• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nerde bu kizlar ? Kimsecikler yok.

Spor ne alemde? Ne yapiyorsunuz?
Yeni Eve geldim ben. Az dinlenip aksam yemegi hazirlacagim 🌝

Okula hazirlaniyoz kaptanim biz, bir tek ben heyecanliyim 😜

Bir de benim sipayla okuma çalışması. Öğretmen varsa takimda gönderem benim sipayi 🙄

Aksama tavuk sote yapacak kociskom, eger evin yolunu bulabilirse 😒 sizlerde neler var?

Okula hazirlaniyoz kaptanim biz, bir tek ben heyecanliyim 😜

Bir de benim sipayla okuma çalışması. Öğretmen varsa takimda gönderem benim sipayi 🙄

Aksama tavuk sote yapacak kociskom, eger evin yolunu bulabilirse 😒 sizlerde neler var?
Kolay gelsin 😂
Bende 15dk su videoyu yapmayin dedim

yarisi yaptim ara verdim 🥺 BikeErg de kondisyonum cok dusmus

Tazefasulye yapacagim ben. Yaninda yogurt yerim buyuk ihtimal

Eklentiler

• IMG-20210821-WA0013.jpeg
    IMG-20210821-WA0013.jpeg
    49,4 KB · Görüntüleme: 19
Buralardan çok ayrılma
En yapmam akıllandım diyen bile eskiye dönüyor
Senin yerinde olsam salma, toparlanma payı için 2-3 kg daha veririm
Mezunken yapabilirsin onuda
Esas listeye girmeden free listeden menü/spor ve tartı paylaşımlarına devam edersin
Bir bitir fındık işini karar verirsin nasıl yapacağına
Eylül ayında alt listede olmak istiyorum ben de kaptanım🥰uzaklaşamıyorum alışkanlık oldu🤪tüm geçmişi okudum şimdi aklım sizde kalıyor.
Kraker kim ya o bana özensin şişko :deli::KK70:
165 boyum
Kim mi :KK67:
Seni nankör 🐕 hemen unuttun he beni:63:
Hem bi kere şişko diye sana derler :sinirli:
Ödul yaptiniz mi bakalim 😎
Yaptım kaptanım ben🤪 aşure ayımız hayırlı olsun

N'aber kızlar? Yürüyüşler, sporlar yapıldı mı?

Çok şükür şimdilik iyi gidiyorum. Günde iki kez yürüyüş, gece de egzersiz şeklinde olmasa da toplamda 20 dk süren hafif bir yürüyüş ve gün içinde 20 dk'lik yoga... Bugün 4.gundu ve bacaklarım, boynum, sırtım sanki esneyip uzadı. 🤭 Tabi ki gittikçe zorlaşacak, yapabildiğim kadar artık. 🤷

N'aber kızlar? Yürüyüşler, sporlar yapıldı mı?

Çok şükür şimdilik iyi gidiyorum. Günde iki kez yürüyüş, gece de egzersiz şeklinde olmasa da toplamda 20 dk süren hafif bir yürüyüş ve gün içinde 20 dk'lik yoga... Bugün 4.gundu ve bacaklarım, boynum, sırtım sanki esneyip uzadı. 🤭 Tabi ki gittikçe zorlaşacak, yapabildiğim kadar artık. 🤷
8 saat araba sürdüm
spordan sayılmalı bence çok yoruldum 😂
üstüne 6.000 adım yapmışım

Back