Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum karnım yine davul gibi kiraz sapı kaynattım dukan yaptım halbukiaferin Lori kız sana, emin adımlarla ilerliyorsun
Bu kadın 60'lı, 50 'li haneleri görecek
Bize bikinili fotolarını atacak gözümüzü şenlendirecek
Yine tebrikler
Freni boşalmış kamyon hızıyla geliyor bizim taraflara Alys
Gaza basmamız lazım
Süpersin ladyim
resim atsana 55 kiloluk bir lady nasıl oluyormuş görelim
Tatilini bitirdin ama hevesle giymeyi beklediğin 36 beden şortlarını görmedik hiç birimiz
Boşuna mı verdik onca gazı
Tebrikler canım
selam tatlım kapışalım mı bu hafta
Nasıl ya sen geçen haftalarda 65 lerdeydin diye hatırlıyorum
Diyet yapmadığında bile sabit dönmüştün takıma
Hosgeldiniz tekrardan takıma.4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : gogo2405
İsim (İsteğe Bağlı ): Gonca
Mesleginiz: hemşire
Yaşınız : 44
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: bir çocuk 17 olacak yakında
Yaşadığınız şehir: Eskişehir
Boyunuz : 167 cm
Kilonuz: 73.7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : çok yemek pandemi süresince hareketsizlik evden işe işten eve derken verdiğim kiloları geri aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet katıldım mezun oldum tekrar katıldım
Yuru git gene havasini atiyor
Gülmeyecem basima gelmesin pliessçok teşekkürler hoş bulduk evet 2014 grubuyuz eskiyiz baya ... hepimiz cok iyi kglar vermiştik mezun olduk... takımı özlemiş olmalıyız ki kg aldık ve geri döndük yine, yakında dierleride zıplar buraya ben açılış yaptım gonca peşime takıldı
Yuru git gene havasini atiyor
Memnun oldum. Mezun oldum bir kez sonra tekrar geldim yoğunluktan devam edemedimHosgeldiniz tekrardan takıma.
Ben takım kaptan yardımcılarından biriyim. Daha önce başardıysanız yine başarırsınız. Mezun olup mu ayrıldınız takımdan?
geçen instada 40 kg veren bir hatunAyy insallahh sonrasinda sarkanlari aldirim. Ozaman bikini resmi atarim
kendisi o pozu verse afiş astırıpYuru git gene havasini atiyor
fit bamya
arriş 5inciyi doğurdu canım onu hayırlıyoruz on parmağında yirmi marifet maaşallah suphanallahhellöw kızlar nasılsınız?
ofiste eskidn hep bir masanın kenarında oturuyordum artık kendime ait masam oldu inş maaşımda olur.
Ama kendime ödül verdim 1.5 tane kurabiye yedim. Kilo veremesem de bu hafta çok çabaladığım için ödülümdü.
Moralimi bozmadım illa ki kırılacak bu kilo acelesi yok ben burdayım.
Baya bi geçmiş var okuyamadım A Arrietty_ neden herke hayırlı olsun diyor ben göremedim o mesajı bir bebiş gelmiş sanırım dünyaya
eneeeem memleketlim varmış hoşgeldin bacım nasılsın orda hastanesin sanırım hangisinde acep ayy nasıl sevindim toprağımdan birini gördüm4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : gogo2405
İsim (İsteğe Bağlı ): Gonca
Mesleginiz: hemşire
Yaşınız : 44
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: bir çocuk 17 olacak yakında
Yaşadığınız şehir: Eskişehir
Boyunuz : 167 cm
Kilonuz: 73.7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : çok yemek pandemi süresince hareketsizlik evden işe işten eve derken verdiğim kiloları geri aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet katıldım mezun oldum tekrar katıldım
Biz bu yaramazı su içmeye nasıl alıştırcaz?
Gözün aydııınGunaydin kizlar
Tarti hepinizin yuzunu guldursun bugun
Hala oldum 1saat once
Bak şimdiBiri Küba purosu diğeri kaçak sigara
sen karın gerdirme ameliyatı mı istiyorsun bende cok istiyorum çok çirkin bir karnım var malesef zayıflasam bile sarkıo aameliyattada korkmuorm ama cocugum var ya masadan kalkamama endişesi var bnde
maşallah ne güzel spor yapan ve saglıklı beslenen bir ailesinz cok keyfli
Türk dr lar cok basarılı bn inanılmaz beğeniyorum hele iyisini buldun mu şahane ben narkozdan korkuorm yoksa direk kestircem kendimi