Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar nasilsiniz? Bir merhaba demeye geldim
Bir karabatak daha çıktı meydane
İkiside birbirinden şahane
Yav bir görünüp bir kayboluyorsunuz
Ha bire alıp vermiyorsunuz dimi kiloları
Koruyorsunuzdur umarım
Vücutlarınız çatlayacak çatır çatır

Ay sonrası güzel ceydoşum ya
mis gibi dinleneceksin
Takımca yardıma gelsek iki günlük işin var
Hem adım yapmış oluruz

Kaptanim aliyorum ama veremiyorum walla
sizler ne guzel devam, imreniyorum walla, masallah

Kuchisabishii ben leslieye başlıyorum. Ama boosted yapamıcam 3 mile yaparım boosted zıplamalı regl dönemim göğüslerim felaket ağrıyor ahahaha
Bende simdi basliyorum. Okumam gereken birkac sayfa vardi ( yuksek topuklar )
Leslie yapmak icin telefonu aldim elime

Balkonda oturuyorum. Karsi appartmandan sesler geliyor. Kari koca kavga ediyor. Kadina siddet kullandigi belli. Hangi daire oldugunu bilsem polisi arayacam. Gecenler yukariya bakip gidiyor
Hala devam ediyorsa ara polisi
Onlar hangi daire olduğunu bulur zaten

Takım çok sessiz neden böyle sessiz? Napıyonuz güzeller?
Sporlar bitti ada çayımı demledim oturuyorum. Harika bir belgesel buldum mantarlarla ilgili onu izlicem sizde durumlar nedir?

E English_teacherrr kanki izinde misin Nerdesin gözlerim arıyor arıyor bulamıyor

Kızzz bu adımlar neee? Lojistik firması gibisin maşallahx41 menü de süper seni gözüme kestirdim azıcık paslanmışım geçsin de kapışalım seninle

Herkes geziyore

Bir ben çalışıyorum, evi topladim, çocukları yatirdim, simdi de tembellik bastırdı

Ben cok az buldum yediklerini, doyduysan okeydir.
Ama kilo vermen yavasladi diye azaltti isen metabolizmani yavaslatma riski var unutmayasin.

Ilk gun nasil gecti, alisma zamaninda ara öğünler de kolaylastirabilir isini.

Cok güzel her zaman

Yaptigin adima gore proteini birazcik daha artirabilirsin diye dusunuyorum. Ama gayet güzel böyle de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…