benim spor hocasını görsen erkek olmak istersin55 e kadar uğraşmak istiyorum ama işin açığı vücut durumuma göre devam edeceğim şuan sıkılaşma çalışmaları yapmam lazım fitlik durumuma göre dur yeter der korumaya geçerim. 55 sıska durabilir 58 ken iyiydim gel gör ki iki çocuk doğurmuş ana göbeği olunca hiç bi kilo beni tatmin etmez gibi geliyor
çok eskidik ya buraların dili olsa da konuşsa goncam ehehehehehBaya esk8misiz Nenam hakkaten. Geleyim menü paylaşayım bende. İşteyim bugün bı tartilayim bakayım ne diyecek hastane tartısı
fotografta ki senmisin şahaneymiş valla bn öyle olmayalı cok zaman geçti hatrlamıorm cok zayf hallerimi malesef...ben de ona bakiyorum, sudan dolayi mi acaba, sanki daha zayifmis gibiyim ha ha
fake attim resmen
bence bu esas halindirben de ona bakiyorum, sudan dolayi mi acaba, sanki daha zayifmis gibiyim ha ha
fake attim resmen
nerde ben de o spor azmi aylardır yürüyüş yapmıyorumbenim spor hocasını görsen erkek olmak istersin
oda iki tane doğurmuş, çocukları da küçük hala
kadın süper bir şey
sıkılaşmak istiyorsan ağırlıkla bölgesel çalışıp, sonuna mutlaka cardio ekleyeceksin
amintrellaabi sen dogurdun dimi
beni 2 kez kestiler, iki tane de tosuncuk dogurdum.
verilir tum kilolar, sikilasilir da, devam et sen.
sadece boyundan oturu 55-58 arasinda kalmak isteyebilirsin.
Bu ara bende o moddayımnerde ben de o spor azmi aylardır yürüyüş yapmıyorum
çok teşekkürler hoş bulduk evet 2014 grubuyuz eskiyiz baya ... hepimiz cok iyi kglar vermiştik mezun olduk... takımı özlemiş olmalıyız ki kg aldık ve geri döndük yine, yakında dierleride zıplar buraya ben açılış yaptım gonca peşime takıldı
çok teşekkürler hoş bulduk evet 2014 grubuyuz eskiyiz baya ... hepimiz cok iyi kglar vermiştik mezun olduk... takımı özlemiş olmalıyız ki kg aldık ve geri döndük yine, yakında dierleride zıplar buraya ben açılış yaptım gonca peşime takıldı
yaaa muhtemelen yarısmısızdır takımca
O zaman yeniden merhabaçok teşekkürler hoş bulduk evet 2014 grubuyuz eskiyiz baya ... hepimiz cok iyi kglar vermiştik mezun olduk... takımı özlemiş olmalıyız ki kg aldık ve geri döndük yine, yakında dierleride zıplar buraya ben açılış yaptım gonca peşime takıldı
merhaba tekrar ,O zaman yeniden merhaba
bende Aralık-Temmuz arası 14 kg verdim sevgili takımımla
3 kg geri alınca yeni hedef için geri dönüş yaptım
Ama ideal kiloma ulaşsam da buralardayım
Uzak kalınca ister istemez salıyor insan, tecrübe ettim
Hoşbulduk
Amac oydu zatenHoşbuldum da
hani bişi dicektin, dedikodu var sandım bende bir heves geldim
dierlerinide çağıralım gonca tambikleşenleriTakım kaptanı kim şu an peki alttaki listeye kabul eder misin benide
Çağıralım gelsinlerdierlerinide çağıralım gonca tambikleşenleri