Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar salata fikri vereyim

karpuz, avokado, salatalik, zeytinyagi, limonsuyu ve baharatlanmis.

bunda karpuz azaltilip peynir eklenirse super bir ogun olur, tam benim tarzim, tatli tuzlu eksi bir arada :kk77:

iu

Tuzlu, ekşi tamam da tatlı girmesin ya araya 😂

Gidip öğlen yemeği hazırlığı yapayım..
Oğlum uyuyor, bahçede düştü, dudağı sıyrılmış, ona göre büyük birşey ama acıyor deyip ağladı hep, arada uyanıp da ağladı..
Eşim sıcaktan mı ne çok halsiz geldi eve, yatıyor o da kalkacak hali yok, tansiyonu da düşmüş biraz..
Anlaşılan bugün çook yoracaklar beni.. 🙄Arada fırsat bulursam uğrarım yine, olmadı akşam menü yazmaya gelirim bir de..

Günaydın Peripellaa 😍
Nasıl oldun??
sabah doktora gittim bi tahlil ve şu kiloda takılma için kan tahlili verdim bakalım daha sonucunu almadım ama bugün iyileşmiş gibiyim halsizlik de kalmadı 10K adımımı attım
Menun guzel olmus canim gecti 3gun 🤗 oglene yada ogle aksam arsina kucuk meyve ekleyebilirsin enerji almak için 😘
sabah kan verdim yürüyüş yaptım işe geldim açlıktan ölüyorum probiyotik yoğurt ve wasa yedim senin kahvaltıda ne vardı

İyi gidiyor, 500 gramcık inmiş gördüm bugün :)
Oğlan iyi artık uyuyor da bu sefer de benim uykum bölük pörçük, sürekli uyanıyorum, bir kaç gün sakinleştirici alıp uyumayı deneyeceğim olmazsa..

Sendrom mu? Gözümü korkutmayın 😅
Kolay gelsin ya, biz de dişi zor çıkartırız, ateşlenmeler, huysuzluklarr 🤦‍♀️

Yoo, hiç dikkat etmedim de yani..
Dukan bana iyi geliyor, hem tokluk hissi veriyor, hem ödem gidiyor..
İçmiyordum da şimdi yine başladım malum 2 kilo artım var hala 🤦‍♀️
İyileşmedim de tam, yatıyorum fırsat buldukca, ilaç alıyorum falan birşeyler yapmazsam gidecek gibi değil ödemim..
belkide sizinkinde olmaz 😂bizden buyuktu diye hatirliyorum 17aylik benim hanfendi herseye aglama,kendini yerlere atma ,herseyi kendim yaparim hareketleri , birkac hafta icinde yeni yeni gelisim belirtileri suanda hepsi var🙈😪

Onemli oolanartik iyilesebilmen canim ,dunden 500gr gittiyse cumaya tam eksilmis olman lazim🤪 2 kere ictim basim cok donmustu haftaya tekrar bi deniyim

@BLU3 dunle ayni kilodayim, cok kotu etkilememis,
ama dunku sisligim de devam haliyle tabi ki,o da inmemis.

bugun aksama taze fasulye ve dunden kalan yesil mercimekli bulgur olacak.

bulgurdan hic yemeyip aksam yemegi oncesi meyve tabagi mi yapsam diyorum, kalorisi az meyvelerden :KK58:
2-3 kaşık bulgur ye mutlaka çok faydalı.😘
Girsin ya çok güzel olur tuzlu ekşi tatlı tam benlik.😇😇😇

Günaydınnnnn🥰🥰🥰🥰
Güne sade bir espresso ile başladım ve kahvaltım da çok hafif oldu. Canım hiçbirşey yemek istemiyor bugün. 🙄🙄

Eklentiler

• A45300CC-C448-4932-B838-F7F4AC8EAE66.jpeg
    A45300CC-C448-4932-B838-F7F4AC8EAE66.jpeg
    149,5 KB · Görüntüleme: 24
sabah doktora gittim bi tahlil ve şu kiloda takılma için kan tahlili verdim bakalım daha sonucunu almadım ama bugün iyileşmiş gibiyim halsizlik de kalmadı 10K adımımı attım

sabah kan verdim yürüyüş yaptım işe geldim açlıktan ölüyorum probiyotik yoğurt ve wasa yedim senin kahvaltıda ne vardı

