- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
- 88
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.241
Tebrikler
Koruma donemi hayirli olsunEki Görüntüle 2903761
Geçen hafta: 56.6
Bu hafta ise: 55.9
Fark: 700 g
%1.236
Kuchisabishii Dahlia_
Artık koruyup şekillenmeye çalışacağım, umarım başarabilirim.
TebriklerEki Görüntüle 2903761
Geçen hafta: 56.6
Bu hafta ise: 55.9
Fark: 700 g
%1.236
Kuchisabishii Dahlia_
Artık koruyup şekillenmeye çalışacağım, umarım başarabilirim.
Aman AllahimKilo bildirimi
Gecen cuma:68.2
Guncel:66.9
Fark:1.3
Yuzde:1.906
Kuchisabishii @H3RA_
Eki Görüntüle 2903768
Cok gecmis olsun canim. Corona testi negatifdi ama acaba pozitife mi dondu ?Gecen cuma=68.8
Bugun=68.4
Fark=-400gramacayip hastayim ic giyimlede kiyafetle de ayni sonucEki Görüntüle 2903777
Kuchisabishii @
Es yarisi olmayacagi kesin
Kolay gelsin bende aşure pişirmek istiyorum ama çok yiyorum dayanamayıp. Benim apartmanda da kimse yapmadı bir tabak gelir mi acaba dedim bekledim, gelmedi.
Yap ye 1 kase. Kalani eve ve komsulara (dagitacaksan tabi)Kolay gelsin bende aşure pişirmek istiyorum ama çok yiyorum dayanamayıp. Benim apartmanda da kimse yapmadı bir tabak gelir mi acaba dedim bekledim, gelmedi.Hersene yapıyordum. Yine mi yapsam acaba emzikliyim çok da canım çekiyor
Takimda 2 ayri grup yapsak. Gruplar birbirine karsi yarissa. Hem kiloda hem spor puanindaEs yarisi olmayacagi kesin
Ne yapalim dersin? Istek var mi :)
Kolay gelsin
Hic yapmadim,yemedimde
Bizim bir donem takim icin klan yaptigimiz gibi diyorsun herhal :) ozaman 4klan cikmisti.Takimda 2 ayri grup yapsak. Gruplar birbirine karsi yarissa. Hem kiloda hem spor puaninda
Çok çalışkansın canımı sıkıyorsun öğretmenim ödevleri kontrol etmediniz diyen zalım bebeler gibi yeter daa
Bu mesajı yeni gördüm klanda olur ama yeter ki bir yarış olsunBizim bir donem takim icin klan yaptigimiz gibi diyorsun herhal :) ozaman 4klan cikmisti.
Simdi 2 anca cikar
Olur derim.
Herkes kilo bildirimi yapsin. Haftanin 1.esini aciklayip ardindan takimlari duyururum
Hasta mısınız yaa neyi var oğluşunAlıntılarım yarım kaldı, kime yazmadıysam kusura bakmasın, ateş nöbetimiz hastanede sonlandı.. İnmedi ateşi mecbur götürdük iğne yaptılar. Yeni geldik eve, oğlumu yatırdım ben de çok kötüyüm uykusuzluktan..
Yapıyorum yinede çok yaparmisim beş katlı benim apartman. Bir ikisi evde yok,yine elimde kalıyorYap ye 1 kase. Kalani eve ve komsulara (dagitacaksan tabi)
Valla guzel benzetmeÇok çalışkansın canımı sıkıyorsun öğretmenim ödevleri kontrol etmediniz diyen zalım bebeler gibi yeter daa
Burcum koc yukselenim basakÇok çalışkansın canımı sıkıyorsun öğretmenim ödevleri kontrol etmediniz diyen zalım bebeler gibi yeter daa
Senle ben ayrica yarisacagiz. Merak etme sen, o is bendeBu mesajı yeni gördüm klanda olur ama yeter ki bir yarış olsun
1 bardak olcuyle yap o zaman. Yensin bitsin kalmasinYapıyorum yinede çok yaparmisim beş katlı benim apartman. Bir ikisi evde yok,yine elimde kalıyor
Bence sporu puan üzerinden yapalım mesela herkes aynı sporu aynı gün yapamıyor. Diğer kızçeler ne dersinizValla guzel benzetmeAma benim hosuma gidiyor
Tamamdir
Sporlari biz mi belirliyelim yoksa sizler takimca birbirinizi motive mi edersiniz gunluk konusup sporu belirleyip
Benimde yükselenim de burcum da hepsi akrep söyliyim didimBurcum koc yukselenim basak
Oooo en sevdiğim ortalık karışıyorSenle ben ayrica yarisacagiz. Merak etme sen, o is bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?