- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
30 binden fazla yuruyemezsin
Bana diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 binden fazla yuruyemezsin
BLU3 ya gaza getirme lütfen napayım burdan Afganistana kadar yürüyüp orda mülteci mi olayım ne istiyorsunIstifa etmek yok, o yasak
Dur hemen işten soguma, sizin meslekte normal saniyorum ilk aylar bu sekilde, sen ogrenebildigini öğren
BLU3 ya gaza getirme lütfen napayım burdan Afganistana kadar yürüyüp orda mülteci mi olayım ne istiyorsun
66.6 zaten en sevdiğim kilo biliyorsun bu sporla ona düşerimHadi sana beni yenme taktigi vereyim, bak acidim haline.
Her gun 20 bin adim at, 1 saat yuru, 6 tane squat yap, etti mi sana 666 puan. Heh seytanin bacagini kirdin iste
Ben de neticede bir insan evladiyim, kiyar miyim hic sana
Anlatmistim ben ona zaten. Yardim ediyormus gibi gorunme çabasi neden Yenilirsen, ben taktik verdim mi diyeceksinHadi sana beni yenme taktigi vereyim, bak acidim haline.
Her gun 20 bin adim at, 1 saat yuru, 6 tane squat yap, etti mi sana 666 puan. Heh seytanin bacagini kirdin iste
Ben de neticede bir insan evladiyim, kiyar miyim hic sana
EvetBana diyosun
Yeni üye hediyesi olsun teşekkür ederim yarından itibaren sıkı başlıyorum deneme süresini umarım geçerimSabahki menünü ödülden sayarız bugünlük.
Rahat dur bugun abdestliyimNaber minnoşlar kargocu geldi hanımmmm don atlet külot ihtiyacın yok mu ablam geel geell
Bana kufretti gibime geldi. Haci abeeeeeePartner dese @_Vera_ yi isteyecektim ben
Iyi tatillerHava da misss
Evet
K klbk33 de yapmis bir sure. Ben niyeyse @Yawrukush disinda birini duyunca sasiriyorum. Kendime bile
Meslektasiz
Nisan oldugu haftasonu muaf olursun canim.Aslinda diyeti birakmak niyetinden degil biraz yoğun geciyor su siralar o yuzden sormustum kaptanim ,gelcek haftasonu nisanimizda var biraz ust uste oldu ugrayamiyorum fazla
Tamamdir
TamamdirBen Lori istiyorum kaptanim
:)) Ne varmis yuzdendeO yuzdeyle mi
Yurtdisindayim ben. Ve hastane degil nursing home dayimCiddimi nerde calisiyosun
Cok iyi gitmis odem 2gunde sizdede bir kagitda tarih ve kullanici ismi eksikBu da bu sabah ki sonuç
AminMaaşallah canım uzun güzel huzurlu ömürleri olsun
En en en sevdiğim şey taze bebek iki yaşa kadar bebek bakmak çok güzel çok seviyorum ama sonrası başkasına devredebilsek ben sık sık doğururdum
Deli manyakBiri Küba purosu diğeri kaçak sigara
arriş 5inciyi doğurdu canım onu hayırlıyoruz on parmağında yirmi marifet maaşallah suphanallah
Tesekkur ederimiyi yürümeler bende iş çıkışı 15 dkka tempolu yürüyorum iyi oluyor.Arabamı sattım yenisini alana kadar otobüs e yürüyorum kan ter içinde kalıyorum lg da cok olunca...bu arada hayrlı ugurlu oılsun bnde 1.5 ay once hala oldum acayip keyifli bir şey...allah saglıkla buyumesini nasip etsn
meslektaş sayılırız bnde finans muhasebe alanın da uzmanım ama müdür değilim ilerde olurum inşallah
maşallah baya inceciksin ben cok oldu incecik olmayalı darısı basıma
Tesekkur ederimGoz aydinliginiz olsun , tebriklerr.uzun bir surec oldu sanki , umarim anne de bebis de iyidir?:)
Basin sagolsun canim. Mekani cennet olsun.çok saol amin mekanı cenent olsun anacığımın zor valla alışamıyoruz da ama yaşıyoruz....ben direk sıkıntıdan yiorum
GunaydinGunaydin iyi haftasonlari
Harika incelmissin
Nisan oldugu haftasonu muaf olursun canim.
Evet okulun acildigi ilk 2hafta yogunluk olur. Gerci simdi evdeler ve online ders olacaksa yine yogun olur.
Vakit buldukca gel yogunlugu atlatana kadar. Ipin ucunu kacirma Ama kacirmiyorsun zaten :) menuler hep iyi,hic minik öduller de olmuyor haftaici.
Tamamdir
Tamamdir
:)) Ne varmis yuzdende
Yurtdisindayim ben. Ve hastane degil nursing home dayim
Lusi zalimi haklimi ne. En manyaklar burda