Hadi ins.guzel cikar sonuclar . Cok az yemissin ama ara ogun yapsaydın yemege kadar yorulman normal. Bugun kahvaltimi iyi yaptim omletli yedim

Dahlia_ Dahlia_ benim eski isyerimde tabildotta alirdik yemeklerimizi,
ben bir kasik corbadan, bir catal ana yemekten, bir catal tatlidan seklinde dondurerek yerdim.
Arkadaslar sinir olurdu, oyle yemek mi yenirmis :KK70:

su poke bowllar tam bana gore o sebeple, her seyi tek tabakta karistir ye

Hafta sonu Tampa da bir seminere gittim bu doktorların katıldığı bir seminer ben doktor değilim ama eşim dolayısıyla ben de katılıyorum. Kanadalı bir doktor, yani görmeniz lazım adam tam bir züppe havasından geçilmiyor sanki Hollywood yıldızı falan yani 😂😂😂 toplamış etrafına insanları Veganlığı anlatıyordu şöyle muhteşem böyle muhteşem, belki de öyledir bilmiyorum neyse, bir şeyin tadına baktırdı orada Vegan pizza imiş, resmen kusacaktım kusmuşumdur belkide🤪🤪🤪
Zaten burada insanların normal pizzalarını yiyemiyorum Vegan pizza neeee???
😂😂😂😂
Veganlığa ya da vejetaryenlere karşı değilim kesinlikle yanlış anlaşılmasın hatta saygı ve hayranlık duyuyorum et yemeden de mutlu olabilme ayrıcalığına sahipler, ancak böyle züppeler arasında reklam malzemesi yapılınca çok rahatsız oluyorum nedense, bir de sürekli sizde yapın sizde yapın diye zorlanınca ve et yediğim için horlanınca daha da rahatsız oluyorum.
Ben direk söyledim zaten ben Türküm etsiz kebapsız lahmacunsuz yaşayamam ben mutsuz olurum dedim. Adamın bana bir bakışı vardı tarifi yok. 😂😂😂😎😎
Sonra o gruptan ayrıldık kadının biri geldi yaklaştı zaten dedi adam çok mutsuz. Allah Allah🙄🙄😂😂😂

Dahlia_ Dahlia_ benim eski isyerimde tabildotta alirdik yemeklerimizi,
ben bir kasik corbadan, bir catal ana yemekten, bir catal tatlidan seklinde dondurerek yerdim.
Arkadaslar sinir olurdu, oyle yemek mi yenirmis :KK70:

su poke bowllar tam bana gore o sebeple, her seyi tek tabakta karistir ye
Zaten karpuz, mango, elma, şeftali gibi meyvelere ekşili acılı bir baharat var, Meksika baharatı, inanılmaz lezzetli yapıyor. 😇😇
Eskiden köye gittiğimizde ananem ayvayı sobanın üzerinde pişirirdi sonra üzerine tuz ve acı biber koyardı herhalde benim sevgim oradan geliyor, ananemde bir Meksikalılık falan mı var acaba?😜😜😜😜

