Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese iyi geceleeeer uyuyayım da büyüyeyim. Yarın tartı günümüz ama benim için keder acı davul gibi şişim artık şişecek yerim kalmadı gözlerim şişti. Yetiş ya dukan ya canan Karatay.

Herkese iyi geceleeeer uyuyayım da büyüyeyim. Yarın tartı günümüz ama benim için keder acı davul gibi şişim artık şişecek yerim kalmadı gözlerim şişti. Yetiş ya dukan ya canan Karatay.
Iyi geceler kuzum
Bende biraz daha kitap okuyup yatayim. Sabah ekmek yapacagim sozu verdim ogluma. 5 e kurdum saati

Hayırlı geceler kızlar..
Hem annemden geç geldim, hen oğlanın ateşiyle uğraş derken bu saat oldu.. Size iyi geceler demeden uyumak istemedim :)

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.

Umarım hâlsiz düşmezsin kuzum.

Çok sağol canım benim, iyi şimdilik..

Kuzum ilk su orucun mu ? Ve kac saat oldu? Ne zaman sonlandiracaksin ?
Soda ic mutlaka. Mineralsiz kalma,zaten halsiz ve yorgunsun
Alys a hak verecegim. Ani karar ile su orucu iyi fikir degil.

Yok canım ya ilk değil, kaç kez yaptım, hele yemek yiyemediğim dönemlerden alışkınım sadece suyla doymaya :) şu an enerjim gayet yerinde, oğlum da iyi oldu gibi, uyumazsam acıkır yerim :))
Kaç saat oldu hiç bilmiyorum, sabah düşünürüm Fazla uzatamam ben zaten, sabah uyanınca kahvaltı gelir gözümün önüne

Tekrardan selam :)
Her bünyeye uygun değil gerçekten, ama ben alışkınım yemek yememeye covid sağolsun aç gezdirirdi beni.. O yüzden beni hiç zorlamıyor neredeyse.. Gece oldu enerjim full yerinde hiç yemek yememiş halim yok, bir de öğleden beri koşturuyorum, ev işi, anneme yardım, oğlanın ateşi, ağlaması, hiç duramadım anlıyacağın..

Alıntılarım yarım kaldı, kime yazmadıysam kusura bakmasın, ateş nöbetimiz hastanede sonlandı.. İnmedi ateşi mecbur götürdük iğne yaptılar. Yeni geldik eve, oğlumu yatırdım ben de çok kötüyüm uykusuzluktan..

Gunaydin kizlar
Cuma geldi catti yine . Tarti bildirimi yaparken tarih ve kullanici ismi eklerken kontrol edin. Tarih dogrumu ve tarti okunuyor mu diye

Soyle bir bakalim gecen haftaki kilolarimiza

***4.Takım 740. Etap***

Lori (100.8/)
Yzgt66 (68.1/)
BLU3 (68.2/)
Lusi ( 61.8/)
Tavsannesi (57.2/)
Kumral_kraker (66.5/)
Akovser (65.2/ )

4. Takım ortalaması: %

*** Alt Liste***

tomrs (74.5/) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu. BK 76 HK 60
Deanvillage (71.3/) Yeni üye B.T 02.08.2021 BK 73.8 HK 62
Lady Tenar (56.4/)
Nurdeva (56.6/)
suspushanimcim (68.2/) BT 22.07.2021 BK 70.8 , HK 60
cokofesttt ( 68.6/ ) 681. Etap da 61.3 kg ile izne ayrilan uye geri döndü
deniz diyette (57.9/) 679. Etapda 57.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü

*** Izinli üyeler ***

Ayse_M ( 81,1/) 79.8 kg ile 730.Etapda mezun olan üye
matilda34 (84) 681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
Melegimkorusun (59,8) Izinli
Fatma Girik (70.8/) Izinli
H3RA_(56.5) Izinli

Lori Huhuki BLU3 Lusi tavsannesi KumraL_KrakeR Dahlia_ D deanvillage tomrs deniz diyette Alys cokofesttt suspushanimcim Lenochka

En gec saat 15 de tarti bildirimlerinizi yapin :)

KumraL_KrakeR hedef kilo 65 demissin canim. Mezuniyet icin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…