Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Istifa etmek yok, o yasak 🙄
Dur hemen işten soguma, sizin meslekte normal saniyorum ilk aylar bu sekilde, sen ogrenebildigini öğren 😉
BLU3 BLU3 ya gaza getirme lütfen napayım burdan Afganistana kadar yürüyüp orda mülteci mi olayım ne istiyorsun

BLU3 BLU3 ya gaza getirme lütfen napayım burdan Afganistana kadar yürüyüp orda mülteci mi olayım ne istiyorsun

Hadi sana beni yenme taktigi vereyim, bak acidim haline.

Her gun 20 bin adim at, 1 saat yuru, 6 tane squat yap, etti mi sana 666 puan. Heh seytanin bacagini kirdin iste 😉

Ben de neticede bir insan evladiyim, kiyar miyim hic sana 😘

Her gun 20 bin adim at, 1 saat yuru, 6 tane squat yap, etti mi sana 666 puan. Heh seytanin bacagini kirdin iste 😉

66.6 zaten en sevdiğim kilo biliyorsun bu sporla ona düşerim 🤣🤣

Anlatmistim ben ona zaten. Yardim ediyormus gibi gorunme çabasi neden🤣🤣 Yenilirsen, ben taktik verdim mi diyeceksin🤣🤣

:rolleyes: :rolleyes: Hava da misss😂😂😂

Eklentiler

• BB5B2463-E0F4-4BE9-BD73-A097C7DFB01C.jpeg
    BB5B2463-E0F4-4BE9-BD73-A097C7DFB01C.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 32
Aslinda diyeti birakmak niyetinden degil biraz yoğun geciyor su siralar o yuzden sormustum kaptanim ,gelcek haftasonu nisanimizda var biraz ust uste oldu ugrayamiyorum fazla
Nisan oldugu haftasonu muaf olursun canim.
Evet okulun acildigi ilk 2hafta yogunluk olur. Gerci simdi evdeler ve online ders olacaksa yine yogun olur.
Vakit buldukca gel yogunlugu atlatana kadar. Ipin ucunu kacirma Ama kacirmiyorsun zaten :) menuler hep iyi,hic minik öduller de olmuyor haftaici.
A Arrietty_ rakip olarak @_Vera_ yi alayim ben, gozume onu kestirdim. Sagi solu belli degil ama 😄
Tamamdir
Ben Lori Lori istiyorum kaptanim🥳🥳
Tamamdir
:)) Ne varmis yuzdende
Ciddimi nerde calisiyosun
Yurtdisindayim ben. Ve hastane degil nursing home dayim ☺️

Lusi Lusi zalimi haklimi ne. En manyaklar burda 😂

Bu da bu sabah ki sonuç
Cok iyi gitmis odem 2gunde 😍 sizdede bir kagitda tarih ve kullanici ismi eksik 😱
Maaşallah canım uzun güzel huzurlu ömürleri olsun :KK200: :anneadayı::emir_bebek:
En en en sevdiğim şey taze bebek iki yaşa kadar bebek bakmak çok güzel çok seviyorum ama sonrası başkasına devredebilsek ben sık sık doğururdum :KK70:
Amin 😍
Niye kiz. Bence en rahati 3yas sonrasi.

Biri Küba purosu diğeri kaçak sigara :KK53: :KK53:
Deli manyak 😱
arriş 5inciyi doğurdu canım onu hayırlıyoruz on parmağında yirmi marifet maaşallah suphanallah :KK53:
😂😂
2den 5e nasil atladik yahu
iyi yürümeler bende iş çıkışı 15 dkka tempolu yürüyorum iyi oluyor.Arabamı sattım yenisini alana kadar otobüs e yürüyorum kan ter içinde kalıyorum lg da cok olunca...bu arada hayrlı ugurlu oılsun bnde 1.5 ay once hala oldum acayip keyifli bir şey...allah saglıkla buyumesini nasip etsn

meslektaş sayılırız bnde finans muhasebe alanın da uzmanım ama müdür değilim ilerde olurum inşallah :emir_bebek:

maşallah baya inceciksin ben cok oldu incecik olmayalı darısı basıma
Tesekkur ederim 😍
Yurudukce alisirsin ☺️ yurumek kadar rahatlarici bisey yok bence
Goz aydinliginiz olsun , tebriklerr.uzun bir surec oldu sanki , umarim anne de bebis de iyidir?:)
Tesekkur ederim ☺️
Evet pazartesi yatis verildi ,sebebi annenin protein degerleri ve tansiyonu yuksekdi. Ertesi gun hap verdiler ,simdi turkce dogrumu acikliyorum emin degilim. Rahim kisalip dogum kendiliginden baslasin diye. Persembe oglen de suyu patlattilar.
Suan iyiler,Anne icin zor olmus. Baya kanama ve tansiyonu yukselmis.
Erkek kardesim suan kaynana gibi ayni 😂😂
çok saol amin mekanı cenent olsun anacığımın zor valla alışamıyoruz da ama yaşıyoruz....ben direk sıkıntıdan yiorum
Basin sagolsun canim. Mekani cennet olsun.

Nisan oldugu haftasonu muaf olursun canim.
Evet okulun acildigi ilk 2hafta yogunluk olur. Gerci simdi evdeler ve online ders olacaksa yine yogun olur.
Vakit buldukca gel yogunlugu atlatana kadar. Ipin ucunu kacirma Ama kacirmiyorsun zaten :) menuler hep iyi,hic minik öduller de olmuyor haftaici.

Tamamdir

Tamamdir

:)) Ne varmis yuzdende

Yurtdisindayim ben. Ve hastane degil nursing home dayim ☺️

Lusi Lusi zalimi haklimi ne. En manyaklar burda 😂

Günaydın 😊Dunku menumden sonra fikir degistirebilirsin 🙈 online icin bilgi vermediler sanirim yapmiyorlar evde okul yapicaz kendimiz🤪

X