Hafta sonu Tampa da bir seminere gittim bu doktorların katıldığı bir seminer ben doktor değilim ama eşim dolayısıyla ben de katılıyorum. Kanadalı bir doktor, yani görmeniz lazım adam tam bir züppe havasından geçilmiyor sanki Hollywood yıldızı falan yani 😂😂😂 toplamış etrafına insanları Veganlığı anlatıyordu şöyle muhteşem böyle muhteşem, belki de öyledir bilmiyorum neyse, bir şeyin tadına baktırdı orada Vegan pizza imiş, resmen kusacaktım kusmuşumdur belkide🤪🤪🤪
😂😂😂😂
Veganlığa ya da vejetaryenlere karşı değilim kesinlikle yanlış anlaşılmasın hatta saygı ve hayranlık duyuyorum et yemeden de mutlu olabilme ayrıcalığına sahipler, ancak böyle züppeler arasında reklam malzemesi yapılınca çok rahatsız oluyorum nedense, bir de sürekli sizde yapın sizde yapın diye zorlanınca ve et yediğim için horlanınca daha da rahatsız oluyorum.
Ben direk söyledim zaten ben Türküm etsiz kebapsız lahmacunsuz yaşayamam ben mutsuz olurum dedim. Adamın bana bir bakışı vardı tarifi yok. 😂😂😂😎😎
Sonra o gruptan ayrıldık kadının biri geldi yaklaştı zaten dedi adam çok mutsuz. Allah Allah🙄🙄😂😂😂
Vegan, vejeteryan olayı çok ayrı bir durum. Kim neyi nasıl tüketmeyi seviyorsa öyle yesin ama sizde yapın bak bi deneyin gibi baskı da olmasın yahu 😀 sen bir şeyi seviyorsun diye karşı tarafında ondan keyif almasını bekleyenlere gıcık oluyorum 😀

😂😂😂😂

benim annem vegana cok yakin sekilde beslenir.

o kadar yadirganirdi ki,

dusunun misafirlige gidiyoruz, sen et yemiyorsun diye tavuk yaptik falan derlerdi :KK70: :KK70: :KK70:

Vegan, vejeteryan olayı çok ayrı bir durum. Kim neyi nasıl tüketmeyi seviyorsa öyle yesin ama sizde yapın bak bi deneyin gibi baskı da olmasın yahu 😀 sen bir şeyi seviyorsun diye karşı tarafında ondan keyif almasını bekleyenlere gıcık oluyorum 😀

bi denesin ama yaaaa

ben esime hindistan cevizi yagli kahve icirdim, bana olan aski o gun oldu galiba :KK70:

Selam kizlar.
Gunaydin mesaji bile yazmamisim. Saat 15i geciyor daha bisey yemedim. Hepsi yogunlukdan. Aklima gelmiyor. Maalesef du da oyle
Yatmadan 1,5L tamamlamaya calisacagim. Cok az farkindayim.
Umarim herkes daha iyidir.
Yeni girdim eve. Nefes alip biraz su icip toplantiya gidecegim. 2 saat oturacagim icin bol su icerim

sabah ve oglen tam dutch style olmus :KK48:

salata olsaydi menunde begenecektim, begenmedim :63:,
baslicaksin yine wc ye gidemedim demelere.
Ucakta demeye basladim zaten🤣
Bugun guzel beslenmissin bence , gecmis olsun toparlanamadin😪

Dukan icerken bas donmen oluyor mu canim sık tuketiyorsun

Menun guzel olmus canim gecti 3gun 🤗 oglene yada ogle aksam arsina kucuk meyve ekleyebilirsin enerji almak için 😘

Az yemissin tatildede zayifladin kosusturmadan mi yiyemedin🙃
Yok kiz sicaktan porsiyon dahada kuculmustu😬
Aynen bencede🤣 ama o enteldir o yer🤣
Iskender😍
2-3 kaşık bulgur ye mutlaka çok faydalı.😘

Al buda öbür entel. Demedimmi size ikisi ayni🤣

Selam güzel hatunlar,
çok yoğun bir gündü. Kızımın sevinç çığlıkları ile uyandık güne. Üniversite de ilk tercihini tutturmuş.
Artık bir iç mimar adayı annesiyim. Hep resim, sanat ve tasarım tarzı şeylere ilgisi vardı.
Gönlüne göre bir bölümü okuyor olması ayrı bir mutluluk bizim için.
O ufacık, saçları örgülü kız ne zaman büyüdü anlamadım bile. Zaman su misaliymiş gerçekten.
Oğlumda ayağından ufak bir operasyon geçirdi bugün. Biraz da ona koşturduk.
Biraz ağrısı var, naz yapıyor bol bol. Onu teyzesine bıraktım işe geldim mecburen burada da iş yığılmış.
Akşam kızım için ufak bir kutlama yapacağız dışarıda...
Eee sizler nasılsınız.

X