Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 yaşını yeni doldurdu ve bir kaç aydır bizde de var yazdıkların.. Doktora götürdüm ben geçenlerde, çünkü aşırı sinirli oldu, ağlarken yüzü, ağzının etrafı daha çok morarıyor.. Sakinleştirici falan yazdı ama hemen ardından hasta olduğu için başka tedavi görüyor hala, tam iyileşince başlayacağım diğerine, bakalım etkisi olacak mı.. Başı sürekli sıcak, sanarsın ateşi var 🙄 düzelicek dedi ama bakalım..

Selam..
Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun 💕

Ayyy kolay gelsin ya.. Bütün gün koştur bir de akşam birşeyler yapmak zorunda kalmak berbat birşey.. Bugün hiiçç dinlenemedim, dışarı da çıktım günler sonra :) akşam önce kv, kp geldi, ardından eşimin arkadaşları, hiç birşey değil de sadece çayı hazırlamak bile işkence gibi şu an, iyisi uyumak, uyuyor taklidi yapmak 😂 gerisini kendileri halletsin bir zahmet 😂

İyi akşamlar canım..
Kolay gelsin sana da hepsii :)

Sizinki belki hastalikla birlesince daha kotu etkilenmistir canim ,unutmusum yazmayi isirmayada basladi bizimki 🤦‍♀️abiside ayni sekilde yapmisti ardindN sebepsiz vurmalar baslamisti biz sakin olup unutmasini bekledik simdi kiz aynisini abiye yapinca ortalik fena karisicak bakalim neler olur :KK14: :işsiz:
Ilaclar ins.faydali olur❤

Tam olarak öyle de değil 😅
Baktım dağ karışık yazmışım uyku sersemi 😂

Şimdiki çocukların hepsi böyle, o yüzden yapacak birşey yok diyor hep aslında 😄
Morarması, kafa sıcaklığı kan dolaşımlyla alakalı birşeymiş ona ilaç yazdı, sakinleştirici de tam olarak sakinleştirici değil ya uykuya rahat dalması için, uyuyamıyor çünki, gece geç saatlere kadar oturuyordu bu hastalıktan önce, o da zarar, hem de asabiyeti de bu yüzden ola bilirmiş..
Sonrası da klasik kalsium, d vitamini falann..
Samimiyetine guvenerek yaziyorum. Benim hic aklima yatmadi. Lutfen kullanmadan once baska bir uzmanin da gorusunu alir misin🌺

Sonunda aralikli oruca geri dondum kizlar
, bugun 20 saat aclik yaptim.

Yarin cocuklar evde normal 16 saatlik oruc düşünüyorum.

Persembe de sabah ve öğlen ogunu yapip cumaya artik listeye girmek istiyorum.

Cumartesi de büyük sipanin doğumgünü var 😅
Nice yaslara olsun saglik ve mutlulukla💜

Kardeslerin mi var?😻
Bendeki kardeş değil mutant bir erkek kardeşim var 19 yaşında 20 oldu mu acaba neyse o civarda abla su getir diye ağlıyor odasında bi kız kardeşim var 17 yaşında o da abla yumurta kır bu yemeği sevmedim diye ağlıyor. Sabahtan beri köle gibi hizmet ediyorum. Durumum çok kötü beni evlat edinmek isteyen var mı?

Bendeki kardeş değil mutant bir erkek kardeşim var 19 yaşında 20 oldu mu acaba neyse o civarda abla su getir diye ağlıyor odasında bi kız kardeşim var 17 yaşında o da abla yumurta kır bu yemeği sevmedim diye ağlıyor. Sabahtan beri köle gibi hizmet ediyorum. Durumum çok kötü beni evlat edinmek isteyen var mı?

Hic böyle ablamiz olmadi, sen beni kardes al bence 😂

Neden yapiyorsun?🤪

Hic böyle ablamiz olmadi, sen beni kardes al bence 😂
Neden yapiyorsun?🤪
Ya bilmiyorum kıyamıyorum. Bi kere öğrenciyken birine bi çizim yaptım 100 TL para kazandım ilk paramdı eve geldim göstereyim herkese felan dedim erkek kardeşim dedi abla bana versene çok acil lazım verdim meğer kız arkadaşına hediye alacakmış enayilikte vera gibi olmayın siz uyanık olun 🤣🤣

İyi geceler kızlar
Şimdi bir kahve molası verdim. Sabaha evdekilere çilek reçeli yetistiricem tabi güzel olursa 😀
Bir de oğlumun doğum günü var Perşembe günü. Yarına temizlik falan uğraşırım. Mercimek köftesi de akşamdan hazir ettim mi tamamdır.
Yogun geçiyor günüm.
Bugun 40 dk chloe ile abs full body lower body çalıştım.
Uzerine pamelanin popo videosunu yaptım. En son da 10 dk kadar ağırlıkla kol çalıştım.

Samimiyetine guvenerek yaziyorum. Benim hic aklima yatmadi. Lutfen kullanmadan once baska bir uzmanin da gorusunu alir misin🌺

Bunu yazan çocuk nöroloji ki hep onun yanına götürdüm, bilindik iyi bir doktor..
Ama geçen gün pediatriye götürdüğümde de reçeteyi gösterdim, onun da onayını aldım, ikisi de doğduğundan beri doktoru.. Araştırmadan doktora bile götürmedim ben onu, hassasım bu konuda 🤭

Günaydın kizlar nasılsınız. Biz tatile gitmiştik ama apar topar hastaneye geldik küçük oğlumun fare zehiri yemiş olması şüphesiyle halen hastanede yüz. Ömrümden o.ur gitti zehirin etkisi sonradan oluyor Muş. Duaniza da ekleyin

Günaydın..
Çok geçmiş olsun yaa.. Haber ver bize de..

X