- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.021
Yok ya ama bence yumusatti, daha guzel oldu bana gore.Elma sirkesi tadi geliyor mu? Ceviz ile guzel oluyor. Ikisindede yag miktari yuksek olunca doyurucu olur hemen :)
selam, benim sinavlarim yoktu.. keske ogrenci olsam ama yine, ozledim o gunleri :)Selam
Sinavlar bitti mi ?nasilsin ?
En son odevlerim var derken sonrasi sinavdir dedimselam, benim sinavlarim yoktu.. keske ogrenci olsam ama yine, ozledim o gunleri :)
Anlaştık o zamankeeeYani bana gore saat 18.
Varim ben. Saati sarj edeyim bakayim kac kalori yaktiracak bana
odev bitti ama hala sonucumu bekliyorumEn son odevlerim var derken sonrasi sinavdir dedim
Anaa menim kankim gelmiş. Nasılsınnn?selam, benim sinavlarim yoktu.. keske ogrenci olsam ama yine, ozledim o gunleri :)
iyidir seker senden naber?Anaa menim kankim gelmiş. Nasılsınnn?
Adet mi yakin? Sinir deyince aklima ilk o geliyor
Rutin kontrol mu?
Selam kizlar nasilsiniz? Bir merhaba demeye geldim
Normalde sabah es geçip öğlen yiyordum
Bugün canım çekti azıcık sütle kırmızı meyveli gevrek yedim, yarım kase kadar
Daha çok acıktırdı beni sinir oldum
Midem kazınıyor şu anda
Hiç yemesem bu kadar acıkmıyordum
Öğlen sebze yemeği ve yoğurt yemeyi planlıyorum
Akşam öğün yapmayacağım
Şimdilik planım bu
selam canim, kac aylik oldu senin bebis? aglamasi psikolojik olarak da zorlar insani, insallah biran once atlatir ne rahatsiz ediyorsaYok ya, yeni kurtuldum daha, bir kendime geleyim
Hem rutin, hem de durdurulamaz oldu artık, çok hırçınlaştı, ağlarken morarıyor, nefessiz kalıyor, uyku sorunumuz da var gitmişken hepsini anlattık doktora.. Doktor zaten kendisini görünce ' Allahım bu nasıl birşey' dedi yani, benim pek birşey söylememe gerek yoktuodayı başımıza yıkacaktı az kala
Aleykum selam canım, hoşgeldin :)
Takımdan uzak kalmak bana hiççç yaramadı geldim demirbaş olmaya. Sende gelcen mi takıma gelsene gelsene gelseneiyidir seker senden naber?
ben selam vermeye geldim, ama durumum senden farkli degil, 72kg oldum, aynada kendimi taniyamiyorum artikTakımdan uzak kalmak bana hiççç yaramadı geldim demirbaş olmaya. Sende gelcen mi takıma gelsene gelsene gelsene
Hosgeldin cicek. Kiz sen 50lerde degilmiydin??ben selam vermeye geldim, ama durumum senden farkli degil, 72kg oldum, aynada kendimi taniyamiyorum artik
ama covid yasaklari yeni yeni aciliyorken sosyallesmemi diyet ile de bolmek istemiyorum. simdiki hedefim saglikli yemek
eger duzenimi oturtursam gelmek isterim geri ama simdi gelsem sopalar eksik olmaz menulerimden
niye nicklerinizi degistirdiniz yawf, taniyamiyorumHosgeldin cicek. Kiz sen 50lerde degilmiydin??
Deme öyle deme sen her halinle çok güzelsinben selam vermeye geldim, ama durumum senden farkli degil, 72kg oldum, aynada kendimi taniyamiyorum artik
ama covid yasaklari yeni yeni aciliyorken sosyallesmemi diyet ile de bolmek istemiyorum. simdiki hedefim saglikli yemek
eger duzenimi oturtursam gelmek isterim geri ama simdi gelsem sopalar eksik olmaz menulerimden
yok yawf, 2 sene sonra TR'ye tatile gelbildik ama hic duzgun fotografim yok, kilodan hep kacmisim.. birkacinda yakalanmisim, onlari da dilmemek icin zor tuttum kendimiDeme öyle deme sen her halinle çok güzelsinzaten işin adını diyet koyunca asla gitmiyor ben diyetteyim diyince daha çok acıkıyorum sağlıklı beslenicem paketlenmiş gıda yemicwm felan diyince bünye diyo haa ok o zaman aman ha diyet felan duymuyum çıldırtma beni
66.6 bende ölümcül damage olduyok yawf, 2 sene sonra TR'ye tatile gelbildik ama hic duzgun fotografim yok, kilodan hep kacmisim.. birkacinda yakalanmisim, onlari da dilmemek icin zor tuttum kendimi
neyse bebek adimlari ile geliyorum pesinden, bekle beni
ya da bekleme, sen var biran once hedefine
Bence 60da bulusalim66.6 bende ölümcül damage oldusen 66 olana kadar bende ancak kırarım onu takılırız yine
benimde öyle ve bu yıl 3. kez olacak. önce ankaraya yerleşme sonra vefat nedeniyle kayınvalidemlerin evini kapama (yazlığa gömdük eşyaları hala yerleşme aşamasında orası dönünce devam) şimdi bu taşınma ben yeter dedikçe devam ediyor.Bu defa kurulu düzen olacak ceydoş
kolay gelsin, taşınma deyince tüylerim diken diken oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?