- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
2 yaşını yeni doldurdu ve bir kaç aydır bizde de var yazdıkların.. Doktora götürdüm ben geçenlerde, çünkü aşırı sinirli oldu, ağlarken yüzü, ağzının etrafı daha çok morarıyor.. Sakinleştirici falan yazdı ama hemen ardından hasta olduğu için başka tedavi görüyor hala, tam iyileşince başlayacağım diğerine, bakalım etkisi olacak mı.. Başı sürekli sıcak, sanarsın ateşi var düzelicek dedi ama bakalım..
Selam..
Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun
Ayyy kolay gelsin ya.. Bütün gün koştur bir de akşam birşeyler yapmak zorunda kalmak berbat birşey.. Bugün hiiçç dinlenemedim, dışarı da çıktım günler sonra :) akşam önce kv, kp geldi, ardından eşimin arkadaşları, hiç birşey değil de sadece çayı hazırlamak bile işkence gibi şu an, iyisi uyumak, uyuyor taklidi yapmak gerisini kendileri halletsin bir zahmet
İyi akşamlar canım..
Kolay gelsin sana da hepsii :)
Sizinki belki hastalikla birlesince daha kotu etkilenmistir canim ,unutmusum yazmayi isirmayada basladi bizimki abiside ayni sekilde yapmisti ardindN sebepsiz vurmalar baslamisti biz sakin olup unutmasini bekledik simdi kiz aynisini abiye yapinca ortalik fena karisicak bakalim neler olur
Ilaclar ins.faydali olur❤