Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar tartı resmi cekmeyi unttm ama telefonuma entegreli bnm tartm kg yu paylastm bilginize
Screenshot_20210903_095014.jpg

evet nena eski kullanıcı adım ne öneriosun şimdi eve gidicem tartılırımda 3 lt su içtim onu kabul edeceksnz eve gidince tartılayım
Kabul ederim canim. Suan ki kullanici ismini de yazsin ki karisiklik olmasin :KK60:
Önemli olan baslangicdan itibaren tarti bildirimi dogru olsun.
Cromozom ile arama yaptim bisey bulamadim :) sebebi nick degisikligi ozaman.
Birazdan liste paylasinca sizin gogo2405 gogo2405 ufak tefek bilgileriniz eksik olacak. Eve gidince PC den duzenler paylasirim tekrar

gogo2405 gogo2405 eski kaptanmissiniz sizde 😍
Kizzz Dahlia_ Dahlia_ sende olmussun herhal 🤪 hic soylemiyor

Tamam 1 saate tartı resmi yollarm biraz fazla cıkıcak ama olsn evet cromozom yapmıstm kendi adımla acmstım ilk baktm kimse kendi adını kullanmıo kendime de nickname koydum o sebeple degstrdm

Hangi bölüm ehuheheh az acile gitmedim şehir Hastanesi'nde :KK53:
Ben ankaradayım da ailem Eskişehir'de iki gün evvel de ordaydım ya canım memleketim
Çocuk servisi 😒
Kabul ederim canim. Suan ki kullanici ismini de yazsin ki karisiklik olmasin :KK60:
Önemli olan baslangicdan itibaren tarti bildirimi dogru olsun.
Cromozom ile arama yaptim bisey bulamadim :) sebebi nick degisikligi ozaman.
Birazdan liste paylasinca sizin gogo2405 gogo2405 ufak tefek bilgileriniz eksik olacak. Eve gidince PC den duzenler paylasirim tekrar

gogo2405 gogo2405 eski kaptanmissiniz sizde 😍
Kizzz Dahlia_ Dahlia_ sende olmussun herhal 🤪 hic soylemiyor
Ay evet yaptım bı sure 🙃

Tatile giderken böyle hazırlık yapan benden başka bir manyak var mıdır acaba?:rolleyes::rolleyes:
Allah’tan çok uyumlu bir ailem var ve tatilde bana uymaya karar verdi herkes. Hatta hoşlarına bile gitti.🥰🥰
Sadece akşam yemeklerini dışarda yiyeceğiz, kahvaltı ve öğlen yemeklerini kendimiz sandviç veya yulaflı meyveli karışımlar olarak geçiştireceğiz tabii aralarda bol salata, yani evdeki diyetimden farklı olan bir tek akşam yemekleri olacak onu da sadece et ya da balık yiyerek geçiştirebilirim🤪🤪😉

Eklentiler

• EE2BA10B-6F00-4CF0-ACEE-4F7422B0E763.jpeg
    EE2BA10B-6F00-4CF0-ACEE-4F7422B0E763.jpeg
    193,9 KB · Görüntüleme: 34
Tatile giderken böyle hazırlık yapan benden başka bir manyak var mıdır acaba?:rolleyes::rolleyes:
Allah’tan çok uyumlu bir ailem var ve tatilde bana uymaya karar verdi herkes. Hatta hoşlarına bile gitti.🥰🥰
Sadece akşam yemeklerini dışarda yiyeceğiz, kahvaltı ve öğlen yemeklerini kendimiz sandviç veya yulaflı meyveli karışımlar olarak geçiştireceğiz tabii aralarda bol salata, yani evdeki diyetimden farklı olan bir tek akşam yemekleri olacak onu da sadece et ya da balık yiyerek geçiştirebilirim🤪🤪😉

simdiden iyi tatiller,
ve de afiyet bal seker olsun,
bizim yerimize de yeme :KK70:

X