- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.157
- 548
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.221
Ayy ona ne iyi gelir bilmiyorum ki ama ilaç felan iç istersen geceye kadar iyice midemi tahrip etmesinCanimi skmiyorum yürüyüs yaptim diye.
Suan sadece mide yanmasi bitirdi beni
Nasil kotuyum anlatamam
Ayy ona ne iyi gelir bilmiyorum ki ama ilaç felan iç istersen geceye kadar iyice midemi tahrip etmesin
Ahahaha en başlarda eşimle olan yazismalarimiz gibi...Cok guldum bunaEki Görüntüle 2903709
Diyetisyenin bugını bulmuşCok guldum bunaEki Görüntüle 2903709
Benim midem de çok hassastır. Yulaf çok iyi geliyor, doğal mide koruyucum.Sut ve badem iyi gelir. Ama etki etmiyor banareflu ilacida yok. Ah cavdar ah. Yaktin beni. Bir dahada yer miyim
Cavdara karsi hassasBenim midem de çok hassastır. Yulaf çok iyi geliyor, doğal mide koruyucum.
Iyi geceler kuzumHerkese iyi geceleeeer uyuyayım da büyüyeyim. Yarın tartı günümüz ama benim için keder acıdavul gibi şişim artık şişecek yerim kalmadı gözlerim şişti. Yetiş ya dukan ya canan Karatay.
Baktim ve tadini cok merak ettim. Nasildi?
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.
Umarım hâlsiz düşmezsin kuzum.
Kuzum ilk su orucun mu ? Ve kac saat oldu? Ne zaman sonlandiracaksin ?
Soda ic mutlaka. Mineralsiz kalma,zaten halsiz ve yorgunsun
Alys a hak verecegim. Ani karar ile su orucu iyi fikir degil.
Ben bu mesajı yeni görüyorum. Selaaam seninle hiiiiç sohbet edememiştim. Su orucu beni çok zorluyor ben asla yapamadım. Mesela su orucuna karar verdiğim gün midem ağrımaya başlayınca bırakıyorum. Senin nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?