Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa baslangiclar zor oluyor , kolay gelsin:) nacizane tavsiyem (mumkunse eger ) sizden ayrilmakta daha cok zorlaniyorsa , babasinin goturup getirmesi.Kapida anneden ayrilik cok zor..
Oooo süpeeer plaaan tam firdevs hanım tadında tuttu mu bari planDeli kizz hayir onlara yediriyorum diye kaynatıp yemiycem oglen kocaman kase salata yedim cikmadanda kahvemi icerim boylece aclikta hissetmem
Benimki ev usulü olacak pek bir şey yapmayacağız ben. Mercimek köftesi su böreği var. Tatlı olarak pasta zaten. Bir de ev yapımı limonata var. Annem böreği yapacak. Aile içi kutlama olacak 10 kişi toplamda. Pjmasks konsepti var oğlan onu beğendi. Kendime baykuş kiz kostumu aradım ama bulamadim
Yapacam bide kargoyla yolluyacam? Oldu abla olduu gelsin evimde yesin cadalozÇağırır çağırır o, gerekirse yapar kargoyla gönderir...
Bak çok şaşırdım şimdi...Yapacam bide kargoyla yolluyacam? Oldu abla olduu gelsin evimde yesin cadaloz
BamyaJunior da gelsin
Seni unutmak namumkun tatlı gevezem...CanTorun ablaaa seni çok özledim senle hiç alıntılaşmadık unuttun mu beniiii sildin mi resmimiiiii
Oooo süpeeer plaaan tam firdevs hanım tadında tuttu mu bari plan
Ne sasiriyon kiz abla. Sen kargoyla istesen yollarim tabikide eheheheBak çok şaşırdım şimdi...
Kolay gelsin minnoşum. Yakın olsan yardıma gelirdimTatilden döndüm yine kosusturma basladi yaw
Daha dogru duzgun valizi bile yerlestirmedim. Anam dönecek tr den. Herkes bassagligina gelecek. Babam evde 3 hafta kalmis evine icine etmis. 3 gundur isten sonra buraya gelip temizlik yapiyorum.
kardesimin nisani olacak. Yeni eve ustalar bulup yaptiralacak
Alanyaya dönmek istiyorum
Cumaya kaldi 2 aksam,
Plan yaparsan bence halledersin.
Bu iki gun de akşamları sebze/salata ile gecirsen, sabah/oglen de hamurisi hic tuketmesen, yumurta falan yesen mesela.
Yarın yumurtaya abanayım olmadı iyi dedin canımLusi ben yarin aksam yemegini direk atlicam, yarin ogle menusunde de yumurtali salatali doyurucu buyuk bir porsiyon hazirlicam.
Bira yasak değil mi ya geçen puan kırdı benden minnoş görünümlü zalım kaptanınız2 gün var. Halledilir. Akşamı salata ya da haşlanmış sebzelerle geçir. Hemen bi dukan birası patlat
Kayış gibi olmaya doymadın daha da Alanya diyor bana bi bikini foti atmadın zalım şişkolataTatilden döndüm yine kosusturma basladi yaw
Daha dogru duzgun valizi bile yerlestirmedim. Anam dönecek tr den. Herkes bassagligina gelecek. Babam evde 3 hafta kalmis evine icine etmis. 3 gundur isten sonra buraya gelip temizlik yapiyorum.
kardesimin nisani olacak. Yeni eve ustalar bulup yaptiralacak
Alanyaya dönmek istiyorum
Senin ödemin nerden bacım ödemdaşım benim organize olduğumuz duyulmasın şişşşştttSelamm..
Gel bacım gell, aynı durumdayız, hallettik ettik edemedik istifa edelim bence kovulmadan
Hem cumaya bir kaç değil, 1 gün kaldı sadece, bugün de bitti sayılırr
Ara vermeden mi içtin acaba ? Bünye alışkanlık kazanmış olabilir. Maydanoz suyu mu denesen ?
Senin ödemin nerden bacım ödemdaşım benim organize olduğumuz duyulmasın şişşşşttt
Hoşbuldum belirlediğim yaparım dediğim bir diyet yok açıkçası daha önce bu şekilde grupla beraber zayıflamıştım o zaman çalışmıyordum evdeydim ip atlıyordum ama şuan çalıştığım için yemekçi ablamız var ne pişirirse günlük onu yemek zorundayım ekmeği bırakmam lazım yorgun olmazsam yine ip atlarım sporla desteklemeye çalışırımB Birmeleksinsen hosgeldin takıma. Belirli bir diyet planın var mi ? Spor yapabiliyor musun ?
Yok canım ya ara da vermiştim, hastalıktan sonra başladım ama gitmiyor.. Cumaya sürpriz bekliyorum artık
Ahahaa deli, duyulmasını mı kalmış
Hastaydım ya, yattım, içtim ilaçları, şişmişim, regle de 2 gün kalmış hiç farkında değildim, ekstra şiştim yani, düzelmiyor
Mesafeye guvenip yardim teklif ettigini cakmadim sanki canimsinKolay gelsin minnoşum. Yakın olsan yardıma gelirdim
Hızlı kalkmak lazım cumaya kadar pratik yap sen boş durma
Manyak, hiç güleceğim yoktu
Bu kadarı çok ya, kişi başına 3 kilo gitse mesela