Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlilik yildonumunuz kutlu olsunDun bizim evlilikyildonumumuzdu bugun kutladik ,1 ince dilim pastayla odulumu yaptim en son ne zman pasta yedigimi bile hatirlamiyorum
Maşallah hamaratsin, ben evdeki işleri zor bitiriyorum valla, afiyet olsunNe güzel kaynatmışsınız. Çocukları okula bıraktım, Alışverişimi yaptım, yerleştirdim, ekmeğime son şekli verip sepete yerleştirdim, sonra kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik ve kuru incirle badem unlu sütlü kurabiyeler yapıp fırına attım. Pişmesini bekliyorum
Ne diyorsun kuzumEki Görüntüle 2907362
Kızlar bi gün vera eriyor da der miyiz ne dersiniz?
Firdevs Hanım Bihter neyi itiraf edecek? Bunun Behlülle ne alakası var?
Tamamdır ben bi buna uyayım bakayım.Ac olmadigin ogunlerde yemeyebilirsin canim yada yer degistirerek kullanabilirsin bulgurlu günleri fazla kacirma
Ayy nice yıllara afiyet olsunDun bizim evlilikyildonumumuzdu bugun kutladik ,1 ince dilim pastayla odulumu yaptim en son ne zman pasta yedigimi bile hatirlamiyorum
Masallah sizeNe güzel kaynatmışsınız. Çocukları okula bıraktım, Alışverişimi yaptım, yerleştirdim, ekmeğime son şekli verip sepete yerleştirdim, sonra kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik ve kuru incirle badem unlu sütlü kurabiyeler yapıp fırına attım. Pişmesini bekliyorum
Çok ince espri yaptım bunu sadece gerçek aşkı memnu hayranları anladı kaptanımNe diyorsun kuzum
Hic izlemedim bileÇok ince espri yaptım bunu sadece gerçek aşkı memnu hayranları anladı kaptanım
Saglikli tariflere acigimKurabiyeler harika olmuş isteyene tarifi verebilirim
Sarj bitmeden bildirim yapayim diye aceleden yanlis yazmisim. Duzeltmistim hemenOne kızz 4 kılomu verdın
2 aydir buradayim (oncesinde de 10 kilo kadar verip izne ayrilmistim). 2 ayda 12 kusur kilo gitti. Hedef 60 ti. O rakami gorunce guncelleme yapacagim muhtemelenTebrik ederim, maşallah çok iyi gidiyorsun.
Hedefin neydi ve diyete başlayalı ne kadar oldu?
Sen aksam daha dusuk kilo ile bildirim yaptin sanki. Sabah neden oyle oldu acaba?BLU3 helal kız sana benim yerime de vermişsin tebrik ederim.
Kendimi moralim bozuk olduğu için tatlıya vurasım geldi ama vurmadım hiç mango tatmamıştım bi aldım ayy ne güzelmiş tatlı krizine de çok iyi geldi yarım mango yedim Öğle yemeği olarak zaten aç değildim 2 öğün planladık bugünü tavsiye ederim kızlar
Bu haftanin etkinligi ne olacak kaptanimSelam kizlar
Takim resmen terk edilmisleri oynuyor
Es yarisi yapmanin hicbir anlami yok bu durumda.
Takima 1hafta gelmeyenler var. Menu paylasip gidenler. Tarti fotolarinida gormedim.
Sizlere diyecegim
Baska takim veya diyet gunluklerinde deneye bilirsiniz sansinizi.
Esas listeyi hazirliyacagim birazdan
Eline saglik ne guzel olmuslardirNe güzel kaynatmışsınız. Çocukları okula bıraktım, Alışverişimi yaptım, yerleştirdim, ekmeğime son şekli verip sepete yerleştirdim, sonra kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik ve kuru incirle badem unlu sütlü kurabiyeler yapıp fırına attım. Pişmesini bekliyorum
Cok guzel eksi gormussun bu hafta. Ayni motivasyonla devam et lutfenBen aşure yaptım asireyle odullendircem