliğimin sebebi hem aşırı stres olmam dün hemde yediklerim ama cumaya kadar ben bunları çözmüş olacağım inşallah
Cuma 56.5
Bugun 56.9
+800gr mi
Gececegine inaniyorum
Cuma 69.7
Bugün 69.7
Hedef 69
Kontrol tartisi
Cuma:54.450
Guncel: 54.150
Fark:-300
Hedef:54
Alys senin alintin nereye gitti anlamadim. Spordandir buyuk ihtimal senin artin
Verecegine inaniyorum.Ins canim ya,
ama sabah kahvalti sonrasi baya bir wc ile hasir nesir olduk, yeniden tartildim ayni kiloydum, o yuzden belki de anliktir diye avutuyorum kendimi.
bu hafta hedefim 300 gr vermekdi zaten, veririm inaniyorum.
Geçmiş olsun en kısa zamanda atlatır inşallahKizim ve damadım asi olmamislardi. Bugün görev başı diye akşam test yaptırdılar ve damat pozitif çıkmış. Hiç bir emare de yok, kızım negatif. Temaslilarda bizim de adımızı vermişler ve cumbur cemaat karantinaya girdik.
Yürüyüşlere yazık oldu.
Biz ailece kaçık olduğumuz için Covid olduğumuzda herkesten farklı bir yöntem uyguladık. Kovidi eve en büyük kızım getirdi daha sonra eşim ve ben mecburen tes yaptırdık ve pozitif çıktık. Sonra eşim içtiği su bardağına su doldurup diğer minnoşlara da içirdi hep beraber Kovit geçirdik yani kasten bulaştırdı Kovidi hepimiz geçirelim diye vücutları tanışsın ondan sonra rahat edelim dedi, bir nevi doğal aşılama yaptı yani hepimiz birlikte atlattık karantinaya falan da gerek kalmadı, ayrıca zaten yaşadığım eyalette ev karantinası diye bir şey hiç olmadı biz dışarı çıkıyorduk alışverişe gidiyorduk yani normal hayatımızı yaşadık hiçbir şekilde karantina yapılmadı bize uygulanmadı sadece işe ve okula gitmedik o kadar. Zaten uzun süredir Teksas ve Florida eyaletinde hiçbir kısıtlama yok biz normal hayatımızı yaşıyoruz maske falanda tamamen kişinin insiyatifine bırakıldı okullarımızda hiç kapanmadı geçen yılda kapanmamıştı bu sene de her şey normal devam ediyor. Biz bu Covid olayını internetten görmesek tamamen unuttuk hayatımızdan çıkardık. Darısı sizin başınıza inşallahAh kıyamam ya ne olursa olsun en çok çocuklar etkileniyor. Bir de ayrı odada karantina yapınca üzülüyorlar. Bizimki 20 gün babasıyla uzaktan görüştü. Aman büyük sıkıntısı olmasın da sayılı günü bir şekilde geçiyor.
SelamSelam kızlar semizotu ve yoğurt var akşama kızım da daha iyi şükür bugün Leslie ye başlıyorum