Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Adet mi yakin? Sinir deyince aklima ilk o geliyor

Yok ya, yeni kurtuldum daha, bir kendime geleyim

Rutin kontrol mu?

Hem rutin, hem de durdurulamaz oldu artık, çok hırçınlaştı, ağlarken morarıyor, nefessiz kalıyor, uyku sorunumuz da var gitmişken hepsini anlattık doktora.. Doktor zaten kendisini görünce ' Allahım bu nasıl birşey' dedi yani, benim pek birşey söylememe gerek yoktu odayı başımıza yıkacaktı az kala

Selam kizlar nasilsiniz? Bir merhaba demeye geldim

Aleykum selam canım, hoşgeldin :)

Ne zaman erken kahvalti yapsam dahada cok acikirim en guzeli biraz gec olarak tuketmek .vucuda temizlenmek içinde zaman kalıyor kahvaltisiz cikip tek oglen yedim bugun daha iyiyim bnde

selam canim, kac aylik oldu senin bebis? aglamasi psikolojik olarak da zorlar insani, insallah biran once atlatir ne rahatsiz ediyorsa

Takımdan uzak kalmak bana hiççç yaramadı geldim demirbaş olmaya. Sende gelcen mi takıma gelsene gelsene gelsene
ben selam vermeye geldim, ama durumum senden farkli degil, 72kg oldum, aynada kendimi taniyamiyorum artik
ama covid yasaklari yeni yeni aciliyorken sosyallesmemi diyet ile de bolmek istemiyorum. simdiki hedefim saglikli yemek
eger duzenimi oturtursam gelmek isterim geri ama simdi gelsem sopalar eksik olmaz menulerimden

Hosgeldin cicek. Kiz sen 50lerde degilmiydin??

Deme öyle deme sen her halinle çok güzelsin zaten işin adını diyet koyunca asla gitmiyor ben diyetteyim diyince daha çok acıkıyorum sağlıklı beslenicem paketlenmiş gıda yemicwm felan diyince bünye diyo haa ok o zaman aman ha diyet felan duymuyum çıldırtma beni

yok yawf, 2 sene sonra TR'ye tatile gelbildik ama hic duzgun fotografim yok, kilodan hep kacmisim.. birkacinda yakalanmisim, onlari da dilmemek icin zor tuttum kendimi
neyse bebek adimlari ile geliyorum pesinden, bekle beni
ya da bekleme, sen var biran once hedefine

66.6 bende ölümcül damage oldu sen 66 olana kadar bende ancak kırarım onu takılırız yine

Bu defa kurulu düzen olacak ceydoş
kolay gelsin, taşınma deyince tüylerim diken diken oluyor
benimde öyle ve bu yıl 3. kez olacak. önce ankaraya yerleşme sonra vefat nedeniyle kayınvalidemlerin evini kapama (yazlığa gömdük eşyaları hala yerleşme aşamasında orası dönünce devam) şimdi bu taşınma ben yeter dedikçe devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…