- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.479
- 348
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.001
Aynen seni zorlayacak hareketleri yapma şu anda.H3RA_ bahsettiğin hocanın kanalına abone oldum. Başlangıç serisinin ilk videosunu seyrettim ve yapmadan rahatlamış hissettim. Baldirimi zorlayacak tek bir hareket var, onu da şimdilik pas gecebilirim. Bu seri 3 hafta sürer. Sonra da ultra başlangıç serisine geçerim. Sevmedim demeden, biraz ısrar edeyim bakalım.
Alys dediğin gibi yürüyüşlere de en az bir saat devam edeyim.
Kafamda oturttum, artık isim daha kolay.
Ve aleyküm selam canım.Hahaha zaten yarışan 3 takım var şekercim
Bu defa kurulu düzen olacak ceydoş
kolay gelsin, taşınma deyince tüylerim diken diken oluyor
Selam canım, umarım her şey yolundadır.
İncelmeye devam mı?
Canım ablam
Harika o zaman, tebriklerVe aleyküm selam canım.
Çok şükür herşey yolunda incelmeye de devam koruma ve plato dönemi bitti 65.5 direnci kırıldı bundan sonraki hedef mevcut kilomun %5 -10 'nu vermek
Sonrası ömür boyu korumak inşaallah hayırlısı
Arada mezura ile ölçüm yapıyorum tartıdan ziyade aynaya yansıyan görüntü ve bana söylenen hala kilo vermeye devam ediyor musun ya da ne kadar kilo verdin yeter artık cümleleri
Özellikle öğrencilik yıllarımda, sonrasında da bir şekilde spor hayatımda hep oldu. İleriki yaşlarda zihinsel ve fiziksel olarak dinç olmak isteyen herkese öneririm.Aynen seni zorlayacak hareketleri yapma şu anda.
İnstagramda da takip ediyorum, olağanüstü bir adam.
Spor dışında da çok dolu dolu biri
Yoga kampı yaptılar yakın zamanda hayran kaldım, içim gitti
Pandemide başlayanlar bile zorlu hareketleri yapabilir hale gelmişler
Baktın seni zorluyor yada yaptığın seri yeterli geliyor aynı seride de devam edebilirsin bence
Amuda kalkmak zorunda değilsin sonuçta
Bir spor hocasına danışmanı tavsiye ederim
Ya ne mükemmel kadınsın bu yaşta bu emek ve hırs, harikasın
İnşallah 10 yıl sonra bende senin gibi olurum
Şekerim, tatlı gevezem sabahin erken saatlerinde 1.5 saatlik tempolu bir yürüyüş yaptım.Kızlaaar öğle yemeklerinde neler yiyorsunuz ? bugün menü planınız spor planınız neler ay bana söyleyin de biraz motive olayım hala regl sancısı çekiyorum ama yine tam sökmedi. Eve gidip yatmak istemiyorum motiveye ihtiyacım vaaar.Hemen bi havadan destek istiyim takıma
Eki Görüntüle 2902894
Bende bugun yapayim dedim. Tahin kalmamis. Bir ara almam gerekTahinli keto ekmek yapip icim rahat bir sekilde gömdüm ogle yemeginde
SelamSelam kizlar nasilsiniz? Bir merhaba demeye geldim
Kacda evdesin ?Leslie boosted patlatalim miKızlaaar öğle yemeklerinde neler yiyorsunuz ? bugün menü planınız spor planınız neler ay bana söyleyin de biraz motive olayım hala regl sancısı çekiyorum ama yine tam sökmedi. Eve gidip yatmak istemiyorum motiveye ihtiyacım vaaar.Hemen bi havadan destek istiyim takıma
Eki Görüntüle 2902894
Baya erken bitirmissin gunuYeme işim bitti, hemen yazayım.
11:00-14:00 arası yedim.
1 avuç çiğ badem
1 küçük salatalık
1 protein bar
1 elma
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği
Sarımsaklı yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Saat 14:00'te bitti.
Su ile adımlar akşama.
Kuchisabishii @AKovser
Yessss bana bunlarla gel kaptanımmmmm 7 gibi yemek yemiş dinlenmiş leslie yapmaya hazır ve nazır olurum eşlik etmek isteyen varsa her saat uygun banaKacda evdesin ?Leslie boosted patlatalim mi
Yani bana gore saat 18.Yessss bana bunlarla gel kaptanımmmmm 7 gibi yemek yemiş dinlenmiş leslie yapmaya hazır ve nazır olurum eşlik etmek isteyen varsa her saat uygun bana
Bende bugun yapayim dedim. Tahin kalmamis. Bir ara almam gerek
Elma sirkesi tadi geliyor mu? Ceviz ile guzel oluyor. Ikisindede yag miktari yuksek olunca doyurucu olur hemen :)baska bir tarifte 1 yk elma sirkesi katiyordu, onu da ekledim senin tarife, oyle yapıyorum artik.
Icine ceviz ve kabak cekirdegi ekledim, o kadar doyurucu oldu ki anlatamam, yiyemedim bile planladigim kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?