Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya tam selvi boylum al yazmalım izliyordum şu sevgi neydi sahnesinde salya sümük ağlıyorum bunları okudum çıktım duygudan
Alys rakip mi olduk şimdi nööörcez
BLU3 aşkitoperipellam beni gayet iyi analiz etmiş deli manyak olduğumu anlamış

, Bi saniye ben mesajları karıştırdım BLU3 kız sen bana ne diyon

Alys bu kız bana çerez mi diyo şişko mu diyo çerezden kastı çıtırsa evet bu doğru fıstıksa evet bu da doğru ama leblebiyi kaldıramam
Kaptanimiz bu hafta kendinize spor icin rakip secin dedi. Ben de rakip degil de partner olsaydi vera yi secerdim dedim. Yani seninle karsi karsiya olmak degil ayni takimda olmak isterdim, onu ifade ettim. Ayrica cerezi sana degil su anki rakibeme soyledim

Eki Görüntüle 2910750
BLU3 bak senle ben böyle aşkitoyuz
Alys arkadaki dayı

Rakibimi iyice biledim kendime karşı Allah yar ve yardımcım olsun bu hafta edirneden karsa kadar yürümem gerekecek
20 bin civari yurur, gunluk ortalama 700-800 puan toplar. Ona gore yap hesabini Bir tavsiye.. evdeysen haftasonu yuklen, yarisi bastan kopar

Eee sen izin alırsan bende işten istifa ederim zaten maaşım yok tüm gün evde spor yaparım iş kötü yere gidiyor

Istifa etmek yok, o yasak
Dur hemen işten soguma, sizin meslekte normal saniyorum ilk aylar bu sekilde, sen ogrenebildigini öğren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…