Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

images.jpeg

Kızlar bi gün vera eriyor da der miyiz ne dersiniz?
Firdevs Hanım Bihter neyi itiraf edecek? Bunun Behlülle ne alakası var?

Ne güzel kaynatmışsınız. Çocukları okula bıraktım, Alışverişimi yaptım, yerleştirdim, ekmeğime son şekli verip sepete yerleştirdim, sonra kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik ve kuru incirle badem unlu sütlü kurabiyeler yapıp fırına attım. Pişmesini bekliyorum🤪🤪
Maşallah hamaratsin, ben evdeki işleri zor bitiriyorum valla, afiyet olsun

Ne güzel kaynatmışsınız. Çocukları okula bıraktım, Alışverişimi yaptım, yerleştirdim, ekmeğime son şekli verip sepete yerleştirdim, sonra kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik ve kuru incirle badem unlu sütlü kurabiyeler yapıp fırına attım. Pişmesini bekliyorum🤪🤪
Masallah size 😍
Bende kek yapiyorum..muzlu 😂

BLU3 BLU3 helal kız sana benim yerime de vermişsin tebrik ederim.

Kendimi moralim bozuk olduğu için tatlıya vurasım geldi ama vurmadım hiç mango tatmamıştım bi aldım ayy ne güzelmiş tatlı krizine de çok iyi geldi yarım mango yedim Öğle yemeği olarak zaten aç değildim 2 öğün planladık bugünü tavsiye ederim kızlar
Sen aksam daha dusuk kilo ile bildirim yaptin sanki. Sabah neden oyle oldu acaba?

Selam kizlar
Takim resmen terk edilmisleri oynuyor

Es yarisi yapmanin hicbir anlami yok bu durumda.
Takima 1hafta gelmeyenler var. Menu paylasip gidenler. Tarti fotolarinida gormedim.
Sizlere :KK24: diyecegim
Baska takim veya diyet gunluklerinde deneye bilirsiniz sansinizi.

Esas listeyi hazirliyacagim birazdan
Bu haftanin etkinligi ne olacak kaptanim🌺

Eline saglik ne guzel olmuslardir😍

X