• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrikler 😍 Cok guzel eksi. Sekillenmek icin neler yapacaksin?
Aramizdan ayriliyor musun 🥺

Aman Allahim 😍😍 BLU3 BLU3 masallah canim,harika gidiyorsun
@_Vera_ mutlaka takip etmen gerek menu ve sporlarini. 66.6 i kirarsin ozaman

Cok gecmis olsun canim. Corona testi negatifdi ama acaba pozitife mi dondu ?
Eksin cok iyi.
Vallahi kaptanim bilemedimki bi bulanti gece uyku bile uyuyamıyorum gruba katilamiyorum ama en kisa sürede toparlanip sporuma donmek istemiyorum spor olmayinca bu kadar az gidiyo ama ne gidersekar gozuyle bakiyorum artik

Günaydın ☀️ nasılsınız bakim 😁
Bu haftam çok kötü geçti modum düştü burdan uzak kalınca.Mezun olmak istiyorum ama gidersem 5 li rakamları hiç göremem diye korkuyorum.
Eski spor yaptığım günlerimi özledim.Spor yapamayınca insan adapte olamıyormuş☹️
Bi tartıya çıkayım bakayım ne diyecek bana 🙄

Geçen hafta 74,5
Bugün 74,9
400 grm fazlam var
Reglm 3gun geçti olmadı ondan sanırım?
Kuchisabishii Kuchisabishii
Belki o yuzden belki minik kacamaklardan 😌
Haftasonu dikkat edersen,kontrol tartisina gitmis olacagina eminim
Gecen hafta 57.25
Bugun 56.950
Fark -300
Yuzde 0.52
Hedef 56.900

Kuchisabishii Kuchisabishii @neutral kaptanlarim ben adimdan ziyade bolgesel calismak istiyorum adim yarisina dahil olmasam nasil yapabiliriz?
Olur
Bu hafta adim yarisi yok. Takimi 2 gruba ayirip oyle yarisma olsun diyoruz. Spor puani ve verilen kilo yuzdeleri ile 1.takimi sececegiz. Eksin gayet iyi

Vallahi kaptanim bilemedimki bi bulanti gece uyku bile uyuyamıyorum gruba katilamiyorum ama en kisa sürede toparlanip sporuma donmek istemiyorum spor olmayinca bu kadar az gidiyo ama ne gidersekar gozuyle bakiyorum artik
Azar Azar gidiyor diye bakma. Hic yokdan iyidir. Yavas gitsin kalici olsun.onemli olan o. Yedigin birsey dokundu belki.
Bu haftam çok kötü geçti modum düştü burdan uzak kalınca.Mezun olmak istiyorum ama gidersem 5 li rakamları hiç göremem diye korkuyorum.
Eski spor yaptığım günlerimi özledim.Spor yapamayınca insan adapte olamıyormuş☹️
Sen niye aktif olamiyorsun bakiim?
Eki Görüntüle 2903861 Geçen Cuma 68.6
Bu hafta 67.6
Fark 1 kilo
Yüzde 1.4
Hedef 66.6
Kuchisabishii Kuchisabishii
Tebrikler harika eksi

aslinda senin boyunda suanki kilon da cok guzel, o yuzden nasil hissediyorsan oyle yap.
kilo vermek icin olmasa bile ama muhakkak sporu ekle haftalik rutinine, ileride faidesini gorursun simdi olmasa da :KK52:

Back