- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #493.981
KV bi kaç günlüğüne gelmişti hemen kaçacaktı yazık kadın 3. Haftaya girecek kaçamadıay geçmiş olsun ya
halsiz kalmışsındır iyice
zaten hastaydı çocuklar
bakanınız varmı bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KV bi kaç günlüğüne gelmişti hemen kaçacaktı yazık kadın 3. Haftaya girecek kaçamadıay geçmiş olsun ya
halsiz kalmışsındır iyice
zaten hastaydı çocuklar
bakanınız varmı bari
Daha iyiyiz inşallah canım oğlanın gece ateş fırladı elimiz ayağımıza girdi ama geçti şükür ishali var onu da atlatacağız inşallah kusma olmasında ishale razıyım
Doktorumuz bakteriden kaynaklı ishali ilaçla kesmezdi, vücut temizleniyor bakteri dışarı atılıyor diye.Daha iyiyiz inşallah canım oğlanın gece ateş fırladı elimiz ayağımıza girdi ama geçti şükür ishali var onu da atlatacağız inşallah kusma olmasında ishale razıyım
Agri yapiyor 1-2 gun. Gecmis olsun
Bizde seni özledik, nasılsın. Hala 66 lardamısınKaptanım merhaba ben tüm çene düşüklüğüm ile geldim buraya. Takımı öyle özledim öyle özledim ki anlatamam.
Aynen canım durdurmaya yönelik bir şey kullanmıyoruz kefir ayran yoğurt tüketsin dediler onu da tükettiği kadar.Doktorumuz bakteriden kaynaklı ishali ilaçla kesmezdi, vücut temizleniyor bakteri dışarı atılıyor diye.
Suyla desteklerdik vücut bitkin düşmesin diye.
En kısa sürede toparlarsınız inşallah
Pilatesi başlangıç seviyesinde ve daha çok üst vücut olarak düşündüm. Çünkü kollarımı güçsüz hissediyorum. Yogayi denedim, sevemedim.CanTorun havalar guzelken bol bol yuru bence eger zorlamiyorsa.
Pilatesi hangi zorlukta yapiyorsun, cok aşırı agir da olabiliyor çünkü, yoga yapsan daha rahat olabilir belki.
Pilatesi de günlük on dakika ile başlayabilirsin simdi mesela
Çocukların geneli hasta bu araEtiket icin tesekkir ederim canim.
Benim oglan hastalandi . Onunla ilgilnedim. Klasik oksuruk burun akintisi vs
Yediklerim pazaryesi iyiydi ama bugun kotuydu. Yarina daha iyi gelcem
Pilatesi başlangıç seviyesinde ve daha çok üst vücut olarak düşündüm. Çünkü kollarımı güçsüz hissediyorum. Yogayi denedim, sevemedim.
Yürüyüş çok şükür zorlamıyor, rahatım. Bak şimdi yine ikilemde kaldım.
Pilates kas kuvvetlenmesi için iyidir. Bende yogayı seviyorum.Pilatesi başlangıç seviyesinde ve daha çok üst vücut olarak düşündüm. Çünkü kollarımı güçsüz hissediyorum. Yogayi denedim, sevemedim.
Yürüyüş çok şükür zorlamıyor, rahatım. Bak şimdi yine ikilemde kaldım.
Evet bugün günü erken kapatacağım.Kendini zorlama, kilon az, o yüzden az gitmesi de çok normal..
Menülerin de gayet iyi, tek öğünü yarına sakla bence, bugün 2 öğün yap erken kapat günü..
Reglden dolayı ağrılarım vardı. Bugün hafifledi şükür.Rahatsimiydin canin ?
Az az gitsede dert etme derim
Çok haklısın canım. Ben burdan mezun olduktan sonra da uğraşmıştım biraz ama 56.4'ün altına inemediydim. Sanırım buralar benim için son sınır. Dediğin gibi bölgesel yapmam lazım. Kollarım ve bacaklarım incelmeli biraz, alt karın kısmı da istediğim gibi değil. Kilo vermeye devam etsem de buralardan değil zaten incelmiş olan diğer bölgelerimden gidecek yine. Sanırım artık kilo vermeye çalışmak yerine incelmeye çalışmam lazım. Bunu birkaç gündür daha iyi idrak ettim. Cuma tartısını da paylaşayım sonra kilo korumaya geçeyim diye düşünüyorum. KuchisabishiiBu kilolarda normal bence oyle cok yuksek inisler olmaz haftalik 250 300 olmasi bile kar ,yoksa cok dusuk kaloriler alarak verirsin onlarda malesef kalici olmuyor. Bolggesel yaparak incelmeni destekleyebilirsin boylece tartida degisim cok olmasada aynada farklilasirsin
Evet ben çok uzun zamandır böyleyim arada tabii ki yediğim içtiğim günler oldu ama sonrasında hep toparladım. Ben artık son sınırlardayım belli, bundan sonrası sporla incelme ve kilo koruma olmalı.Takip edemedim sporun ne durumda?
