Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
viral reklam bizim işimizNe reklam yapıyonn
Gerçekten çok iyiymiş..Bu portakal mucizesinin videosu var internette ama İspanyolca bildiğim kadarıyla yine de görüntüleri izleyerek anlayabilirsin ateş üzerinde kabuğu iyice siyah olana kadar portakalı pişireceksin sıcak sıcak şekeri katacaksın güzelce EZECEKSİN şekeri, ondan sonra yine sıcak sıcak yiyeceksin neredeyse ağzın yanıyor yani o derece sıcak oluyor her şeyi çok hızlı yapman gerekiyor ancak ben yedikten sonra yemeğe oturdum tereyağını o kadar güzel tat aldım anlatamam aynı şekilde kızım da da işe yaradı. Bir de orada diyordu ki bir kerede işe yaramazsa 2-3 günde bir tekrar edin mutlaka işe yarar diyordu ama ben de bir kere de işe yaradı.
Benim eşim aslen Kübalı o bulmuştu ben bir sorayım ona ofise gidinceGerçekten çok iyiymiş..
Bulabilir miyim acaba videoyu anlamasam da izlerim :)
Benim yediklerimi duysaniz aglarsinizHerkes çalışıyor, ben yiyorum
Yumurta istemedim, haşlanmış et vardı, yeşillik, domates ekledim, yanına salata da yaptım yedim
Bugün de burda bitti, yarın tartı çok yedin demez umarım
Aşkım ben biraz geç açıklayacağım biliyorsun durumu 7 saat fark.Herkes aldimi kahvesini
Aksama menuleri en gec 23de paylasin da
Haftanin en cok spor yapanini aciklayim
Yarin is sonrasi sadece liste ve takimin en cok kilo verenini aciklamak kalsin.
Hi nasil fikir
Olur canim.Aşkım ben biraz geç açıklayacağım biliyorsun durumu 7 saat fark.
Ama şöyle yapabilirim planladığımı yazabilirim zaten planladığım şeyi mutlaka yapmadan yatmıyorum çok disiplinliimdir. Sonra da resimleri gece atarım sağlam olsun diye. Tabii sence de uygunsa
Benim eşim aslen Kübalı o bulmuştu ben bir sorayım ona ofise gidince
evet biraz tercih meselesi ben yugoslavya göçmeniyim kahve bizim kültürümüzde ön sıradadır. Çay aramam pekLütfenn herkes demeyelim, ben hariç
Takım beni de alıştırır dedim başta ama yok, kokusu gelse bayılırım
Kotu birsey yokaglatmayin beni ama
evet Arriettycromozom daha oncede mi bu takimdaydin ?
Tekrar hosgeldin canim. Ozge varken miydi:)evet Arrietty
evet özge varken tanısıosun demekki özgeyle çok iyimiş hala görüşüyorum özgeyle kuralalrı biliyorum ama tazelemem gerekebilir.alışıcam yine mecburen tamam yarın sabah kg bildirimi yaparken kagıda yazarım isim ve tarihle birlikte problem degilTekrar hosgeldin canim. Ozge varken miydi:)
Kurallari iyi biliyorsun ozaman
Tek fark cuma kilo bildirimi yaparken ufak bir kagida kullanici ismi ve tarih yaziyoruz.
Sorun varsa herzaman sorabilirsin.
Ozge kaptan candirevet özge varken tanısıosun demekki özgeyle çok iyimiş hala görüşüyorum özgeyle kuralalrı biliyorum ama tazelemem gerekebilir.alışıcam yine mecburen tamam yarın sabah kg bildirimi yaparken kagıda yazarım isim ve tarihle birlikte problem degil
Eveeeet mutlaka dene güzelim inşallah sende de işe yarar. Unutma sıcak sıcak yiceksinTooSmxll on Instagram: "Lost sense of TASTE!?! I got you 😉 Eat it hot, you could use honey or brown sugar. taste should be back in hours #taste #remedy #lifehacks #hack #healthylifestyle #healthyfood #tiktok #fyp #biggs"
953 likes, 106 comments - kemarlalor on December 10, 2020: "Lost sense of TASTE!?! I got you 😉 Eat it hot, you could use honey or brown sugar. taste should be back in hours #taste #remedy #lifehacks #hack #healthylifestyle #healthyfood #tiktok #fyp #biggs".www.instagram.com
Sana zahmet buna baksana, böyle mi yapılıyor?
Özge gerçekten mükemmel biri 7 senedir birlikteyiz ama gelelim benm zayflamama kızlar bakın eskisi gibi güzel olmak istiyorum önceliği sağlık kesinlikle en basta belirttim zaten ama güzel de olmak istiyorum ve bu kg ile cok mümkün olmuo siteden kızlar cok güzel giiyiniyorlar ben hep tayt t.shirt sıkıldm bir daha ki yaz a şortları bodyleri cekmek istiyorum üstüme bu sefer cok azimliyim vallahi şortlarla havuza girdim bu yaz keskin bakıslar üzerimdeydi herkes nenacım nenacım sahane muhabbette bnmle ama eminimki arkamdan şişko diolar hmmm hissederim ben tahmin ediyorum...Ozge kaptan candir
Cogu sey aynidir. Hergun 5post olsun istiyorum menu yazip kacilmasin diye cabaliyoruz :))