Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozunuz aydin istedigi bolumu okumak ne guzelSelam güzel hatunlar,
çok yoğun bir gündü. Kızımın sevinç çığlıkları ile uyandık güne. Üniversite de ilk tercihini tutturmuş.
Artık bir iç mimar adayı annesiyim. Hep resim, sanat ve tasarım tarzı şeylere ilgisi vardı.
Gönlüne göre bir bölümü okuyor olması ayrı bir mutluluk bizim için.
O ufacık, saçları örgülü kız ne zaman büyüdü anlamadım bile. Zaman su misaliymiş gerçekten.
Oğlumda ayağından ufak bir operasyon geçirdi bugün. Biraz da ona koşturduk.
Biraz ağrısı var, naz yapıyor bol bol. Onu teyzesine bıraktım işe geldim mecburen burada da iş yığılmış.
Akşam kızım için ufak bir kutlama yapacağız dışarıda...
Eee sizler nasılsınız.
Faturalari sen ödeyeceksen bende istifa edem he bamyamH3RA_ ay cok sevindim ya, tebrikler kizina.
oglusuna da gecmis olsun.
kiz sen hala calisiyon mu, koymadin mi istifayi masanin ustune bam diyerek
Faturalari sen ödeyeceksen bende istifa edem he bamyam
Hahah ay bi ben içiremedim benimkine inatbi denesin ama yaaaa
ben esime hindistan cevizi yagli kahve icirdim, bana olan aski o gun oldu galiba
Hayırlı olsun. Ne güzel bir bölüm şimdi başka başka tatlı telaşlarınız olacak İstanbulda mi okuyacak ?Selam güzel hatunlar,
çok yoğun bir gündü. Kızımın sevinç çığlıkları ile uyandık güne. Üniversite de ilk tercihini tutturmuş.
Artık bir iç mimar adayı annesiyim. Hep resim, sanat ve tasarım tarzı şeylere ilgisi vardı.
O ufacık, saçları örgülü kız ne zaman büyüdü anlamadım bile. Zaman su misaliymiş gerçekten.
Biraz ağrısı var, naz yapıyor bol bol. Onu teyzesine bıraktım işe geldim mecburen burada da iş yığılmış.
Eee sizler nasılsınız.
Hahahhahahabenim annem vegana cok yakin sekilde beslenir.
o kadar yadirganirdi ki,
dusunun misafirlige gidiyoruz, sen et yemiyorsun diye tavuk yaptik falan derlerdi
Aaa bilmiyordum bebişim tüp mideli olduğunu. Çok yiyemezsin tabi senTup mideliyim kiz yiyemem ben ve vejeteryan ayni cumlede yakismiyor
Biz bi tatlilarimiza et koymayiz
Selam güzel hatunlar,
Eee sizler nasılsınız.
Koydum da kabul görmedi :)H3RA_ ay cok sevindim ya, tebrikler kizina.
oglusuna da gecmis olsun.
kiz sen hala calisiyon mu, koymadin mi istifayi masanin ustune bam diyerek
Sağol kuzum, Allah isteyen herkese nasip etsin.Gozunuz aydin istedigi bolumu okumak ne guzel
Oglunada gecmis olsun
Evet canım İstanbul'da okuyacak.Hahah ay bi ben içiremedim benimkine inat
Hayırlı olsun. Ne güzel bir bölüm şimdi başka başka tatlı telaşlarınız olacak İstanbulda mi okuyacak ?
hayırlı olsun, gözünüz aydın...Selam güzel hatunlar,
Eee sizler nasılsınız.
Aynen bencede ama o enteldir o yer
Iskender
Al buda öbür entel. Demedimmi size ikisi ayni
Her gün ne ara gergin oldu Siri???
İskendere bayılırım
Yaz boyu neredeyse gergin kebap yedim hiç kilo almadım buraya geldim 1 hafta dikkat etmedim diye 2 kilo aldım.
Sonuç: Kebap kilo aldırmaz.
Sevindim. Bosuna korkmusumBLU3 dunle ayni kilodayim, cok kotu etkilememis,
ama dunku sisligim de devam haliyle tabi ki,o da inmemis.
bugun aksama taze fasulye ve dunden kalan yesil mercimekli bulgur olacak.
bulgurdan hic yemeyip aksam yemegi oncesi meyve tabagi mi yapsam diyorum, kalorisi az meyvelerden
Uykusuzluk (kalitesiz uyku) vucutta kortizol sentezine neden olur. O da odem olusumuna yol acar. Bugun nasil oldu?uykusuzluk mu?Hic duymamistim neden ki acaba?
Dusman demeyelim de odul ogunune saklamak daha guzel olurtursu da mi dusmanimiz?:))
Tuzlu olduğu için mi?Dusman demeyelim de odul ogunune saklamak daha guzel olur
Kız sen doktor musun? Şaka yapmadım ama ciddili sordumUykusuzluk (kalitesiz uyku) vucutta kortizol sentezine neden olur. O da odem olusumuna yol acar. Bugun nasil oldu?