Adimi artirsan faydadini görürsün.
Bir de ne yaparsak yapalim arada bir şeyleri degistirmek gerekiyor, ayni formulle her hafta kilo verilmiyor.
Dedigin gibi yürüyüş kışa ister istemez azalacak. Teşekkür ederim, dikkate alacağım.O zaman azaltma, kisin mecbyr azalacak yuruyusler, bol bol yuru simdilerde.
Ustu vücutta 10 dakika baya calistirir zaten, yuruyusten kismana gerek yok
Teşekkür ederim, hemen bakacağım.Pilates kas kuvvetlenmesi için iyidir. Bende yogayı seviyorum.
Youtube da Çetin Çetintaş'ın çok güzel videoları var, yoga için.
Seviye seviye hazırlamış ders videolarını.
Ooo abla ne güzel planlar bunlar maşallah x 41Herkese merhaba.
Gününüz saglikli, huzurlu ve bol hareketli geçsin.
Kızlar inst'da bir spor hocası tavsiyesiyle eliptik kullanmayı en az Eylül başına kadar rafa kaldırdım. (Malûm baldır sakatlanmisti)
Şimdiye kadar 30 dk ile başladığım yürüyüşleri 1.5 saate çıkararak idare ettim.
Önümüzdeki hafta yürüyüşü 45 dk'ya indirip, düzenli pilates yapayım diyorum. 1.5 kg versem de olur, vermesem de. Ona göre sizlerin de bir tavsiyesi var mı, hepsine açığım...
Valla cuma günü tartılıp görücez kaç kiloyum.Hiç ama hiç tartılmadım desem inanır mısın?Bizde seni özledik, nasılsın. Hala 66 lardamısın
senin gibi sohbeti sevenlere ihtiyacımız var, içimiz geçti bu ara toparla bizi
| Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| | | | | | | |
@AKovser | | | | | | | |
| | | | | | | |
BLU3 | | | | | | | |
Huhuki | | ÖDÜL | | | | | |
Lusi | | | | | | | |
D deanvillage | | | | | | | |
tomrs | | | | | | | |
ÖDÜL | | | | | | | |
Lenochka | | | | | | | |
| | | | | | | |
CanTorun | | | | | | | |
Alys | | | | | | | |
| | | | | | |
| Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Toplam |
0 0 | 0 0 | 0 0 | 0 0 | 0 0 | | | | |
11.757 10.104 | 11.400 7.311 | 12.378 10.023 | 0 8.370 | 10.118 7.414 | | | | |
17.022 6.008 | 16.004 10.017 | 15.009 0 | 6.734 0 | 5.190 0 | | | | |
8.613 31.690 | 11.212 32.112 | 15.194 33.111 | 10.167 30.065 | 6.570 30.137 | | | | |
CanTorun | 25.217 | 18.482 | 23.283 | 19.211 | 24.264 | | | |
Hahaha zaten yarışan 3 takım var şekercimsuspushanimcim Kuchisabishii H3RA_
Once spor
Bugun aksam yuzme dersim ve de yoga dersim var, yogaya ilk kez katilicam.
O yuzden adimlarim az ama yine de gece paylasicam, takim adim konusunda geride kaldigi icin halen ilk 3 de yer alma ihtimalim var cunku
Menu
12.00
1.5 kucuk yuvarlak tb ekmeklerinden, icine tereyag ve ev yapimi acuka
1 yumurtadan omlet
avuc ici kuruymeis
16.30
Dev kase ile nohutlu avakadolu salata
Avuc ici kadar kabak cekirdegi
Yuzme dersi oldugu icin yemegi erken biraktim bugun, gece aclik bastirirsa CanTorun un tahinli sutunden deneyecegim. Tahinim deniz tuzlu ama, olur mu ki ?
Bu defa kurulu düzen olacak ceydoşselam kızlar nasılsınız? tatil yaptım mı bilmiyorum ama eve döndüm. yine aktif olamayacağım yeni bir taşınma bizi bekliyor . emekli olduk bizzzz.
Selam canım, umarım her şey yolundadır.Merhaba guzummmmm nasılsın?
Ben kendi bildiğim telden çalıp söylüyorum
Bu topikte değilim kendime beslenme günlüğü açtım oradan yola devam ediyorum
Senin galbini tansiyonunu yiririm
Kızlaaar öğle yemeklerinde neler yiyorsunuz ? bugün menü planınız spor planınız neler ay bana söyleyin de biraz motive olayım hala regl sancısı çekiyorum ama yine tam sökmedi. Eve gidip yatmak istemiyorum motiveye ihtiyacım vaaar.Hemen bi havadan destek istiyim takıma
Eki Görüntüle 2902894