O yuzdeyle mi
Aynı durum bende de mevcutDuzenim degisti bu hafta kaptanim. Cok erken tartilmak durumunda da kalinca sonuc bu. Helalinden 200-300 daha giderdi yoksa
Tam tersi, kiyamazdim
Bi saniye ben mesajları karıştırdım
Ciddimi nerde calisiyosun@klbk33 de yapmis bir sure. Ben niyeyse @Yawrukush disinda birini duyunca sasiriyorum. Kendime bile
Meslektasiz
Kaptanimiz bu hafta kendinize spor icin rakip secin dedi. Ben de rakip degil de partner olsaydi vera yi secerdim dedim. Yani seninle karsi karsiya olmak degil ayni takimda olmak isterdim, onu ifade ettim. Ayrica cerezi sana degil su anki rakibeme soyledimAlys bu kız bana çerez mi diyo şişko mu diyo çerezden kastı çıtırsa evet bu doğru fıstıksa evet bu da doğru ama leblebiyi kaldıramam
Alys bu kız bana çerez mi diyo şişko mu diyo çerezden kastı çıtırsa evet bu doğru fıstıksa evet bu da doğru ama leblebiyi kaldıramam
20 bin civari yurur, gunluk ortalama 700-800 puan toplar. Ona gore yap hesabiniEki Görüntüle 2910750
BLU3 bak senle ben böyle aşkitoyuz
Alys arkadaki dayı
Rakibimi iyice biledim kendime karşı Allah yar ve yardımcım olsun bu hafta edirneden karsa kadar yürümem gerekecek
Anama sövse bundan iyiSoslu misir
O zaman çantamı hazırlayıp yola çıkmayım bekle beni Kars vera geliyor20 bin civari yurur, gunluk ortalama 700-800 puan toplar. Ona gore yap hesabiniBir tavsiye.. evdeysen haftasonu yuklen, yarisi bastan kopar
20 bin civari yurur, gunluk ortalama 700-800 puan toplar. Ona gore yap hesabiniBir tavsiye.. evdeysen haftasonu yuklen, yarisi bastan kopar
Eee sen izin alırsan bende işten istifa ederim zaten maaşım yok tüm gün evde spor yaparım iş kötü yere gidiyorYarisi bastan koparsa ne yazar, persembe izin alirim butun gun yürürüm
30 binden fazla yuruyemezsinYarisi bastan koparsa ne yazar, persembe izin alirim butun gun yürürüm
Eee sen izin alırsan bende işten istifa ederim zaten maaşım yok tüm gün evde spor yaparım iş kötü yere gidiyor