Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

H3RA_ bahsettiğin hocanın kanalına abone oldum. Başlangıç serisinin ilk videosunu seyrettim ve yapmadan rahatlamış hissettim. Baldirimi zorlayacak tek bir hareket var, onu da şimdilik pas gecebilirim. Bu seri 3 hafta sürer. Sonra da ultra başlangıç serisine geçerim. Sevmedim demeden, biraz ısrar edeyim bakalım.
Alys dediğin gibi yürüyüşlere de en az bir saat devam edeyim.
Kafamda oturttum, artık isim daha kolay.

Aynen seni zorlayacak hareketleri yapma şu anda.
İnstagramda da takip ediyorum, olağanüstü bir adam.
Spor dışında da çok dolu dolu biri
Yoga kampı yaptılar yakın zamanda hayran kaldım, içim gitti
Pandemide başlayanlar bile zorlu hareketleri yapabilir hale gelmişler

Baktın seni zorluyor yada yaptığın seri yeterli geliyor aynı seride de devam edebilirsin bence
Amuda kalkmak zorunda değilsin sonuçta
Bir spor hocasına danışmanı tavsiye ederim
Ya ne mükemmel kadınsın bu yaşta bu emek ve hırs, harikasın
İnşallah 10 yıl sonra bende senin gibi olurum

Hahaha zaten yarışan 3 takım var şekercim

Bu defa kurulu düzen olacak ceydoş
kolay gelsin, taşınma deyince tüylerim diken diken oluyor

Selam canım, umarım her şey yolundadır.
İncelmeye devam mı?
Ve aleyküm selam canım.
Çok şükür herşey yolunda incelmeye de devam koruma ve plato dönemi bitti 65.5 direnci kırıldı bundan sonraki hedef mevcut kilomun %5 -10 'nu vermek
Sonrası ömür boyu korumak inşaallah hayırlısı
Arada mezura ile ölçüm yapıyorum tartıdan ziyade aynaya yansıyan görüntü ve bana söylenen hala kilo vermeye devam ediyor musun ya da ne kadar kilo verdin yeter artık cümleleri

Harika o zaman, tebrikler
Süreci öğrendik artık, arada koyversekde hemen rahatsız oluyoruz.
Korumanın kilo vermek kadar önemli olduğunu öğrendik

Özellikle öğrencilik yıllarımda, sonrasında da bir şekilde spor hayatımda hep oldu. İleriki yaşlarda zihinsel ve fiziksel olarak dinç olmak isteyen herkese öneririm.
Herşeyden önce sağlık...
Onun için de sağlıklı beslenme ve illaki spor. Artık kim ne yapabilirse... Çok yardımcı oldun, tekrar tekrar teşekkür ederim canım.

Şekerim, tatlı gevezem sabahin erken saatlerinde 1.5 saatlik tempolu bir yürüyüş yaptım.

Az önce de oglenlik etli nohut, karışık salata yedim. Aksama da z.yagli taze fasulye pişirdim onu yerim. Bu aralar öğlen yemekleriyle akşam yemeklerinin yerlerini değiştirdim.

Midem yediklerimi sindirince de H3RA_ 'in dediği yoga videosunu yapacağım. Yani bir aksilik olmazsa...

Aksama doğru da kendime iş çıkarıp yarım saat kadar dışarıda yürür gelirim, adımlarım artsın.
Gece de torunu alıp, podyumpark' a gideriz. Hızlı hızlı yürüyünce git-gel 20-25 dk oluyor. Planlar böyle. Nasip ne göreceğiz...

@_Vera_ ben evden calisiyorum korona sonrasi,
3 ogun yemek benim boyumu asiyor.

Genelde sabahi es gecip oglen kahvalti tarzi beslenip, aksam klasik aksam menusu yapiyorum.

Ya da 3 ogun yapacaksam ogle menusunde yoğurtlu karisimlae yapiyorum, iste meyve, chia,keten tohumu, kabak cekirdegi, bitter cikolata falan ekleyerek. Acayip doyurucu ve keyifli oluyor.

Sen de calisiyorsun, en azindan bir ogununu pismeyen bir seyler olarak ayarla (ya da iste artan yemek falan da olabilir, buzluga porsiyonluk koy), kolaylastir isini. Yoksa insan bir sure sonra yorulup kolay olan sagliksiz seylere kacabiliyor.

Kacda evdesin ?Leslie boosted patlatalim mi

Baya erken bitirmissin gunu
Protein bar yerine yumurta tercih etmen daha iyi olurdu.
Icerigine bakinca ne demek istedigimi anlarsin

baska bir tarifte 1 yk elma sirkesi katiyordu, onu da ekledim senin tarife, oyle yapıyorum artik.

Icine ceviz ve kabak cekirdegi ekledim, o kadar doyurucu oldu ki anlatamam, yiyemedim bile planladigim kadar
Elma sirkesi tadi geliyor mu? Ceviz ile guzel oluyor. Ikisindede yag miktari yuksek olunca doyurucu olur hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…