Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa baslangiclar zor oluyor , kolay gelsin:) nacizane tavsiyem (mumkunse eger ) sizden ayrilmakta daha cok zorlaniyorsa , babasinin goturup getirmesi.Kapida anneden ayrilik cok zor..

Aslinda dsundum ama ilk gun icin gonlum el vermedi 2.gun durumuna göre aklimda olsun tesekkur ederiz❤

Benimki ev usulü olacak 😀 pek bir şey yapmayacağız ben. Mercimek köftesi su böreği var. Tatlı olarak pasta zaten. Bir de ev yapımı limonata var. Annem böreği yapacak. Aile içi kutlama olacak 10 kişi toplamda. Pjmasks konsepti var oğlan onu beğendi. Kendime baykuş kiz kostumu aradım ama bulamadim 😀

Ben de öyle yapicam, bir kac arkadas, komsu falan seklinde. Bu haftasonu büyüğün arkadaslarina sadece. Ama kucuge oyle bir sey düşünmüyorum.

Pjmasks tam o yaşın cizgifilmi, benimkiler de severdi.

Tatilden döndüm yine kosusturma basladi yaw😏
Daha dogru duzgun valizi bile yerlestirmedim. Anam dönecek tr den. Herkes bassagligina gelecek. Babam evde 3 hafta kalmis evine icine etmis. 3 gundur isten sonra buraya gelip temizlik yapiyorum.
kardesimin nisani olacak. Yeni eve ustalar bulup yaptiralacak😑
Alanyaya dönmek istiyorum🥺

Daha dogru duzgun valizi bile yerlestirmedim. Anam dönecek tr den. Herkes bassagligina gelecek. Babam evde 3 hafta kalmis evine icine etmis. 3 gundur isten sonra buraya gelip temizlik yapiyorum.
Kolay gelsin minnoşum. Yakın olsan yardıma gelirdim🤪🤪

Cumaya kaldi 2 aksam,
Plan yaparsan bence halledersin.

Bu iki gun de akşamları sebze/salata ile gecirsen, sabah/oglen de hamurisi hic tuketmesen, yumurta falan yesen mesela.

Lusi Lusi ben yarin aksam yemegini direk atlicam, yarin ogle menusunde de yumurtali salatali doyurucu buyuk bir porsiyon hazirlicam.
Yarın yumurtaya abanayım olmadı iyi dedin canım 👌
2 gün var. Halledilir. Akşamı salata ya da haşlanmış sebzelerle geçir. Hemen bi dukan birası patlat 😀
Bira yasak değil mi ya geçen puan kırdı benden minnoş görünümlü zalım kaptanınız :KK53: :KK70:

Kayış gibi olmaya doymadın daha da Alanya diyor bana bi bikini foti atmadın zalım şişkolata :KK70:

Ara vermeden mi içtin acaba ? Bünye alışkanlık kazanmış olabilir. Maydanoz suyu mu denesen ?

Yok canım ya ara da vermiştim, hastalıktan sonra başladım ama gitmiyor.. Cumaya sürpriz bekliyorum artık :KK53:

Senin ödemin nerden bacım ödemdaşım benim organize olduğumuz duyulmasın şişşşşttt :sus::confused:

Ahahaa deli, duyulmasını mı kalmış :KK70:
Hastaydım ya, yattım, içtim ilaçları, şişmişim, regle de 2 gün kalmış hiç farkında değildim, ekstra şiştim yani, düzelmiyor :olamaz::skandal::ruh:

B Birmeleksinsen hosgeldin takıma. Belirli bir diyet planın var mi ? Spor yapabiliyor musun ?
Hoşbuldum 😘 belirlediğim yaparım dediğim bir diyet yok açıkçası daha önce bu şekilde grupla beraber zayıflamıştım o zaman çalışmıyordum evdeydim ip atlıyordum ama şuan çalıştığım için yemekçi ablamız var ne pişirirse günlük onu yemek zorundayım ekmeği bırakmam lazım yorgun olmazsam yine ip atlarım sporla desteklemeye çalışırım

Yok canım ya ara da vermiştim, hastalıktan sonra başladım ama gitmiyor.. Cumaya sürpriz bekliyorum artık :KK53:

Ahahaa deli, duyulmasını mı kalmış :KK70:
Hastaydım ya, yattım, içtim ilaçları, şişmişim, regle de 2 gün kalmış hiç farkında değildim, ekstra şiştim yani, düzelmiyor :olamaz::skandal::ruh:

Biyleee bi süprüz mü :KK70: :KK53:

IMG_20210901_221756.jpg

X