- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #494.261
Hasta mısınız yaa neyi var oğluşun
Boğazı çok kötüymüş, o da ateş yapmış işte.. Geceden beri iyi artık çok şükür..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hasta mısınız yaa neyi var oğluşun
Gunaydin canimGünaydın
Aynen puan herkese hitap eder.Bence sporu puan üzerinden yapalım mesela herkes aynı sporu aynı gün yapamıyor. Diğer kızçeler ne dersiniz
Benimde yükselenim de burcum da hepsi akrep söyliyim didim
Oooo en sevdiğim ortalık karışıyor
Gecmis olsun. Bir seyler icebiliyor mu?Boğazı çok kötüymüş, o da ateş yapmış işte.. Geceden beri iyi artık çok şükür..
Kilo da hedef te yakin. Bu hafta daha da zevkli gececek
Gunaydin canim
Nasil oldunuz Ana ogul?
Gecmis olsun. Bir seyler icebiliyor mu?
Burda ki öğretmen sensin gider tabi hoşunaValla guzel benzetme Ama benim hosuma gidiyor
Küçükken anana eziyet ediyor muydun sen de benim evde de iki koç bebe var inadından sinirinden geçilmiyor yav olmaz olsun öyle koçluk ne biçim burcunuz varBurcum koc yukselenim basak
Geçmiş olsun minnoşa annesi olmasın hasta inşallahBoğazı çok kötüymüş, o da ateş yapmış işte.. Geceden beri iyi artık çok şükür..
Bogaz agrisindan. Bu sekilde devam ederse mutlaka haataneye gotur ama. Serumla desteklerler birkac gun.Ben iyiyim, uyku dışında bir sotşrunum yok :)
Oğlum da iyi gibi, az biraz halsizliyi var o kadar..
Sağol canım..
Su içiyor sadece, onu da azıcık..
Dedigimi yaptiklari surece eziyet etmem kimseyeKüçükken anana eziyet ediyor muydun sen de benim evde de iki koç bebe var inadından sinirinden geçilmiyor yav olmaz olsun öyle koçluk ne biçim burcunuz var
Gecmis olsun neyin var?Gecen cuma=68.8
Bugun=68.4
Fark=-400gramacayip hastayim ic giyimlede kiyafetle de ayni sonucEki Görüntüle 2903777
Kuchisabishii @
Biz de diyoruz niye kavga ediyor bu bebeler bizle her dediklerini yapmadığımızdan zaar bizim kabahatimizmiş büyük bi aydınlanma yaşadım bacım sayendeDedigimi yaptiklari surece eziyet etmem kimseye
Vallahi kaptanim bilemedimki bi bulanti gece uyku bile uyuyamıyorum gruba katilamiyorum ama en kisa sürede toparlanip sporuma donmek istemiyorum spor olmayinca bu kadar az gidiyo ama ne gidersekar gozuyle bakiyorum artikTebrikler Cok guzel eksi. Sekillenmek icin neler yapacaksin?
Aramizdan ayriliyor musun
Aman Allahim BLU3 masallah canim,harika gidiyorsun
@_Vera_ mutlaka takip etmen gerek menu ve sporlarini. 66.6 i kirarsin ozaman
Cok gecmis olsun canim. Corona testi negatifdi ama acaba pozitife mi dondu ?
Eksin cok iyi.
Cok teseekur ederim bi bulantim var bni mahvediyo istifrada edemiyorum ki rahatlayim bu arada tebrik ederim eksin cok guzelGecmis olsun neyin var?
Mideni mi usuttun acaba. Nane limon cayi denesene. Iyi gelebilir.Cok teseekur ederim bi bulantim var bni mahvediyo istifrada edemiyorum ki rahatlayim bu arada tebrik ederim eksin cok guzel
Belki o yuzden belki minik kacamaklardan
OlurGecen hafta 57.25
Bugun 56.950
Fark -300
Yuzde 0.52
Hedef 56.900
Kuchisabishii @neutral kaptanlarim ben adimdan ziyade bolgesel calismak istiyorum adim yarisina dahil olmasam nasil yapabiliriz?
Azar Azar gidiyor diye bakma. Hic yokdan iyidir. Yavas gitsin kalici olsun.onemli olan o. Yedigin birsey dokundu belki.Vallahi kaptanim bilemedimki bi bulanti gece uyku bile uyuyamıyorum gruba katilamiyorum ama en kisa sürede toparlanip sporuma donmek istemiyorum spor olmayinca bu kadar az gidiyo ama ne gidersekar gozuyle bakiyorum artik
Sen niye aktif olamiyorsun bakiim?Günaydın nasılsınız bakim
Bu haftam çok kötü geçti modum düştü burdan uzak kalınca.Mezun olmak istiyorum ama gidersem 5 li rakamları hiç göremem diye korkuyorum.
Eski spor yaptığım günlerimi özledim.Spor yapamayınca insan adapte olamıyormuş
Bi tartıya çıkayım bakayım ne diyecek bana
Tebrikler harika eksi
Günaydın nasılsınız bakim
Bu haftam çok kötü geçti modum düştü burdan uzak kalınca.Mezun olmak istiyorum ama gidersem 5 li rakamları hiç göremem diye korkuyorum.
Eski spor yaptığım günlerimi özledim.Spor yapamayınca insan adapte olamıyormuş
Bi tartıya çıkayım bakayım ne diyecek bana