Gozunuz aydinCok iyi gitmis odem 2gundesizdede bir kagitda tarih ve kullanici ismi eksik
Amin
Niye kiz. Bence en rahati 3yas sonrasi.
Deli manyak
2den 5e nasil atladik yahu
Tesekkur ederim
Yurudukce alisirsinyurumek kadar rahatlarici bisey yok bence
Tesekkur ederim
Evet pazartesi yatis verildi ,sebebi annenin protein degerleri ve tansiyonu yuksekdi. Ertesi gun hap verdiler ,simdi turkce dogrumu acikliyorum emin degilim. Rahim kisalip dogum kendiliginden baslasin diye. Persembe oglen de suyu patlattilar.
Suan iyiler,Anne icin zor olmus. Baya kanama ve tansiyonu yukselmis.
Erkek kardesim suan kaynana gibi ayni
Basin sagolsun canim. Mekani cennet olsun.
Sen ancak ben rakibin olursam motive olursun. Ahh bir art niyet aramayip niyetimin seni hirslandirmak oldugunu anlasan
Rahat dur bugun abdestliyim
Bana kufretti gibime geldi. Haci abeeeeee
Iyi tatiller
Nesi varmis kiz menunun
1kurabiyecik ile ödül yapmissin
Aksam baya hafif olmus
Gunaydin.güüüünayyydınnnnnn herkese...
size bşy söyleyeyim mi ben bugunde çalısıyorum 12 ye kadar acayip sinir bozucu ama tam motivasyon ofisimdeyim....,
menü yazayım
sabah klasik karatay
1 domates
peynir
10 zeytin
3 dilim pastırma
1 avuc ceviz
yarım avokado
öğlen
tavuk döner
salata
mercimek corbası
yogurt
aksam
2 adet iç baklalı enginar
salata
yogurt
Gunaydin citir bebe
Kızlar tartı resmi cekmeyi unttm ama telefonuma entegreli bnm tartm kg yu paylastm bilginize
Bu sekilde esas listeye girmek istiyor isen Kabul edilmiyor. Birde nena eski kullanic ismin mi :)
hmm konusu başka mı eskiden buraya yazılıyordu eskide kaldım ben pardon ...Gunaydin.
Yurudun mu ofise :)
Menu gayet guzel . Amma menuler ve tartilar bu konuya
Orda ilk sayfada puanlar var
Menuleri alinti yapip bu konuda yorumluyoruz
Fit Club 🏋🏻♀️
Aktif katilim bekliyorum sizlerden Ne yediginiz,ictiniz. Spor ve adim var mi. Kacamak var mi? Hepsini bilmek istiyorum En son ogununuz sonrasi yazmak en mantiklisi Baslangic 8/9 Eylül Güncel Fark Ölcüm Boyun Gögüs Bel Kol Kalca Bacak Karin Fark @Alys 65,8...www.kadinlarkulubu.com
goncam ne çektin be kankaGünaydınlar herkese. Nöbetten çıktım eve gidiyorum çok şükür
Günaydın kızlar...
Uzuuun zamandır nezle-grip-halsizlik vs yaşamamıştım. Sağolsun biontech, hepsini yaşattı.Akıllı bilekliğe göre 10.5 saate yakın uyumuş görünüyorum ama, hiç uyumuş gibi hissetmiyorum. Bütün gece kabuslarla cebellestim, üzerimden tır geçmiş gibi de uyandım. Kol ağrısı da cabası... Bugün inşallah daha iyi geçer...
Şifa olur, hastalığın kendisine kalkan olur inşallah.
Gunaydin kizlar
Tarti hepinizin yuzunu guldursun bugun
Hala oldum 1saat once
Daha eskiyim ben
Aaa iyiym kuzum sen nasılsın. Bebisin nasıl büyümüştür kaç yaşında şimdi. Kızlar iyiler hala devam watsapp grubumuzda gorusuyonuz aile gibi olduk
Maşallah çok iyi ben 5-10 kiloyu veremedim
Kabul ederim canim. Suan ki kullanici ismini de yazsin ki karisiklik olmasin
Önemli olan baslangicdan itibaren tarti bildirimi dogru olsun.
Cromozom ile arama yaptim bisey bulamadim :) sebebi nick degisikligi ozaman.
Birazdan liste paylasinca sizingogo2405 ufak tefek bilgileriniz eksik olacak. Eve gidince PC den duzenler paylasirim tekrar
gogo2405 eski kaptanmissiniz sizde
KizzzDahlia_ sende olmussun herhal hic soylemiyor
Liste hayirli olsun
Neden boyle oldu sence? Menulerin de adimin da iyiydi
Odemler gitmis. Haftaya guzel eksilerle gelirsiniz.Dahlia_ nefesim ensende
Guzel eksi
Ben hiç su içmezdim sanırım suyun etkisiyle bu kadar çabuk gitti kilo çünkü wcden çıkamıyorum eşim diyor sen kal bari ordaCok iyi gitmis odem 2gundesizdede bir kagitda tarih ve kullanici ismi eksik
Amin
Niye kiz. Bence en rahati 3yas sonrasi.
Deli manyak
2den 5e nasil atladik yahu
Tesekkur ederim
Yurudukce alisirsinyurumek kadar rahatlarici bisey yok bence
Tesekkur ederim
Evet pazartesi yatis verildi ,sebebi annenin protein degerleri ve tansiyonu yuksekdi. Ertesi gun hap verdiler ,simdi turkce dogrumu acikliyorum emin degilim. Rahim kisalip dogum kendiliginden baslasin diye. Persembe oglen de suyu patlattilar.
Suan iyiler,Anne icin zor olmus. Baya kanama ve tansiyonu yukselmis.
Erkek kardesim suan kaynana gibi ayni
Basin sagolsun canim. Mekani cennet olsun.
Çok geçmiş olsun ablamGünaydın kızlar...
Uzuuun zamandır nezle-grip-halsizlik vs yaşamamıştım. Sağolsun biontech, hepsini yaşattı.Akıllı bilekliğe göre 10.5 saate yakın uyumuş görünüyorum ama, hiç uyumuş gibi hissetmiyorum. Bütün gece kabuslarla cebellestim, üzerimden tır geçmiş gibi de uyandım. Kol ağrısı da cabası... Bugün inşallah daha iyi geçer...
Şifa olur, hastalığın kendisine kalkan olur inşallah.
Hamarat çalışkan vefalı gelinGünaydın kızlar..
Dün fırsat bulup uğrayamadım, ne zamandır evden çıkamıyoruz malum, işlerimi hallettim, anneme, kayınvalideme uğradım, kardeşlerle buluş falan derken gece geldim eve.. Gelince oğlum bir ağlama krizine girdi, onu sakinleştir derken tv, ışıklar hepsi açık uyuyakalmışız
Afiyet olsun ve kuzunun doğum günü kutlu olsunGunaydin kizlar
Saglam bir kahvalti yaptim. Gun icinde cool takilayim diye
Doğumgününu kutlucaz buyuk sipanin, buralara ugramam gun icinde.
Aksama görüşürüz byes